Sass kaldte Enhedslisten for ekstrem – men nu har Mette F. fundet ud af, at det er et helt almindeligt parti

Ønsker vi en statsminister, der kalder det ekstreme parti Enhedslisten for et helt almindeligt parti?

 

I MorgenTv på TV2 News den 20 maj 2019 kl cirka 8 blev ”Journalistisk Venstreparti” enige med sig selv, om at statsministerkandidaten Mette Frederiksen fra Socialdemokratiet havde vundet meget på at fastholde, at Enhedslisten er et helt almindeligt, normalt parti. Mette Frederiksen har ved flere lejligheder fastholdt, at Enhedslisten er et helt normalt parti.

 

Det tyder på ringe dømmekraft fra den socialdemokratiske statsministerkandidats side.

 

Aftenen før havde den nuværende statsminister Lars Løkke Rasmussen citeret socialdemokraternes Sass Larsen, der den 9. juli 2012 i Politiken udtalte:

 

»Enhedslisten er et ekstremt, venstreorienteret parti, der ønsker sig et klasseløst, kommunistisk samfund. Vi kan ikke få al vores politik igennem med dem, for de vil jo ikke skrive under, når det begynder at gøre ondt. Og det er jo problemet: Man kan ikke få det danske samfund til at hænge sammen med fantasilliarder«.

 

Vi kan ikke have, at en forsamling af mennesker – hvor nogle er leninister, nogle er marxister, nogle er trotskister, nogle er kommunister – skal sidde og køre landet. Det går ikke” (citat slut).

 

Det er yderst, yderst foruroligende, at Mette Fredriksen betegner Enhedslisten for et helt almindeligt, normalt parti.

 

Et citat fra det noget uldne principprogram fra Enhedslisten viser, at Enhedslisten ønsker cubanske/nordvietnamesiske  forhold og vil nationalisere alle private firmaer:

 

En reel frihed for mennesker i stærke og bæredygtige fællesskaber. Det forudsætter et andet samfund end det kapitalistiske, hvor de få, der tilhører en lille elite, bliver rige på alle andres arbejde, og hvor magt og rigdom derfor koncentreres hos et lille mindretal. Det forudsætter et socialistisk samfund, hvor det er de almindelige mennesker, som igennem et udfoldet demokrati i fællesskab forvalter den værdi, som skabes, til gavn for det store flertal”.

Et andt citat fra Enhedslistens principprogram: ”Enhedslisten er imod kapitalisme –, fordi den kapitalistiske økonomi grundlæggende er udemokratisk, skaber ulighed…” og ”Et socialistisk demokrati: Et fremtidigt socialistisk samfund hverken kan eller skal beskrives i detaljer, men skal udvikles og formes af de mennesker, som lever i det”.

 

Enhedslisten taler om et socialistisk demokrati, som ikke hverken skal eller kan beskrives i detaljer. Det er dog den værste gyser. Det lyder ikke som det demokrati, vi har i dag. Det er uhyggeligt uldent og man ved ikke, hvad man får ved at stemme på Enhedslisten.

 

Det er tydeligt, at Enhedslisten ønsker at staten skal eje hele det private område og kolletive enheder skal drive virksomhederne. Vil Enhedslisten også have, at staten skal overtage  pensionsselskaberne og folks huse ?

 

Kære Mette Frederiksen: Enhedslisten er det eneste parti i Folketinget, der vil afskaffe kapitalismen og vil indføre socialistisk demokrati – begrebet ”socialistisk demokrati” vil Enhedslisten dog ikke definere nærmere. Enhedslisten ønsker, at staten ejer alle virksomheder, banker, og butikker og disse skal drives af kollektive enheder. Enhedslisten forventer samme dynamik og produktion i et socialistisk samfund som i et kapitalistisk samfund, hvor nogle risikerer alt og arbejder 25 timer i døgnet gennem mange år for at skabe en virksomhed. Det er kapitalismen og  den dynamik som skabes i kapitalismen, der holder Danmark rigt.

 

Enhedslisten er et ekstremt, samfundsomvæltende parti. Enhedslisten har det mest samfundsomvæltende principprogram af alle partierne i Danmark. De tør ikke skrive, de er kommunister, men det er kommunisme, som deres principprogram indeholder (selv om de prøver at maskere det under smukke ord og kalder det kollektivisme og et socialistisk demokrati, som ikke nærmere skal defineres).

 

Et eksempel på Enhedslistens ekstreme holdninger: Husk det var Enhedslistens daværende medlem Pernille Rosenkrands-Theil, der sørgede for at malingskasterne kom ind på Christiansborg og malingskasterne kunne gå frit rundt på Christiansborg, uanset det var mod sikkerhedsreglerne og det muliggjorde at malingskasterne kunne kaste maling på statsminister Anders Fogh i 2003.

 

Pernille Rosenkrands-Theil sympatiserede bagefter med malingskasterne. Enhedslistens folketingsmedlem Pernille Rosenkrantz-Theil erklærer i 2003 sin støtte til malingkasterne: »Det kunne lige så godt have været mig selv.«. Så ekstreme er Enhedslisten.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…