Sådan ender du med at betale mindst muligt for dit kviklån

Overvejer du at få dig et kviklån, og vil du gerne ende med at betale så lidt som overhovedet muligt for dit lån, eller vil du bare gerne have en så lav månedlig ydelse, som du overhovedet kan få på dit lån, guider vi dig her til, hvordan det kan lade sig gøre. Det er heldigvis nemt og enkelt, og alle kan gøre det.

 

Der er nemlig to måder, hvorpå du kan gøre det enten billigere eller lettere at betale for dit lån. Du har nemlig mulighed for enten at gå efter et billigt lån, så du slipper for at betale for meget i de samlede omkostninger for lånet, eller du kan vælge at skræddersy dit lån således, så du slipper med en meget lav månedlig ydelse, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du har råd til at betale af på dit lån hver måned. For mange mennesker kan det være en rigtig god ide at gå efter den laveste månedlige ydelse.

Betal mindre hver måned med en lav månedlig ydelse

Hvis det er noget for dig at slippe med en så lav månedlig ydelse som overhovedet muligt, er det dette skridt, du skal følge. Du kan nemlig selv have en indflydelse på, hvor lav en ydelse du kan få på dit lån. I store træk kommer det helt an på, hvor lang en løbetid du vælger.

 

Løbetiden på et lån er den tid, det vil tage for dig at betale lånet af. Så hvis du tager et lån på 10.000 kroner med en løbetid på 24 måneder, skal du afdrage på dit lån i 24 måneder – hvilket både er tilbagebetaling plus renter. Når de 24 måneder så er gået, har du betalt for dit lån, og det vil derfor være ude af verden.

 

Der er en række låneudbydere, der giver dig den unikke mulighed selv at kunne vælge, hvor lang en løbetid du vil have på dit lån. Dermed har du altså en direkte indflydelse på, hvor dyrt du vil sidde i det hver måned.

 

Selvfølgelig kan en lavere rente give dig en endnu lavere månedlig ydelse, men det kommer vi til om lidt. Så hvis du bekymrer dig mere om, hvor meget du skal betale hver måned, end hvor dyrt dit lån bliver på den lange bane, kan det være en god ide at gå efter en lang løbetid frem for en kort, da du på den måde vil slippe med en lavere månedlig ydelse på dit lån.

Sammenlign renterne og vælg den billigste låneudbyder

Hvis du bare gerne vil slippe så billigt som muligt, og hvis det ikke er noget problem for dig at betale en høj månedlig ydelse for dit lån, kan det være en rigtig god idé at bruge mere tid på at finde ud af, hvor du kan få den laveste rente, frem for at kigge efter steder hvor du selv kan vælge løbetiden på dit lån.

 

Det er heldigvis blevet nemt at finde frem til de låneudbydere med de laveste renter på markedet, da du bare kan bruge en af de mange hjemmesider, der klarer det hele for dig automatisk. Her skal du blot indtaste det beløb, du ønsker at låne, og så kan du ellers sortere ud fra billigste eller dyreste låneudbyder, som siden finder frem til dig.

 

Det er altid en god ide at bruge en hjemmeside, der sammenligner mange forskellige låneudbydere, så du har et så stort udvalg at vælge imellem. Der er nogle sider, der kun har en håndfuld udbydere i deres system, og det hjælper dig ikke med at danne et godt nok billede af, hvor du kan få det billigste lån. Der kan sagtens være flere kviklån derude, der er billigere end dem, du ser på de begrænsede hjemmesider. Vil du vide mere, kan du se dine muligheder for kviklån her.

Lån kun det beløb du har brug for

Til slut er det også et rigtig godt tip aldrig at låne flere penge, end du har brug for. Lån gerne lige netop den mængde penge, du skal bruge, så du slipper for at skulle betale af på et for stort lån. Et for stort lån vil bare give dig en endnu højere månedlig ydelse og en højere samlet tilbagebetaling.

 

Derfor er det vigtigt, at du finder frem til det helt konkrete beløb, du skal låne til at købe lige netop den ting, du har brug for. På den måde slipper du for at skyde i blinde og risikere at låne flere penge, end du egentlig står og mangler.

 

Nu er du i hvert fald klædt på til at finde frem til det billigste eller bedste kviklån på markedet for dig personligt. Du vælger helt selv, om du vil gå efter den laveste rente eller den længste løbetid

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…