Sådan gør du nemt din have sommerklar

Det er efterhånden ved at være forår, og lige om lidt rammer sommeren heldigvis også. Derfor er det måske også på tide, at du overvejer at få din have gjort sommerklar.

 

Dog er det ikke alle, der nyder at gå rundt i haven og hygge om blomster og buske, og måske er du netop en af dem, der ser det som noget, der bare skal overstås. Derfor kan det også føles tungt, når det er ved at være tiden.

 

Heldigvis er der rigtig meget, man kan gøre, for at det bliver så nemt for en selv som muligt. Hvis det lyder som noget for dig, skal du læse med i denne tekst. Her får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du nemt kan gøre din have sommerklar.

 

Vand græs og bed med en sprinkler

Hvis du som tidligere beskrevet netop er en af dem, der ikke er stor fan af havearbejde, kan du heldigvis finde nogle metoder, så du næsten ikke skal røre en finger selv. I stedet for at fylde en tung vandkande op til randen og gå hele haven rundt og vande bed og blomster, kan du eksempelvis investere i en sprinkler. Hvis det er varmt og tørt udenfor, kan det nemlig ikke undgås, at din græsplæne, blomster og bed er nødt til at blive vandet en gang imellem, hvis de skal tage sig godt ud. Derfor vil en sprinkler være en super god løsning. Det er bare med at placere den et hensigtsmæssigt sted og lade den passe sig selv. Derudover kan du også nemt flytte den, så den kan nå hele haven rundt. På den måde slipper du for at slæbe rundt på en tung vandkande, og du vil helt sikkert også opnå et tilfredsstillende resultat.

 

Slå græsset uden at røre en finger

Noget andet, der også kan være træls ved at eje en have, er at man ofte skal slå græs. Dette gælder selvfølgelig altid om foråret og sommeren, hvor græsset hurtigt gror. Hvis du ikke er vild med at slå græs og derfor heller ikke gør det ofte nok, kan græsset i haven hurtigt vokse sig alt for langt, hvilket bare ikke ser godt ud.

 

Heldigvis er der hjælp at hente, og du kan hurtigt løse problemet ved at investere i en robotplæneklipper. Alt, du skal gøre, er at sætte den i gang, og så passer den ellers sig selv i haven og slår græsset til punkt og prikke. På den måde bliver det simpelthen ikke nemmere at gøre din have helt sommerklar, og du skal ikke røre en finger selv.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…