Hvordan Saudi-Arabiens og Qatars donationer hvidvasker islam på de amerikanske universiteter

Af Jørgen Vium Olesen

 

Siden 2012 har Qatar doneret 376 millioner dollars til Carnegie Mellon University, $ 351 millioner til Georgetown, $ 340 millioner til Northwestern University. $ 275 millioner til Texas A&M, $ 41 millioner til Virginia Commonwealth University, og mindre beløb til omkring 24 andre institutioner for højere uddannelse.

 

I samme periode har Saudi-Arabien doneret 83 millioner dollars til MIT, 75 millioner dollars til George Washington University, 59 millioner dollars til George Mason University, 31 millioner dollars til Harvard, $ 30 millioner til University of Kansas og millioner mere til omkring 58 andre universiteter.

 

Andre store gaver til amerikanske universiteter kommer fra De Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Irak, Tyrkiet, Pakistan, Syrien og Libanon.

 

Islam, er en proselytiserende religion. Og blandt de islamiske stater er Qatar og Saudi-Arabien måske de ivrigste evangelister. Begge fremmer “wahhabism” – en puritansk og teokratisk version af islam. Som Clarion-rapporten bemærker, ”Inspirerer disse lande sunnimuslimske jihadister over hele verden.” Qatar-regeringen er faktisk en stærk tilhænger af Hamas og andre terroristgrupper. 

 

Men frem for alt er disse donationer til de Amerikanske universiteter, en direkte eller indirekte form for bestikkelse, for at få en positiv omtale af Islam, som en fredens religion, ”som en religion der er imod terror og tvang” en direkte usandhed, da de samme lande åbenlyst støtter terror organisationer, og da de har terror indprentet i deres ideologiske charters, til bekæmpelse af de vantro nationer. Samtidigt undertrykker de deres egen befolkning med Islams hårdeste jern greb.

 

Toppen af isbjerget

Dette er kun toppen af Isbjerget. Utallige institutioner, meningsdannere, politikere, Facebook og mange flere, i hele den vestlige verden, modtager store million beløb fra den muslimske arabiske verden. Jeg læste fornyligt om et teater i Italien som afstod for at modtage en stor pengegave fra Saudi Arabien. Rudy Giuliani, bogmester i New York, afviste ligeledes 10 millioner dollars fra saudierne efter terror angrebet på World Trade Center 9 september 2011. 

 

De studerende ved nogle af disse ledende amerikanske universiteter bliver uddannet i et universitets miljø, der taler positivt og tolerant om Islam, hvor terror ikke har noget med Islam at gøre. Samtidigt er disse universiteter negative over for Israel med meget stærke antisemitiske undertoner. Meget få Israels venlige foredragsholdere og jøder bliver indbudt til disse universiteter som talere. 

 

Hitlerjugend 

Disse oplysninger er fra en artikel fra: ”Gladstone Institute” (en meget annaerkendt engelsk institution) skrevet af Raymond Ibrahim som igen kommenterer en rapport: Clarion-projektrapport om “Udenlandske indflydelse på U.S. Universiteter”. 

 

I indledningen af artiklen nævner forfatteren Raymond Ibrahim: at også Hitler var klar over at det var børn og unge der ville forme Tysklands fremtid. 

 

Derfor dannede nazisterne ungdoms organisationen, ”Hitlerjugend” i 1933. 6 år efter, var 90% af alle tyske børn og unge medlem af Hitlerjugend, da det var lovpligtigt at være medlem. Ingen andre ungdoms organisationer var tilladt. Da Tyskland gik i krig og 2. verdenskrig startede i 1939, var disse unge mennesker indoktrineret, klar til at give sine liv for det 3. rige. 

 

Hitler kunne havde begyndt at infiltrere unge mennesker i England, Frankrig og USA, men det skete heldigvis ikke, i større udstrækning. Det kunne havde fået katastrofale indflydelse på 2. verdenskrigs udfald?

 

Et falsk billede af Islam

Men det gør de Arabiske Olie stater i vor tid for fuld udblæsning. De forstår vigtigheden af at påvirke ungdommen og meningsdannerne i Vesten og gør det massivt i stor stil. Saudi Arabien har en speciel regerings organisation, der bekæmper kritik af Islam og Muhammed, ”Insulting Islam” om kritikken er berettiget eller uberettiget er ligegyldigt, al kritik skal bekæmpes, og det sker b.la. ved brug af million af dollars til at støtte vestlige meningsdannere. 

 

Det billede af Islam som donationerne søger at skabe er et falsk billede som fuldstændigt krakelere, i det øjeblik Islam får magten. Da vil sandheden gå op for folk, og de vil forstå at de er blevet forført, af en djævelsk løgn. 

 

Vi er blevet advaret, Islamisk Stat, ISIS, i Syrien og Irak, har vist os et sandt billede af det samfund der bliver skabt når Islam har magt til det. 

 

Pressen og Demokraterne i USA er på afveje

Den Amerikanske presse (som er fortaler for det Demokratiske parti) er i øjeblikket optaget af udenlandsk indflydelse og indblanding i det amerikanske valg, på grund af en samtale USA præsident Trump har haft med Ukraines præsident. En storm i et glas vand.

 

Tidligere var der en høring om Ruslands præsidents indflydelse på Amerikanernes valg, som blev afsluttet da Muller rapporten kom, for ca. et år siden. Tusindvis af TV timer, artikler og spekulationer er blevet brugt på disse sager, som ingen indflydelse har haft på Amerikanernes præsident valg.

 

Der ofres derimod meget lidt spalteplads og opmærksomhed på Islams massive forsøg på at påvirke Amerikanerne holdning til Islam og de konsekvenser dette vil få for USA´s fremtid i de næste 30 – 50  år. Jeg er ikke i tvivl om at mange demokratiske politikere, Facebook, TV stationer, Aviser m.m. er blevet bestukket med muslimske olie milliarder. Man kan i sandhed sige at den politiske korrekte presse i USA, siger myggen fra men sluger kamelen.

 

En åndelig kamp

Man kan spørge sig selv, hvad er Islamisternes mål, hvad er meningen med alle de milliarder af dollars der rundhåndet gives til vesten. Først er det et klart forsøg på at forhindre al kritik af Islam, at få de vestlige regeringer til at gøre det ulovligt at tale dårligt om Islam. En nøje gennemtænkt strategi og et første skridt i retning af en plan, for at få flest mulige mennesker i den vestlige verden til at konvertere til Islam, dernæst at kritisere og skabe konflikter imellem de kritiske og ukritiske kræfter i de vestlige samfund, dernæst at bekæmpe kristne og jøders indflydelse, for til sidst at overtage magten. 

 

Det sidste mål er at alle mennesker skal bøje knæ for Allah. Der kæmpes på alle fronter. Vi står over for en åndelig kamp. Mange stikker hoved i busken, de vil ikke se virkeligheden i øjnene. Men vi kan i tro til Gud, igennem bøn og ved frimodigt at sige sandheden, bekæmpe den Islamiske ånd der ønsker at skylle ind over Danmark og vesten.

 

I Babylon på Daniels tid, som beskrevet i Biblen, forlangte kong Dareios, at man i 30 dage kun måtte bede til ham, hvis nogen bad til nogen anden, skulle han kastes i løvekulen. Som bekendt ville Daniel ikke bøje knæ for Kong Dareios og blev kastet i løvekulen. Men Gud frelste ham fra løverne og sendte en engel.

https://www.catholicworldreport.com/2019/10/10/clarion-call-islamic-influence-on-americas-universities/

 

https://www.gatestoneinstitute.org/   bragte også et uddrag af Clarion rapporten.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…