To betjente påtalte ’en mands’ farlige parkering – så reagerede hele familien med voldsorgie og ydmygelse af betjentene

You Tube

To politibetjente opdagede en mand, der var i gang med en farlig parkering. Det skete i Berlin, i den indvandrertætte bydel Wedding.

 

Den ene betjent sagde, at han skulle parkere ordentligt.

 

Det gjorde manden stærkt aggressiv. Og ikke bare manden selv. Hele hans familie gav sig til at angribe betjentene.

 

Medierne fortæller intet om mandens baggrund. Men der var i hvert fald tale om en familie, som ikke var særlig lovlydige, og som havde let til vold.

 

Sparkede løs på betjente

Der var en mandlig og en kvindelig betjent. Den 23-årige mand, som parkerede, gav sig til at overfuse den mandlige. Da de to betjente skulle finde ud af den aggressive mands identitet, gik han til direkte fysisk angreb på dem.

 

Og det var han ikke alene om. En 21-årig bror kom farende ud af bilen og sprang på politimanden bagfra. Betjenten kom i første omgang fri, men så kastede de to brødre sig over ham og slog på ham, så han faldt til jorden. Derefter fortsatte de med at sparke løs på ham.

 

Altså, fordi de fik en påtale for en farlig parkering …

 

Så begyndte moderen at filme ydmygelsen af betjentene

Ikke nok med det. Der sad også en søster i bilen, og hun gav sig til at knalde knytnæveslag i hovedet på den kvindelige betjent.

 

Det fik til sidst denne betjent til at trække sin pistol og true med at skyde. Først da holdt voldsmændene inde.

 

Men inden det nåede så langt, havde også de voldelige søskendes mor nået at blande sig. Hun havde ligeledes siddet inde i bilen.

 

Hun optog på video hele forløbet, hvor betjentene blev pryglet. Måske har hun forestillet sig, at hun kunne dokumentere et eller andet med politivold. Eller også har hun bare skulle triumfere over ydmygelsen af betjentene ved at fremvise billederne for venner og bekendte.

 

Tilkaldte betjente fik standset det uhyggelige optrin og anholdt de tre familiemedlemmer, hvis baggrund de politisk korrekte tyske medier ikke afslører.

 

”Et dybt forankret had”

Da avisen Frankfurter Allgemeine (FAZ.NET) senere forespurgte hos politiet, var den voldelige familie allerede på fri fod igen. Politiet lod stod åbent, om der blev lavet en sag på det.

 

Man får indtryk af, at et optrin som dette nærmest bare hører til politiets hverdag.

 

Politiets fagforbund tager dog sagen særdeles alvorligt. Det ene af de to store politiforbund, der hedder Gewerkschaft der Polizei (GdP), har sendt en pressemeddelelse ud, hvor det hedder:

 

”Når man angriber et menneske bagfra, sparker ham, mens han ligger på jorden, og først slipper ham, når man ser lige ind i et ladt skydevåben, så er man parat til at dræbe, og så udgør man en fare for vores samfund.”

 

Politiforbundet kommenterer også moderen, der begyndte at optage voldsorgiet på video: Det viser ”hvor dybt forankret et had, der her er tale om”.

 

Skruppelløse, voldsparate typers had til tyske politifolk og det samfund, de repræsenterer.

 

Mens de politisk korrekte medier fortier sagen, giver de faglige repræsentanter for de politifolk, der står midt i det hele, ren besked. Episoden viser, ”hvor dybt forankret et had, der her er tale om”.

 

Hvad ville danske medier mon skrive?

Hvordan ville en sådan episode blive omtalt de danske medier? Mon ikke det ville blive noget i retning af:

 

”En hel familie besluttede i går at protestere mod klimaproblemerne ved at forsøge at gøre et par betjente kolde.”

 

Her op til valget handler stort set alt i de danske medier om klima. Intet handler om vold, lovløshed og had til danske myndigheder.

 

Journalistisk Venstreparti VIL med alle midler have dette gjort til et klimavalg.

 

https://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kriminalitaet/berlin-geschwister-greifen-polizisten-an-und-filmen-tat-16210515.html

 

https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/geschwister-verpruegeln-polizisten-in-berlin-wedding-beamtin-zieht-waffe-62244124.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…