To syriske flygtninge voldtog pige på bare 14 år – flere mænd stod og så på, mens det skete

Modelfoto fra arkivet / You Tube

To syriske brødre sidder varetægtsfængslet i Biberach i den tyske delstat Baden-Württemberg. Det drejer sig om Basel på 20 år og Bashar på 19 år.

 

De er sigtet for at have lokket to skolepiger på 14 og 13 år hen i en øde garage, hvor de voldtog den 14-årige.

 

På nettet lavede de en aftale med de to piger om at mødes et bestemt sted. I deres bil kørte de så med pigerne til garagen ved et afsidesliggende solvarmeanlæg.

 

Brødrene og en tysk medsammensvoren på 32 år gav ifølge politiets oplysninger skolepigerne alkohol og stoffer. Så kastede de sig over den ældste af pigerne.

 

Udover de syriske brødre og deres medhjælper var der endnu to mænd på 27 og 34 år til stede. De fulgte med i voldtægten, som om det var underholdning. Intet tyder på, at de forsøgte at gribe ind.

 

Indtil anholdelsen gik den yngste af brødrene, Bashar, i skole, mens den ældste, Basel, arbejdede på et plejehjem.

 

”Jeg skammer mig … hvis de altså virkelig har gjort det”

De unge syriske mænds far siger, at han er bestyrtet over det passerede. ”Jeg skammer mig,” siger han, men føjer så til: ”… hvis de altså virkelig har gjort det”.

 

Faderen bedyrer, at han var ”meget overrasket”, da politiet kom for at anholde de to sønner.

 

Han forsikrer i øvrigt om, at han vil spørge Basel og Bashar, om de virkelig har gjort det. En noget forbløffende formulering, eftersom den falder mere end en uge efter, at politiet dukkede op og anholdt brødrene.

 

Nu vil han hyre en advokat til sønnerne, føjer han til. Hvorfor har han ikke for længst gjort det?

 

Ifølge faderen, der omtales som Mohamed K., har sagen påvirket familiens situation i byen, hvor de bor. Det er, siger Mohamed K., ikke mindst en belastning for hans tre andre børn (de omtales som ”hans” børn – konen nævnes ikke).

 

Klassisk eksempel på Merkels masseindvandring

Familien er et temmelig klassisk eksempel på den masseindvandring, især fra Syrien, som Angela Merkel åbnede for i 2015.

 

Manden kom til Tyskland i august 2015. Han fik sin kone og sine børn til landet via familiesammenføring. Nu vil familien så, ifølge Mohamed K., flytte til en anden by, fordi hans andre børn får hårde ord at høre fra dele af lokalbefolkningen.

 

Både faderen og sønnerne virker meget fremmede i forhold til det tyske samfund, selv om de har boet der i over fire år (moderen synes slet ikke at have noget med noget at gøre).

 

Faderen taler diffust om at skaffe sønnerne en advokat, en hel uge efter deres varetægtsfængsling.

 

Rå sex og foragt for kvindekønnet

Hvis sønnerne findes skyldige, er de levende eksempler på, at mange indvandrere fra den muslimske verden har et radikalt andet syn på kvinder og seksualitet end det, som er almindeligt i vores del af verden.

 

Skal man tro politiets fremstilling, var de to skolepiger tilsyneladende bare redskaber til deres seksuelle tilfredsstillelse. Redskaber, som kunne ”smides væk” bagefter.

 

Men den uhyggelige voldtægt understreger også, at der må være noget helt galt med de to pigers opdragelse.

 

De lod sig lokke ind i en bil sammen med nogle unge syriske indvandrere, som de kun kendte fra et opslag på nettet. Og så blev de altså fragtet til et øde sted, hvor voldtægten blev gennemført uden nogen hæmninger og med publikum på.

 

Nogle unge mennesker i vores lande synes i den grad at mangle føling med livets barske realiteter. De betragter mest verden som et tilbud om spændende oplevelser, som man bare kan hoppe ombord i – uden konsekvenser.

 

Tilsyneladende fik de to piger ikke den tanke, at det var særdeles farligt at udlevere sig selv til nogle unge syriske mænd, der var fyldt til randen af fantasier om rå sex og foragt for kvindekønnet.

 

Merkels ansvar

Men der er også en tredje part i denne frygtelige historie om sex, vold og kultursammenstød. Det er de ansvarlige politikere.

 

Baggrunden for det uhyggelige overgreb på to skolepiger er masseindvandringen fra Syrien til Tyskland. Denne masseindvandring fandt kun sted, fordi forbundskansler Angela Merkel insisterede på, at det skulle være sådan.

 

Der var røster – også i Merkels regering – som advarede mod konsekvenserne. Men de blev fejet til side af Merkel, der ville vise, at Tyskland var blevet et land, hvor migranter kunne strømme ind og blive budt ”herzlich willkommen”.

 

Merkel har formentlig aldrig personlig mærket de dystre personlige konsekvenser af de beslutninger, hun traf.

 

Men det er der andre, der har. For eksempel to skolepiger på 14 og 13 år i en øde garage på et mørkt sted. Sammen med fem drenge og mænd, der var lige så kolde over for, hvad de gjorde, som hvis pigerne havde været sexdukker af plastik.

 

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/news-inland/vater-der-vergewaltiger-brueder-von-bieberach-ich-schaeme-mich-66343464,jsRedirectFrom=conversionToLogin,la=de.bild.html#remId=1586700261724370348

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…