Video: Salvini giver EU-toppen tørt på – I tænker mest på bankerne, de multinationale og migranterne

Italiens indenrigsminister Matteo Salvini holder tale i EU-parlamentet. Talen indeholder i kort form de budskaber, som de indvandrings- og EU-kritiske partier går til valg på den 26. maj.

 

De bliver som altid af Salvini leveret i en skarp sovs. Talen er holdt på italiensk og videoen tekstet på engelsk.

 

Salvini siger blandt andet:

 

Nogen siger vi skal tage imod flere flygtninge. Vær forsigtig. Italien tog imod 600.000 falske flygtninge sidste år. De flygter ikke fra krig, men de bringer krig ind i vores lande.

 

På et år har de begået 250.000 forbrydelser. 55 procent røverier, 51 procent udnyttelse af prostituerede. 40 procent voldtægter. 1500 voldtægter på et enkelt år.

 

Og hvad gør EU? Ingenting! De begynder at bruge begrebet klimaflygtninge. Jeg hører det som hykleri om menneskerettigheder og humanisme.

 

Det går dårligt med hensyn til at styre indvandringen, men det går endnu værre med arbejdsløsheden. 30 mio arbejdsløse i EU, 3 mio i Italien, 5 mio fattige i Italien, 3 mio udnyttes i illegale jobs.

 

Og Juncker EU-kommission hjælper de store virksomheder og banker og ødelægger de små virksomheder med den økonomiske politik og skattepolitik.

 

Vi er på de smås side og vil hjælpe dem der producerer landbrugsprodukter.

 

Problemet er ikke populisme, nationalisme xenofobi, racisme. Det store problem lige nu er islamisk ekstremisme og arbejdsløshed, som får folk til at reagerer.

 

Nogle er bange for det kommende valg til EU-parlamentet og bange for Italiens vælgere. Det viser, at I har et problem.

 

Men hvis man er bange for de fri borgeres stemmer ved et valg, så er det udtryk for at EU er ved at synke som Titanic.

 

Enten ændre EU sig eller også ændre befolkningerne EU. For nogle kommer banker, multinationale og migranter først. for mig kommer Italien først.

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…