Ung mand opførte sig groft uforskammet overfor kvindelig billetkontrollør – men SÅ kom lokoføreren

Modelfoto

Passager, der opfører sig voldelig og groft uforskammet over personalet i Arrivas tog, slipper ikke godt fra det.

 

Det måtte en 22-årig mand søndag morgen sande.

 

Hans togrejse var startet hos DSB, hvor han var steget på toget uden billet. Han fik derfor skrevet en såkaldt kontrolafgift, altså et bødeforlæg på 750 kroner.

 

Den havde han så åbenbart regnet med, at han kunne rejse videre på resten af dagen.

 

Men den gik ikke hos Arriva

Fra DSB fortsatte han sin reje med Arriva, hvor en kvindelig 51-årig billetkontrollør bad ham vise sin billet i toget, der holdt på Ulstrup Station mellem Langå og Struer.

 

Manden viste kontrolafgiften fra DSB. Den kvindelige kontrollør oplyste ham om, at den altså ikke gjaldt i det tog han sad i og begyndte at skrive en ny kontrolafgift.

 

Det gjorde manden så rasende, at han begyndte at overfuse hende med diverse skældsord med det resultat, at den kvindelige kontrollør gik til lokoføreren for at bede om assistance.

 

Overfaldt lokoføreren og blev hentet ind i toget igen

Den 46-årige mandlige lokofører gik herefter hen til den 22-årige mand og bad ham forlade toget, men det nægtede han.

 

Lokoføreren tog herefter resolut fat i manden og trak ham hen mod døren, hvilket gjorde en 22-årige så rasende, at han plantede lokoføreren en knytnæve i ansigtet og sprang af toget.

 

Det samme gjorde lokoføreren og fik fat i manden og fik efter nogen tumult slæbt ham ind i toget igen, hvor han blev holdt fast, indtil politiet kom.

 

Da politiet nåede frem, blev manden anholdt og sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste og for fornærmelig tiltale af offentlig myndighed ved at have overfuset den 51-årige kvinde med diverse ukvemsord, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…