Seks islamister er til fare for landets sikkerhed – men de kan ikke udvises på grund af deres menneskerettigheder

Arkivfoto, Colourbox

Seks islamister i Sverige er en trussel mod landets sikkerhed. Det siger Säpo Sveriges sikkerhedstjeneste.

 

Men det absurde er at de alligevel går frit omkring i Sverige. Af hensyn til deres menneskerettigheder kan de ikke udvises, fordi de risikerer dødsstraf. Og de kan ikke fængsles, fordi de ikke konkret har overtrådt landets love. De skriver flere svenske medier som her expressen.se

 

Det får nu Naser Khader til at advare mod dødsensfarlige islamister i Sverige som uden videre kan komme til Danmark

 

Det er helt forfærdeligt siger Naser Khader. Han har lagt en hilsen/bøn fra en bekymret svensk ven ud på Facebook. Den svenske ven skriver:

 

”Tænk, at der i Sverige går mennesker rundt i gaderne, selv om de udgør en sikkerhedsrisiko, og selv om de er dømt til udvisning. Men da de risikerer dødsstraf i deres hjemland, bliver de ikke sendt ud af landet.
Jeg tror faktisk, at de uden problemer kan rejse til København.

 

Hvis I kan sætte dem bag lås og slå, vil jeg og mange mennesker blive meget glade.”

 

“Svenske myndigheder sætter hensynet til dødsensfarlige islamisters menneskerettigheder over hensynet til almindelige svenskeres sikkerhed. Det er helt absurd. Og det er et uhyggeligt svigt af egne borgere”, siger Naser Khader til DenKorteAvis.

 

”Det bør de ny-liberale og andre, der vil hente terroristerne til danske domstole, tænke alvorligt over, at vi reelt vil importere en sikkerhedsrisiko. For mig er danskernes sikkerhed vigtigere end terroristernes retssikkerhed”, siger han.

 

Flere imamer bland de farlige islamister

De seks mænd beskrives som centrale personer i det islamistiske miljø . De blev taget i forvaring i foråret af det svenske sikkerhedspoliti, Säpo.

 

Det er imamen fra Gävle Abo Raad og hans 34-årige søn.

 

Imamen fra Umeå Hussein Al-Jibury.

 

Og imamen fra Västerås Fekri Hamad.

 

Desuden Viktor Gaziev från Gävle samt Abdel-Nasser el Nadi, tidligere leder af en muslimsk skole.

 

De er alle seks dømt til udvisning. Sådan en masseaktion mod islamistiske ledere iværksat af Säpo er uden sidestykke i hele Skandinavien, skriver rights.no.

 

De seks imamer og skoleledere har åbenlyst demonstreret deres antidemokratiske holdninger og støtte til ekstremistiske organisationer.

 

Udvisningen er en politisk demonstration på den ekstreme udvikling i Sverige de seneste år.

 

Sidste år kom det såleds frem, at 2.000 personer er på listen over islamske ekstremister, en tidobling fra 200 på få år. Dertil kommer, at Syrienkrigen er forbi og Islamisk Stats støtter begynder at vende tilbage.

 

Säpos vil altså bremse væksten i de ekstreme miljøer, siger terrorforskeren Magnus Ranstorp.

 

Han mener, at Säpo desuden vil teste den svenske lovgivning, og også lægge pres på andre ledere i ekstreme islamistiske miljø.

 

Men hele situationen kan nu blive forværret, fordi de seks udvisningsdømte ikke kan udvises.

 

De seks vil fortsætte deres kamp mod  det svenske demokrati og for en islamisering af Sverige. De har intet at tabe, siger Ranstorp.

 

De vil blive behandlet som helte i de radikaliserede miljøet og opnå en større magt og status.

 

Alt i alt er det Sverige som stå til at tabe – igen.

 

Er det virkelig Sveriges problem at disse personer trues i deres hjemlande. De udviste er en trussel mod Sverige og svenskernes sikkerhed, og det er det, der er problemet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…