THE HUSTLE er genindspillet – Hvem narrer hvem?      

Af Lone Nørgaard

**** 4 stjerner ud af 6

Der er to kvindelige skuespillere i hovedrollerne på THE HUSTLE, der vel må oversættes til noget i retning af ’fupmageri’.  Anne Hathaway er kendt fra film som ”Brokeback Mountain”, ”The Devil Wears Prada” og “Becoming Jane” og den australske forfatter og komiker Rebel Wilson fra ”Pitch Perfect” og ”Isn’t It Romantic”.

 

Instruktøren hedder Chris Addison og begyndte karrieren som standup-komiker, og humoren og komikken fejler da heller ikke noget i en film, der kan genrebestemmes med det lidt gammeldags udtryk lystspil eller komedie.

 

Handling
Percy Rust (Rebel Wilson) og Josephine Chesterfield (Anne Hathaway) er to svindlere, der har udviklet hver deres strategier til at narre penge ud af mænd.

 

De er meget forskellige: Josephine er en åleslank, tjekket, moderigtig og raffineret femme fatale med hang til ædelstene og – når hun ikke er ’på arbejde’ – et luksusliv i sin pragtvilla på den franske sydkyst. Livsstilen omfatter også to loyale, tjenende ånder.
Percy er en stor og kraftig, brovtende, vulgær australier, der først og fremmest tilsvindler sig kontanter på barer og værtshuse over hele verden.

 

Efter et tilfældigt møde mellem de to bondefangere om bord på et tog går det ret hurtigt op for begge, at de er konkurrenter. Tilfældet vil, at de bliver presset til at samarbejde, da det helt rigtige offer, en naiv tech-milliardær, dukker op på scenen.

 

God underholdning
”The Hustle” er både sød og sjov – og visse steder ond! –  med overraskende ’twists’ undervejs. Det er ikke nogen stor film, men godt underholdt er man hele vejen igennem med en perlerække af barokke, festlige og undertiden pinlige scener. Og det er såmænd ikke så ringe endda for en kort stund at få lejlighed til at flygte fra hverdagen.

 

Til sidst en serviceoplysning for Casper Christensen-fans: Han har en større birolle.

 

Længde:  93 minutter

  • Medvirkende:  Rebel Wilson, Anne Hathaway, Alex Sharp, Casper Christensen m. fl.
  • Instruktør: Chris Addison
  • Manus: Jac Schaeffer
  • Censur: Tilladt for alle
  • Premieredato: torsdag d. 9. maj

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…