Overset naturmiddel kan blive manges redning

De fleste har en holdning til legaliseringen af hash såvel som frigørelsen af cannabis til medicinsk behandling af bl.a. kræftsyge og scleroseramte. Ikke desto mindre har forskere fundet flere og flere solide beviser for cannabisplantens mange positive medicinske egenskaber. Desværre kommer disse overvældende resultater ofte ikke frem til nyhedsoverskrifterne – og mange vil sige, at medicinalindustrien har en finger med i spillet.

 

Det er en skam, at vi som befolkning ikke får al den tilgængelige viden, når det kommer til muligheden for selv at opsøge behandling af forskellige lidelser – og at alvorligt syge personer på det nærmeste bliver kriminaliseret i sammenhæng med import af cannabis-medicin, når det konventionelle sygesystem har opgivet dem.

 

Uanset hvad din holdning er til legaliseringen af cannabis og den medicinske brug af planten, så er der gode nyheder for privatpersoner, der ønsker at afprøve cannabisplantens gavnlige egenskaber – uden at blive hverken vind og skæv eller kriminel!

 

Det er som allerede nu er blevet manges redning, hedder cannadibiol eller CDB. Det indgår naturligt i cannabisplanten, men modsat det mere kendte THC er CDB ikke rusfremkaldende. Stoffet har den gavnlige effekt, at det er stærkt betændelseshæmmende og at det lindrer smerter, og det kan derfor bruges til en bred vifte af lidelser: Smerter og uro i kroppen, for eksempel i forbindelse med migræne, epilepsi og sklerose, og det beroliger også i forhold til søvnproblemer, depression og angstlidelser.

 

De stærke antiinflammatoriske evner har effektivt virkning på et bredt spektrum af hudproblemer (fx acne, psoriasis og eksem), og så har forskere ikke mindst fundet, at hjertekredsløbet styrkes markant og at stoffet forebygger diabetes og diverse stress- og belastningssygdomme.

 

CDB udtrækkes af planten på skånsom vis og opløses i de sunde koldpressede oliven- og kokosolier, så det kan indtages enten som dråber eller i kapsler, som vi kender det fra fiskeolie. De fleste oplever solide resultater allerede efter 14 dages daglig indtagelse af CDB olie, og ved for eksempel hudlidelser og gigt kan yderlig brug af en salve med CDB være overraskende virkningsfuld.

 

Naturprodukter med CDB er med god grund ved at vinde i popularitet, da dens gavnlige virkning vinder udbredelse, så der er et væld af forhandlere på nettet. Du bør dog altid være skeptisk og holde dig til danske forhandlere, der informerer grundigt om hele vejen fra plante til flaske. På den måde sikrer du dig den reneste kvalitet – og dermed en sikker effekt.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…