Stram Kurs fik godt én procent af stemmerne i de tre største indvandrerghettoerghettoer

Rasmus Paludan taler med unge i Agervang i Holbæk

Koraner pakket ind i bacon og koranafbrændinger afskrækker tilsyneladende ikke alle i landets ghettoer.

 

Således høstede Rasmus Paludan tilsammen i alt 103 stemmer i landets tre største ghettoer.

 

Det svarer til 1,14 procent af de i alt 9.058 stemmer, der samlet blev afgivet i landets tre største ghettoer. Det vil sige Vollsmose ved Odense, Gellerup/Toveshøj ved Aarhus og Tingbjerg-Utterslevhuse ved København.

 

Knap så godt gik det for Pernille Vermund og hendes Nye Borgerlige, som i de tre ghettoer blot formåede at samle i alt 88 stemmer.

 

I alt 9.058 stemte i landets tre største ghettoer

Hidtil har interessen for stemmeafgivningen i ghettoerne primært været rettet mod den eksplosionsagtige fremgang for De Radikale.

 

Det råder vi her på avisen nu bod på med en gennemgang af det antal stemmer, som de opstillede partier fik i landets tre ghettoer tilsammen:

 

Det drejer sig om i alt 9.058 stemmer, hvor en gruppe på tre partier har fået over 1.000 stemmer, der fordelte sig således:

 

B: Det Radikale Venstre med 2.886 stemmer. A: Socialdemokratiet med 1.857 stemmer og Ø: Enhedslisten med 1.732 stemmer.

 

Herefter følger en gruppe på fire partier, der har fået over 300 stemmer, der fordelte sig således:

 

V: Venstre med 478 stemmer. F: SF med 468 stemmer. O: Dansk Folkeparti med 452 stemmer og Å: Alternativet med 324 stemmer.

 

Den næste gruppe består af tre partier, der har fået over hundrede stemmer, og hvor stemmerne fordelte sig således:

 

K: Kristendemokraterne med 267 stemmer. C: Det Konservative Folkeparti med 132 stemmer og P: Stram Kurs med 103 stemmer.

 

Endelig er der en gruppe på tre partier, der har fået under hundrede stemmer, der fordelte sig således:

 

D: Nye Borgerlige med 88 stemmer. I: Liberal Alliance med 54 stemmer og endelig E: Klaus Risbjerg Pedersen med 45 stemmer.

 

Kristendemokraterne blev fjerde størst i Gellerup

Hvis Kristendemokraternes resultat i Gellerup/Toveshøj havde været landsdækkende for partiet, ville de være drønet ind i Folketinget med et pænt antal mandater.

 

Her høstede Kristendemokraterne med 213 stemmer i alt 6,4 procent af samtlige afgivne stemmer i den østjyske ghetto, og kom ind på en fjerdeplads efter De Radikale, Enhedslisten og Socialdemokratiet.

 

Til gengæld fik Venstre og Dansk Folkeparti deres bedste ghettovalg i Vollsmose, hvor begge partier med henholdsvis 247 og 236 stemmer hentede over halvdelen af deres ghettostemmer.

 

For de øvrige partier er stemmerne rimeligt jævnt fordelt i de tre ghettoer og viser i øvrigt, at også i ghettoerne er der rum og plads til alle holdninger, om end nogle holdninger er mere populære end andre.

 

Hvorvidt det så er klogt at reklamere med, at man har stemt på Rasmus Paludan og Stram Kurs, er derimod til gengæld en helt anden side af sagen.

 

Denne artikel er baseret på følgende kilde:

https://kmdvalg.dk/Main/Home/FV

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…