Pressen er knald-rød

(Foto: Ole-Sørensen)

En norsk sociologi-professor Sigurd Skirbekk har lavet en undersøgelse i 2016, hvor han optalte antal gange, hvor svensk presse dvs radio og TV omtalte politisk EKSTREMISME.  Undersøgelsen viste, at der i ca 23.000 artikler og tv-og radio-udsendelser blev omtalt politisk ekstremisme OG undersøgelsen viste, at

  • i ca 22.300 tilfælde angik omtalen i medierne  HØJRE-ekstremisme, og kun i 457 tilfælde VENSTRE-ekstremisme.

 

I Danmark har en professor ved lingvistisk center ved Århus Universitet Emil O.W. Kirkegård fra Århus Universitet optalt det samme 2003-2013 og her viser undersøgelsen at 80 % af tilfældene er det HØJRE-fløjen, der benævnes som ekstremister.

 

Disse tal burde give anledning til selvransagelse hos ”journalistisk Venstreparti”.

 

Det burde i ihvertfald give anledning til, at politikerne overvejer om ikke støtte til medierne skal være frivillig. Eller måske skal NYHEDERNE dækkes af andre end MSM?

 

MSM kan ikke løfte opgaven med et gengive nyhederne på en ordentlig, demokratisk måde og repræsenterer ikke det brede Danmark. MSM fordrejer, farver og vinkler nyhederne så det er PINLIGT og det er tillige meget UELEGANT, så tendentiøse ”journalisterne” er. Som om ”Journalistisk Venstreparti” har mistet al moral, og nu mere og mere skingert råber på deres socialisme og totalitarisme. Deres statsbetalte uddannelse sammen med 76 % andre studerende , der også er røde, hjælper ikke på situationen – de tror måske at det er normalt at være ræverød, så de ikke engang foregiver at være andet end røde leje-svende mere.

 

Nye regler

Politikerne må overveje en ny medieansvarlov. Den nuværende beskytter ikke demokratiet mod de røde ”journalister”.

 

Medieansvarloven skal alene sikre, at medier bliver ansvarlige for deres udtalelser, og at nogle personer, som er hængt ud i medierne kan få et dementi OG at de presseetiske regler overholdes.

 

De presseetiske regler siger for eksempel at ”sikringen af ytringsfriheden i Danmark står i nøje forbindelse med massemediernes frie adgang til at indsamle informationer og nyheder og til at offentliggøre dem så korrekt som muligt”.  Det gentages, så ”korrekt som muligt”.

 

Måske skulle ”Journalistisk Venstreparti” nærlæse de presse-etiske regler. Det er meningen at ”journalisterne” skal gengive virkeligheden og ikke farve virkeligheden efter deres egen røde mening.

 

Alle de reportager i MSM med journalister, der skal forestille at gengive en stemning et givent sted, men der nævnes kun de tendenser, der fremmer den røde sag. Eksperter, der inviteres i studiet og kommer med ekspertvurdering, som støtter rød marxistist linie og ”godhedsindustrien” – uden kritiske spørgsmål til den socialistiske linie, som eksperterne i øvrigt repræsenterer- og hvordan levevilkårene ville være, hvis vi endte i et socialistisk, totalitært samfund.

 

Danskerne tror ikke på de statsbetalte medier. Vi ryster på hovedet og zipper væk – og de unge ser You Tube!. De elitære ”journalister” er udemokratiske,  udanske, arrogante, bedrageriske og bedrevidende – og ekstremt kontroversielt, himmelråbende, påfaldende rød-farvede.

 

Klager til Pressenævnet over overtrædelse af de presse-etiske regler

Pressenævnet har ifølge deres årsrapport modtaget 187 klager (ethundredeogsyvogfirs klager). Det er ifølge Pressenævnets årsrapport  mere end en halvering i forhold til året før – og det laveste antal kendelser i mere en 20 år.

 

Måske fordi danskerne har opgivet Pressenævnet – og får deres nyheder fra andre steder.

 

Pressenævnet har kun udtalt kritik i 32 sager ud af 89 sager, som Pressenævnet reelt behandlede.  Pressenævnet fandt ikke anledning at tage sager op af egen drift i 2018. Dette trods ræverøde, ekstremistiske og pinligt påfaldende røde journalister der fx ikke kan sige ordet Trump uden at sige ordet kontroversiel i samme sætning og for hvem ordet højre eller konservativ eller nationalkonservativ ikke kan nævnes uden ordet ekstreme nævnes i samme sætning. Pressenævnet fremmer ikke demokratiet og ytringsfriheden. Pressenævnet er for tandløst og uden værdi for samfundet og demokratiet.

 

Kilder:

http://www.verdidebatt.no/sigurdskirbekk

Årsberetningen fra Pressenævnet her.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…