Svensk TV har ansat journalist med muslimsk tørklæde – datter af imam med tvivlsomme forbindelser

Via Samnytt.se

En journalist med hijab, muslimsk tørklæde. Det har seerne kunne se på den statslige svenske tv-station, SVT. SVT svarer til DR.

 

På TV-stationen optræder hun under navnet Cheyma Moufid, skriver det svenske medie Samhällsnytt, som nu kan afsløre, at hendes rigtige fornavn er Tjejma.

 

Ifølge mediet har hun formentlig skiftet sit fornavn for at skjule, at hun er datter af den berygtede Kamel Moufid, der driver en moské Stockholm, hvor blandt andre Sahbi Zalouti var medlem af menigheden.

 

Dømt for terrorforsøg mod Jyllands-Posten

Den nu 45-årige Sahbi Ben Mohamed Zalouti af tunesisk afstamning er en af de af de fire terrorister, som den 4. juni 2012 hver blev idømt tolv års for at have planlagt en terroraktion mod Jyllands-Postens redaktion i København.

 

Planen var at halshugge så mange af avisens medarbejdere som overhovedet muligt som straf for Muhammedtegningerne.

 

Alle fire er nu løsladt.

 

Kommer selv fra Tunesien

Imamen, der er far til TV-journalisten, kommer også fra Tunesien.

 

Efter sin ankomst til Sverige slog han sig ned som imam og oprettede en moské i en lejlighed.

 

Da det blev afsløret, at den terrordømte Sahbi Zalouti havde sin gang i hans moské, havde imam Kamel Moufid travlt med at forsikre, at den terrordømte på intet tidspunkt havde vist tegn på ekstremisme.

 

”Jeg fik aldrig fornemmelsen af, at han var en person, som kunne skade andre,” sagde han dengang til Svenska Dagbladet.

 

På SVT er imamens datter tilsyneladende kommet på sin rette hylde. Således har hun bragt en reportage, hvor hun afslørede manglende snerydning i de tre berygtede stockholmske indvandrekvarterer Tensta og Rinkeby-Kista.

 

En reportage om racistisk snerydning, lyder betegnelsen i Samhällsnytt.

 

Læs hele artiklen i Samhällsnytt her:

https://samnytt.se/avslojar-svts-beslojade-reporter-ar-dotter-till-radikal-imam-sprider-islamistpropaganda-och-hat-mot-sd/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…