BBC blev afsløret af Tommy Robinson – men det er ham, der bliver tiet ihjel og blokeret på Facebook

Da Tommy Robinson hørte, at Panorama, det ellers så velestimerede dokumentar-flagskib for BBC, ville lave en undersøgende dokumentar om ham, blev han fuld af bange anelser.

 

Ikke fordi han frygtede, at Panorama ville eksponere lyssky hemmeligheder: Dem har han ingen af al den stund, at hans fortid er fuldt belyst, og at hans nuværende liv er under konstant offentlig bevågenhed.

 

Nej, Tommy Robinson frygtede, at Panoramas eneste mål med dokumentaren var at begå karaktermord på ham. En frygt, der fik næring af Panoramas arbejdstitel ”The Tommy Takedown” og den omstændighed, at den såkaldt undersøgende dokumentar om ham skulle laves i et yderst tæt samarbejde med den venstreekstreme og George Soros-finansierede organisation med det misvisende navn Hope Not Hate.

 

Frygten viste sig velbegrundet:

 

To af Tommy Robinsons tidligere kolleger kunne fortælle, hvordan de blev forsøgt truet og afpresset af Hope Not Hate til at komme med belastende udtalelser om Tommy Robinson, og en tredje kollega, Lucy Brown, blev kontaktet af Panoramas John Sweeney og inviteret ud ”på en øl” i den hensigt at få hende til at medvirke i dokumentaren med negative historier.

 

Heldigvis for Robinson havde ingen af hans tidligere kolleger lyst til at sværte ham til. Tværtimod tilbød de ham deres hjælp.

 

Lucy Brown var således udstyret med et skjult kamera, da hun mødtes med John Sweeney – og de to fotografer udtalte sig på bånd til Tommy Robinson om, hvad de havde været udsat for.

 

Resultatet kan ses i Tommy Robinsons egen dokumentar om forløbet ”Panodrama – an exposé”, som endnu kan findes på youtube. Her kan man bl.a. se, hvordan en stærkt overrislet og snøvlende John Sweeney prøver at lave en lokumsaftale med Lucy Brown om, hvilke udtalelser hun kan få med, hvis hun fortæller noget smuds om Tommy Robinson. Se video i bunden af artiklen.

 

Endvidere praler John Sweeney med, hvordan man kan manipulere med udtalelser, så Tommy Robinson kommer til at ligne en sexkrænker.

 

Det mest groteske er, at John Sweeney – BBCs ”pæne” repræsentant for den politisk korrekte og inkluderende elite – i løbet af denne særdeles våde frokost fremkom med så mange racistiske og homofobiske udtalelser og udtalte sig så nedladende om den britiske arbejderklasse, at det ville have fået enhver anden forvist fra det såkaldt gode selskab.

 

Læs også
Journalistisk elite mister holdningskontrollen – derfor oplever den de nye medier som en trussel

Det sker tilsyneladende ikke for John Sweeney, der siden Tommy Robinson i lørdags viste sin timelange afsløring ved en demonstration foran BBCs hovedkvarter i Manchester, har fået fuld opbakning fra både sin fagforening og de britiske mainstreammedier.

 

En talsperson fra det britiske journalistforbund udtalte således til avisen The Guardian, at de fordømte Tommy Robinson ”…og hans følge af ultra-højreorienterede vaneforbrydere, som prøver at intimidere (BBCs) ansatte , især dem, der arbejder for Panorama”, at: ”BBCs ansatte bør have frihed til at udføre deres arbejde uden at blive truet” og at ”Intimidering, trusler og vold udført af demonstranter fra det ultra-højre, som systematisk angriber medierne, især foto-journalister, bliver stadig mere udbredt, og vi vil altid råbe højt om en sådan adfærd og anmelde kriminelle handlinger til politiet.”

 

Tilsvarende har det ikke været muligt at opdrive en artikel i de store, britiske aviser, der har villet beskæftige sig med indholdet af Tommy Robinsons timelange afsløring af BBCs og Panoramas brug af rendestensjournalistik, fake news og forsøg på bestikkelse for at effektuere et karaktermord på Tommy Robinson.

 

På den måde holder de ikke bare hånden over en mildt sagt anløben og amoralsk journalist, John Sweeney, de bekræfter også indtrykket af en britisk presse i frit moralsk og professionelt fald.

 

Det er dog næppe noget, der kommer bag på Tommy Robinson, som på forhånd havde spået, hvordan det ville gå. Også at han sandsynligvis kun havde få dage tilbage på facebook, før man ville lukke ham ned.

 

Derfor opfordrede han de mange tusind fremmødte demonstranter i Manchester i lørdags til at tilmelde sig hans hjemmeside, så de fortsat kunne få nyheder fra ham, når han blev udelukket på Facebook.

 

Læs også
BBC – den ædle løgner

Det er lige sket, mens jeg skriver denne artikel. Tommy Robinson er blevet udelukket fra Facebook og Instagram. Dermed har det største sociale medie, Facebook, lagt sig i slipstrømmen af den de facto-censur, der praktiseres af de britiske medier og som også vil ramme os her i Danmark.

 

Men det er en anden historie.

 

Indtil videre kan man følge Tommy Robinson her: https://www.globalaim.co.uk/

 

Panodrama: https://youtu.be/wNd2bvLvyk4

 

Artikel i The Guardian: https://www.theguardian.com/world/2019/feb/23/tommy-robinson-counter-film-protests-against-panorama-investigation-panodrama

Tommy Robinsons video i meget kort udgave og derunder i en lang:

 

Læs også
Angsten for fake news

Aia Fog

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…