Polen sørger over 5 unge pigers meningsløse død

De 15 årige piger fra samme Gymnasium i Koszalin, i den nordlige del af Polen, skulle slutte en fødselsdagsfest, med en tur i, en af de meget populære Escape Room, hvor det drejer sig om løsning, af mange opgaver, inden man igen kan komme ud i det fri.

 

Der var bare det ved det hele, at alle sikkerheds foranstaltninger, slet ikke var overholdt. Ingen nød kanp og ingen nød dør, hvis noget skulle gå helt galt, i det lukkede rum i en privat villa.

 

Den 28 årige arrangør og ejer af huset er nu anholdt. Han bliver sigtet for, at der ikke var mulighed for, at komme ud på nogen måde, hvis noget skulle gå galt, eller nogen fik det dårligt derinde.

 

Min kone er fra Polen og derfor besøger jeg ofte landet og ser polsk TV.

 

Det ser også ud til, at en utæt foranstaltning omkring et gas fyr, kan have været det egentlige årsag til den kraftige brand, der altså med kulilte forgiftning, kostede 5 unge piger livet. Kendes manden skyldig, kan det betyde 8 år i fængsel.

 

I disse timer og dage, vokser lys havet omkring huset i Koszalin. Hændelsen er modtaget med sorg, i hele befolkningen og regeringen. Præsident Duda har også udtrykt sin medfølelse.

 

Nu skal alle 1000 Escape Rooms i Polen undersøges, om de opfylder alle sikkerheds krav, som det altså ikke skete i Koszalin.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…