Fem mænd og en kvinde har angrebet politiet: Klik ind og se dem – den ene værre end den anden

Foto: Politiet

Disse seks personer er eftersøgt for vold mod politiet – kontakt Københavns Politi, hvis du kender en eller flere af dem.

 

I forbindelse med den styrkede indsats mod den organiserede og åbenlyse hashhandel i Pusher Street, bliver politiet desværre ofte mødt af modstand i form af vold eller trusler om vold. Denne modstand bliver både begået af personer med tilknytning til hashhandlen samt af personer udefra.

 

I flere sager har politiet optagelser af gerningsmænd til vold, som ikke er mulige at få identificeret, da de ikke er kendte ansigter fra Christiania, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

 

Politiet har behov for hjælp fra borgerne

I disse sager har politiet behov for hjælp fra borgerne, og beder nu om hjælp til at få identificeret personerne på disse billeder.

 

I perioden fra den 25. maj 2018 til den 21. januar 2019 har politiet registreret 114 sager omhandlende vold mod polititjenestemand eller trusler om vold mod polititjenestemand i forbindelse med indsatsen i Pusher Street.

 

Volden mod politiet kommer oftest til udtryk i form af stenkast samt kast med kraftige kanonslag, som kastes direkte mod betjentene.

 

Politiet efterforsker konsekvent i sagerne mod de gerningsmænd, som begår volden mod betjentene. Politiet har i 35 af de 114 sager efterfølgende fundet frem til en gerningsmand, som er blevet sigtet for deres kriminalitet.

 

De personer, der optræder på de gengivne fotos, har det desværre endnu ikke været muligt at identificere.

 

Har du en idé om, hvem en eller flere af den kan være, så kontakt Københavns Politi på telefon 114.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…