De sad og hyggede sig i haven, da en udlænding kravlede ind af vinduet – med ondt i sinde

Selvom man opholder sig i haven, er det i dagens Danmark efterhånden blevet sådant, at det er nødvendigt at lukke vinduer og låse døre

 

Det har en kvinde måttet erkende, efter at hun under et besøg hos sine forældre i Frederikshavn i går den 16. juli fik stjålet sit Dankort.

 

Tyveriet skete mellem kl. cirka klokken 16.00 og 17.00.

 

Mens ægteparret og datteren opholdt sig i villaens have, kravlede en ukendt gerningsmand ind ad et vindue, der stod på klem.

 

Og gerningsmanden bevægede sig herfra ind i stuen, hvorfra han stjal en taske, hvori der lå en tegnebog med kontanter og et hævekort, som tilhørte datteren.

 

Mistænker omrejsende kriminelle

Herfra gik det stærkt. For allerede kl. 17.12 blev kortet forsøgt misbrugt, idet en gerningsmand forsøgte at hæve på kortet fra Ringkjøbing Landbobank i Frederikshavn, oplyser politiassistent fra Nordjyllands Politi, Jens Christian Dall.

 

”Vi har fra banken sikret videoovervågning af den mistænkte, som vi nu offentliggør i håb om at få oplysninger fra borgerne,” siger Jens Christian Dall, der understreger, at borgerne skal ringe 114, hvis de har information i sagen.

 

Politiets mistanke retter sig mod omrejsende kriminelle.

 

Er formentlig en person, som politiet tidligere har efterlyst

På baggrund af overvågningsbillederne fra banken, så er det politiets opfattelse at gerningsmanden, der forsøger at hæve penge, er identisk med en person, som politiet efterlyste tidligere, nemlig den 12. juli 2019.

Har man oplysninger om den mistænke, så skal man straks kontakte Nordjyllands Politi på 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…