Sisse fortæller: I årevis var jeg så sløj, at jeg tog 300 antihistaminer om året – nu er jeg symptomfri og glad

Modelfoto

Sisse Brüel, 48 år, har sendt os denne beretning:

 

Efter jeg i 15 år har levet med massiv træthed, ømhed i kroppen og helårssnue som en mere eller mindre permanent tilstand – og tog allergimedicin en stor del af året – er jeg nu symptomfri. Energien til at gøre de samme ting som andre er genvundet. Det skyldes Sensistop, som også hjalp min mand.

 

I den periode jeg var dårlig, skrev jeg ned hvordan jeg havde det. Da jeg forleden tog de papirer frem igen og læste om hvordan det var at være mig med de symptomer, begyndte jeg at græde over at jeg har levet med det her i så mange år – og nu har jeg det faktisk ikke mere.

 

Der er flere røster, som taler imod homøopatisk medicin. Jeg skal ikke gøre mig klog på andre former for alternativ medicin, men blot fortælle at jeg ikke er i tvivl om, at det homøpatiske middel, Sensistop, har virket for mig.

 

I flere år gik jeg i en tilstand af helårssnue, konstant træthed og tung i hovedet, stoppet næse, og i perioder udtalt ømhed i ansigtet og nakken som ved en slem forkølelse. Inden for de seneste seks år forværredes tilstanden. Jeg tog ca. 300 antihistaminer om året. De fjernede dele af symptomerne, men aldrig den grundlæggende tilstand. Efter at have været på en kur med det homøopatiske lægemiddel, er min tilstand og hverdag igen som alle andre raske menneskers – uden brug af antihistaminer.

 

Det var en kamp at komme igennem dagen
Min livskvalitet var markant forringet de år hvor det var værst med allergisymptomerne. Jeg arbejder som Business Development Consultant, hvor jeg indimellem har lange og pressede arbejdsdage som ekstern konsulent hos kunder. For at komme igennem dagen dengang måtte jeg nogle gange finde et ledigt kontor på mit job, hvor jeg kunne tage hvilepauser. Så sad jeg og sov op ad en væg. Eller jeg måtte gå ud i min bil og sidde og blunde lidt i en pause for at have energi til resten af dagen.

 

Jeg havde ikke noget liv om aftenen. Jeg kom hjem fra arbejde, min mand sørgede ofte for aftensmaden, og så faldt jeg i søvn på sofaen og vågnede så og gik i seng. Nogle gange kunne jeg lige akkurat slæbe mig ned og købe ind til aftensmad, og så orkede jeg faktisk ikke at lave det når jeg kom hjem.

 

Jeg har i de 15 år ikke haft energien til at deltage i særlig mange aktiviteter om aftenen, som folk i min omgangskreds havde. Vi holdt derfor arrangementer, middage og vennebesøg på et minimum.

 

Tilbage til et normalt liv efter 15 års træthed og allergi
Min mand Peter havde for 22 år siden hørt Radiodoktoren omtale Sensistop. Han døjede med slem allergi over for græs og katte, som gav alle de klassiske symptomer som nys og løbende øjne. Vi havde kat, som han reagerede kraftigt på, især når den fældede. Han er stadig symptomfri i dag.

 

Mit liv nu er som det var for ca. 15 år siden: Jeg er træt, når jeg har haft meget at lave, men alle andre dage har jeg et helt almindeligt liv, hvor der er overskud til at lave ting efter arbejde; se film i fjernsynet, ses med venner og så videre. Jeg har også meget mere overskud på arbejdet og trækker ikke veksler på mig selv i et sådant omfang, at der ikke er overskud til andet end arbejde og det basale omkring børnene.

 

Jeg er lykkelig og taknemmelig for at jeg nu har fået mit liv tilbage, og jeg deler min historie i håbet om at andre med lignende problemer forhåbentlig kan se, at der er en mulig udvej.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…