Bølge af voldsomme bilbrande går over Danmark: Politiet får støtte fra uventet kant

Arkivfoto fra Avpixlat

Østjyllands Politi har de seneste par dage fået henvendelser fra borgere, der har hørt støj fra luftrummet over Aarhus – primært i aften- og nattetimerne.

 

Østjyllands Politi kan bekræfte, at politiet de seneste dage har haft støtte fra luften, som en del af den skærpede indsats mod de bilbrande, der den seneste tid har fundet sted i Aarhus-området.

Det kan ikke afvises, at der også i den kommende tid vil blive anvendt flystøtte som et led i indsatsen, og Østjyllands Politi beklager den gene dette muligvis kan medføre for byens borgere.

 

To sigtet for bilbrande

Med baggrund i Østjyllands Politis intensiverede indsats i forbindelse med den seneste tids bilbrande i Aarhus fremstilles to mænd tirsdag i Retten i Aarhus. De to mænd på 25 og 28 år er begge sigtet for forsætlig brandstiftelse ved den 8. oktober kl. 04.11 at have sat ild til en bil på Langkærvej i Tilst.

Den 8. oktober brændte flere biler, der holdt parkeret på Langkærvej i Tilst.

 

En 29-årig mandlig beboer så her en udenlandsk udseende mand løbe fra stedet i retning mod det grønne område nord for Langkærvej.

 

Bilbrande i Brøndby og Herlev

Natten til tirsdag brændte fire biler i Brøndby på den københavnske vestegn.

 

Det drejer sig om tre biler og en lastbil, som lige nu står i flammer på en parkeringsplads i Tybjergparken i Brøndby. Flammerne kan ses på lang afstand, oplyser Hovedstadens Beredskab på Twitter. (B.T.)

 

Politiet er i gang med at efterforske årsagen til bilbrandene.

 

Søndag aften stod flere biler i flammer i Dildhaven i Herlev skriver pressefoto.dk på Facebook.

 

Herlev ligger også på den københavnske vestegn.

 

Dermed er to nye områder føjet til de mange steder, hvor der har været bilbrande den seneste tid. De tidligere brande har så vidt vides alle været påsatte.

 

en stor del har været i det indvandrertætte Aarhus Vest. Men der har også været påsatte brande i Odense og på den københavnske vestegn.

 

Snabel A – Hvad betyder Snabel A? Bliv klogere på tegnet email tegnet @ her.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…