Støt demokratiet i stedet for præstestyret den 4. december på Christiansborg Slotsplads

Onsdag den 4. december kl. 16.30 er der demonstration på Christiansborg Slotsplads til støtte for Irans befolkning, der i denne tid demonstrerer i gaderne for frihed og demokrati med stor fare for deres eget liv og sikkerhed.
Amnesty International oplyser om 161 dokumenterede drab på demonstranter, men tallet er sandsynligvis meget højere. Tusindvis er anholdt, og på iransk stats-tv oplyses det, at anholdte vil blive mødt med hårde straffe og henrettelser.
Men demonstrationen er også en opfordring til det danske folketing om at vise støtte til en befolkning, der kæmper deres til dato hårdeste kamp for demokrati samt en opfordring til regeringen om at genoverveje Danmarks tilslutning til INSTEX-handelsaftalen med Iran, som blev offentliggjort den 29. november.
En overvældende majoritet af Irans over 80 mio. borgere tager skarpt afstand fra regimets handlinger og ønsker en sekulær demokratisk nation. Danmark har muligheden for at støtte denne proces i både ord og handling, men i stedet har regeringen netop indgået en handelsaftale, som legitimerer det siddende regime og dermed modarbejder demokratiprocessen.
Alle fredelige demokrati-tilhængere er velkommen til demonstration på Christiansborg Slotsplads onsdag den 4. december 2019 kl. 16:30
Demonstrationen arrangeres af “Frit Iran” i samarbejde med “Spot on Iran”
Om Frit Iran:
Frit Iran arbejder for at informere verden om de forhold, Irans befolkning lever under, og for at fremme demokrati i Iran. Yderligere information på hjemmesiden.
Læs seneste nyt fra Amnesty International om Iran her.
Yderligere information:
Hady Yosefipor
Telefon: 6162 9277
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…