Indvandrere kom på skadestuen efter voldsomt slagsmål – sprang køen over, truede og slog sygeplejerske

Modelfoto

Indvandrerklaner fra Mellemøsten tiltager sig stadig mere magt i det tyske samfund. De bruger grov vold til at bekæmpe hinanden og hundse rundt med tyskerne.

 

Det fik man et rystende eksempel på tidligt søndag morgen i Düsseldorf.

 

Efter et større slagsmål mellem medlemmer af to indvandrerklaner blev skadestuen på Universitetsklinikken i byen invaderet af en gruppe på cirka 15 personer. De havde deltaget i slagsmålet på hver deres side.

 

Den ene part i slagsmålet kom fra den berygtede og magtfulde Al Zein klan fra Libanon.

 

To mænd på 19 og 22 år, der havde banket løs på hinanden, havde blod strømmende ned over ansigtet, da de ankom til skadestuen. Den ene havde tilsyneladende fået en flaske i hovedet. De krævede begge højlydt at blive behandlet før alle andre.

 

Et øjenvidne fortæller: ”De respekterede ingen regler. De vadede direkte ind i det aflukkede område, hvor patienterne behandles, og tog ikke hensyn til nogen. Hos læger og sygeplejersker kunne man mærke en tydelig angst.”

 

Mellemøstlig voldskultur – takket være Merkel

På skadestuen røg de to blodige kamphaner igen i totterne på hinanden, mens de udvekslede skældsord.

 

Da en sygeplejerske ville skabe ro, blev hun råt og brutalt slået af den ene af voldsmændene! Det må sandelig have været ’hyggeligt’ at sidde som almindelig patient på klinikken – og endnu ’hyggeligere’ at være personale.

 

Men klanmedlemmerne var hamrende ligeglade. Her var det deres lov, der gjaldt. Voldens og magtens lov. Deres foragt for tysk lov og tyske adfærdsregler var total.

 

En talsmand for Universitetsklinikken siger til BILD: ”Det er desværre sørgelig hverdag for personalet, at folk kører op på den måde og bliver aggressive.”

 

”Folk”? Det er vist næppe hr. og fru Schultz, der råber og slår på den måde og koster rundt med personalet. Det er en opvisning i den mellemøstlige voldskultur, som Angela Merkel har importeret i stor stil til Tyskland.

 

Man kalder det ”brud på husfreden”

Undervejs i balladen dukkede nogle politifolk op, og det lagde umiddelbart en dæmper på voldsmændene.

 

Men så snart politifolkene var væk, kom der ifølge personalet yderligere ballademagere til stede. De brølede lige så højt og opførte sig i det hele taget lige så skræmmende som de andre.

 

Det lykkedes dog for en kvindelig læge at få dem bortvist.

 

Der er indgivet politianmeldelse for slagsmålet ude i byen og for ”brud på husfreden” på klinikken.

 

Ja, det kan man jo godt kalde det. Brud på husfreden. Men ”terrorisering af fredelige patienter og af pligtopfyldende sundhedspersonale, der passer deres arbejde” er vel mere dækkende.

 

Og det kan blive meget værre endnu. I takt med, at indvandrerklanerne får stadig større magt.

 

https://www.bild.de/regional/duesseldorf/duesseldorf-aktuell/duesseldorf-krankenschwester-bei-clan-randale-in-uniklinik-verletzt-66259034.bild.html#remId=1586700261724370348

 

https://www.bild.de/regional/duesseldorf/duesseldorf-aktuell/duesseldorf-krankenschwester-bei-clan-randale-in-uniklinik-verletzt-66259034.bild.html#remId=1586700261724370348

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…