Formodet ulveangreb: Flere ponyer dræbt og skambidt – blodigt og med store lidelser

Colourbox

De politisk korrekte glæder sig over, at ulvene er vendt tilbage til Danmark. Imens spreder ulve død og rædsel i angreb på danske dyr. Ejerne af dyrene påføres økonomiske tab og særdeles ubehagelige oplevelser.

 

Nu drejer det sig ikke længere kun om får. Senest er nogle ponyer blev dræbt og skambidt i angreb, der efter alt at dømme kommer fra ulve.

 

Nyt chok for fåreavler

I søndags måtte fåreavler Morten Thøgersen ud med sin pistol for at aflive skambidte får efter endnu et ulveangreb.

 

Her til morgen, lørdag, var det så fåreavler Jørgen Blazejewicz, der var ude med boltpistolen.

 

Men denne gang var det ikke som tidligere skambidte får, der skulle have gjort en ende på deres lidelser. Denne gang var ofrene nogle ponyer, som fåreavleren havde gående i en fold.

 

Ufattelige lidelser

To af ponyerne var blevet bidt ihjel, medens en tredje lå skambidte med ufattelige lidelser, inden Jørgen Blazejewisz fik gjort en ende på det med sin efterhånden uundværlige boltpistol.

 

I alt gik der seks ponyer i folden som led i naturpleje, men de resterende tre er sporløst forsvundet.

 

Tidligere havde Blazejewisz brugt får til naturplejeformål på området, men han gik over til heste på grund af ulveangreb på fårene.

 

”Det er voldsomt, det her!”

Fåreavleren er ikke i tvivl om, at det er ulve, der har været på spil. Vildtkonsulenten i Naturstyrelsen, der var ude og tage DNA-prøver, siger til TV MIDTVEST:

 

”Det er voldsomt, det her. Det ligner noget, jeg har set før, men nu må vi afvente DNA-prøverne.”

 

Der kan gå op til seks uger, førend der kommer svar på prøverne.

 

En berigelse – for hvem?

Hvis det viser sig, at det også denne gang er ulve, der står bag angrebene, vil det med sikkerhed skubbe yderligere til debatten om ulve i Danmark.

 

Der har aldrig været et folkekrav om at få ulve til Danmark. Men politisk korrekte kredse i Danmark og EU har ment, at det ville være en berigelse at give plads for ulve også her i landet.

 

Man har talt om at få mere “mangfoldighed” i den danske natur – med et begreb som ofte er blevet brugt i debatten om indvandringen af mennesker fra ikke-vestlige lande.

 

Men for hver ny blodig hændelse, som kunne tyde på et nyt ulveangreb, spørger flere og flere danskere: “Hvor længe skal dette blive ved?”

 

Læs hele artiklen i TV MIDTVEST og se foto af de skambidte og dræbte ponyer her:

https://www.tvmidtvest.dk/artikel/formodet-ulveangreb-flere-ponyer-bidt-ihjel

 

Læs også om de seneste ulveangreb:

https://denkorteavis.dk/2019/en-enkelt-faareavler-har-mistet-omkring-200-faar-som-foelge-af-ulveangreb-nu-opfordrer-praest-jaegerne-til-at-skyde-ulve/

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…