Politiken har støttet ekstreme muslimske kræfter – den avis skal ikke belære os om, hvordan man bekæmper ekstremisme

Den 15. marts begik en fanatisk mand en frygtelig terrorhandling mod muslimer i New Zealand.

 

Den Korte Avis var hurtigt ude med en stærk fordømmelse af de afskyelige drab. Vi kaldte gerningsmanden en ”rablende racist” og en ”forvildet og pervers sjæl”.

 

Trods denne meget klare stillingtagen i Den Korte Avis har Politiken fundet det for godt at påstå, at Den Korte Avis ”bidrager til had og terror”. Det sker i en ledende artikel, der simpelt hen fortier vores voldsomme fordømmelse af terrorhandlingen.

 

Det er en dybt uhæderlig måde at debattere på.

 

Men det bliver værre endnu: Politiken hævder, at en debattør i Den Korte Avis skulle have omtalt muslimer som ”brune rotter”. Men man kan ikke dokumentere denne påstand – man påstår, at indlægget er forsvundet.

 

Men vi har aldrig set et sådant indlæg.

 

Politiken hævder også, at der er mange indlæg på vores kommentarspor, der priser terrorhandlingen. Det passer ganske enkelt ikke.

 

Politiken er gået i valgkamp

Vi ser Politikens forsøg på at sværte Den Korte Avis i sammenhæng med det forestående valg.

 

En del danske medier, der ligger til den venstreorienterede og politisk korrekte side, synes at blive mere politiserende og skingre i mælet, som valget nærmer sig – med Politiken i front.

 

En diskussion om et lille barn i folketingssalen kan på den måde eskalere til et voldsomt angreb på Folketingets formand Pia Kjærsgaard.

 

For Politiken er opgaven klar: Man bedriver kampagnejournalistik – et fint ord for politisk propaganda – til støtte for en rød regering og til bekæmpelse af en blå regering.

 

Politikens knæfald for islamiske ekstremister

Politikens kamp for et Danmark med langt større ikke-vestlig indvandring og meget stærkere islamisk indflydelse føres med alle midler. Også med hykleriets midler.

 

Politiken, der beskylder andre for det ene og det andet, har selv haft en stærk forbindelse til ekstremistiske kredse.

 

Det grelleste eksempel var avisens opbakning til islamisternes angreb på de danske Muhammed-tegninger.

 

Mens totalitære islamiske ekstremister – herunder Saudi-Arabien og Iran – forsøgte at tvinge den danske ytringsfrihed i knæ, gjorde Politiken alt for at bakke dem op og falde deres eget land i ryggen.

 

Til sidst gik det helt galt for avisen:

 

I 2008 dukkede en selvbestaltet muslimsk sammenslutning op, der kaldte sig ”Profeten Muhammeds Efterkommere”. Dens talsmand var en advokat fra Saudi-Arabien, der repræsenterer den mest barske og undertrykkende udgave af islam.

 

Denne forening erklærede sig på alle muslimers vegne krænket over de danske Muhammed-tegninger, og den krævede en undskyldning fra de medier, der havde bragt tegningerne.

 

Alle danske medier afviste at give en sådan absurd undskyldning … bortset fra Politiken. Her lagde man sig straks på knæ og bad om undskyldning.

 

Politiken har aldrig undskyldt over for danskerne

Dette knæfald for den mest uhyrlige ekstremisme var en ydmygelse.

 

Den var selvfølgelig først og fremmest en selvvalgt ydmygelse af Politiken. Men denne underdanighed virkede også ydmygende for Danmark, der ellers havde taget kampen for ytringsfriheden.

 

Vi er nok mange, der i årevis har ventet på, at Politiken skulle komme med en ny undskyldning. Nemlig en undskyldning til danskerne. En undskyldning for, at man i den grad havde krøbet for det islamistiske mørkes kræfter.

 

Men den undskyldning er aldrig kommet. Politiken synes at leve fint med denne groteske farce på samvittigheden.

 

Ja, man har endda den uforskammethed at ville belære Den Korte Avis om, hvordan vi skal håndtere forholdet til islam. Vorherre bevares.

 

Vi lytter gerne til argumenter fra folk, som har bevist deres værd i kampen for ytringsfrihed.

 

Men Politiken hører ikke til blandt disse. Avisen har gjort ting, som intet anstændigt menneske ville gøre. Og den betjener sig af en debatform, der må glæde islamister og harme alle dem, der ikke ønsker et mere islamisk Danmark.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…