Stramningerne virker: Nu er asylpresset mod Danmark for alvor i bund – men i Sverige derimod ser det helt galt ud med tilstrømningen

Arkivfoto/YouTube af syrere, der er ankommet til Sverige

Den tidligere regerings stramme asylpolitik, som Dansk Folkeparti fik presset igennem, virker nu i stor stil.

 

Det kan klart aflæses på antallet af de asylansøgere, der dukker op i Danmark plus dem, der undgår Danmark og søger videre mod Sverige.

 

Således er antallet af asylansøgere i år fortsat faldende med næsten tusinde færre asylansøgere i år forhold til samme periode sidste år.

 

Fra små tre tusinde til små to tusinde

Tager vi perioden fra første januar sidste år og til og med 30. september sidste år, så søgte i alt 2.712 personer år asyl i Danmark i løbet af disse ni måneder.

 

I den samme periode i år er antallet faldet med næsten tusinde til i alt 1.859 asylansøgere.

 

Asylansøgernes nationalitet er kun opgjort for året første otte måneder, og her ligger asylansøgerne fra Syrien i top med i alt 314 personer.

 

Den næststørste gruppe udgøres med 274 personer af asylansøgere fra den lille nordøstafrikanske stat Eritrea, som styres af et militært diktatur, der er blevet sammenlignet med Nordkorea.

 

Det er især flygtninge fra disse to lande, der gennem efterhånden adskillige år har præget asylstrømmen mod Danmark.

 

For blot ti år siden boede der den 1. juli 2010 i alt 3.877 syrere i Danmark. Det antal var 1. juli i år steget til ikke færre end 42.752 syrere.

 

Det samme forhold gør sig gældende med flygtninge fra Eritrea.

 

I samme periode er deres antal således steget fra 358 personer den 1. juli 2010 til i alt 6.766 personer den 1. juli i år.

 

Per 31. august i år havde i alt 1.069 asylansøgere fået midlertidig opholdstilladelse i Danmark.

 

Derimod ser forholdene i Sverige til sammenligning ikke så lidt anderledes ud.

 

Nu lige så mange asylansøgere som Danmark modtog i tre år tilsammen

I modsætning til Danmark ligger antallet af asylansøgere i Sverige konstant på et niveau, der ligger tårnhøjt over det danske.

 

Ifølge nye tal fra det svenske Migrationsverket har Sverige i løbet af årets første ni måneder modtaget i alt 16.081 asylansøgere.

 

Det er en anelse flere end sidste år, hvor i alt 16.060 personer i samme periode søgte asyl i Sverige.

 

Til sammenligning ligger antallet af asylansøgere i Sverige her i årets første ni måneder blot et par tusinde over det samlede antal asylansøgere, som Danmark modtog i årene 2016, 2017 og 2018.

 

I disse tre år tilsammen søgte i alt 13.325 personer asyl i Danmark.

 

Over hundrede tusinde i Sverige – i Danmark lidt over ti tusinde

Det er jo nu engang sådan, at antallet af asylansøgere påvirker antallet af opholdstilladelser.

 

Altså dem, der får lov til at blive og skal have boliger og kontanthjælp plus fri adgang til den offentlige sundhedssektor og tandlægebesæg, skolegang til børnene efter familiesammenføringer med videre.

 

Tager vi de sidste tre år søgte i alt 76.107 personer asyl i Sverige mod som nævnt 13.325 i Danmark.

 

I løbet af disse tre år fik i alt 133.216 asylansøgere opholdstilladelse i Sverige, meden det tilsvarende antal for Danmark løb op i 11.895 midlertidige opholdstilladelser.

 

Det høje antal opholdstilladelser i Sverige skyldes et efterslæb fra 2015, hvor ikke færre end 162.877 personer søgte asyl i Sverige.

 

Samme forhold gør sig gældende i Danmark på grund af et efterslæb fra 2015, hvor i alt 21.316 personer søgte asyl i Danmark.

 

Dansk Folkeparti har skånet danskerne for svenske tilstande

Tilbage står blot at konstatere, at de asylstramninger, som Dansk Folkeparti fik gennemført i Anders Fogh Rasmussens regeringsperioder med det såkaldte VKO-flertal, har skånet danskerne for svenske tilstande.

 

Og ligeledes har de efterfølgende og grundlæggende stramninger, som Dansk Folkeparti fik gennemført som parlamentarisk grundlag for Lars Løkke Rasmussens regering forstærket den samme stramme asylpolitik.

 

Antallet af asylansøgere og opholdstilladelser i henholdsvis Sverige og i Danmark skal vurderes i forhold til det faktum, at Sverige rent befolkningsmæssigt med sine 10,3 millioner indbyggere ikke engang er dobbelt så stort som Danmark med sine 5,8 millioner indbyggere.

 

Den politisk korrekte dvaletilstand, som den svenske befolkning har befundet sig i gennem de sidste årtier, koster nu landet dyrt med kommuner, der på grund af flygtninge nu befinder sig på fallittens rand.

 

Både det svenske og det danske indbyggertal er per 1. juli i år inklusive flygtninge og indvandrere.

 

Artiklen er baseret på følgende kilder:

https://uim.dk/filer/indrejse-og-ophold/tal-pa-udlaendingeomradet/2019/tal-paa-udlaendingeomraadet-31-august-2019.pdf

 

https://www.statistikbanken.dk/10021 (Tabelkode: FOLK2)

 

https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

 

Læs også:

https://denkorteavis.dk/2019/mange-flygtning-er-analfabeter-og-umulige-at-faa-i-arbejde-i-sverige-har-asylpresset-nu-bragt-kommuner-paa-fallittens-rand/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…