Flygtninge bidrager kulturelt, lyder det fra Alternativet – men hvad mener de om kriminalitet, fundamentalistiske moskéer og syrienkrigere

Det er hævet over enhver diskussion, at kultur er et vidt begreb, der for de fleste er mere eller mindre individuelt.

 

Men hvad angår Alternativet, har man åbenbart en opfattelse af kultur, der radikalt skiller sig ud fra det grundlag, den vestlige civilisation baserer sig på.

 

Flygtninge beriger dansk kultur

Hos Alternativet lægger man således ikke fingre imellem, når det drejer sig lovprisninger af flygtningenes positive bidrag til det danske samfund.

 

”Flygtninge, der kommer til vores land … kan bidrage til Danmark og gøre Danmark rigere på alle mulige områder, både økonomisk og kulturelt,” lød det blandt andet fra Alternativets ordfører, Carolina Magdalene Maier under en debat i Folketinget i torsdags den 21. februar.

 

Det økonomiske bidrag er lidt svært at få øje på i og med, at ikke-vestlige indvandrere ifølge Finansministeriet vil koste de danske skatteborgere netto 33 milliarder kroner årligt de næste mange år.

 

Og hvad angår flygtningenes positive kulturelle bidrag, som Alternativets Carolina Magdalene Maier står og fremhæver fra Folketingets talerstol, så er der især nogle områder, som det kunne være interessant at hører Alternatives vurdering af.

 

Mellemøstens kriminelle kultur

Et par af de mere markante områder, hvor flygtningenes kulturelle baggrund har været særdeles synlig, er inden for kriminalitet og holdningen til kvinder.

 

Politiets døgnrapporter vrimler med signalementerne som ”mellemøstligt udseende mand”, når det især drejer sig om seksuelt betonede overfald på danske piger og kvinder, der af gode grunde ikke er klædt i islams kulturelt betingede kropsskjulende sorte gevandter.

 

Statistikkerne taler her deres eget tydelige sprog.

 

I 2017 udgjorde ikke-vestlige mandlige indvandrere i alderen 15 – 79 år i alt 8,3 procent af befolkningen i den pågældende alder.

 

Ikke desto mindre udgjorde de hele 20,9 procent af alle dem, der i 2017 blev dømt for seksuelle overgreb mod kvinder.

 

Og når det drejer sig om direkte voldtægt, er billedet endnu mere markant.

 

Ud af i alt 86 voldtægtsdomme i 2017 var ikke færre end 45,3 procent af samtlige dømte ikke-vestlige mænd på trods af, at de som nævnt kun udgør 8,3 procent af befolkningen.

 

På straffelovsområdet generelt slår den mellemøstlige kultur også igennem.

 

I 2017 udgjorde ikke-vestlige indvandrere mænd og kvinder i alt 8,9 procent af befolkningen i alderen 15-74 år.

 

Ikke desto mindre blev de dømt for i alt 24,4 af procent samtlige i alt 20.940 dømte straffelovsovertrædelser i 2017.

 

Moskéernes kulturelle berigelse – kvindeundertrykkelse og vold

I moskéerne prædikes der blandt andet om kvindesyn, som Alternativet måske betragter som en kulturel berigelse.

 

I TV2-dokumentaren ”Moskéerne bag sløret”, forklarer en imam på Grimhøjmoskéen i Aarhus en kvinde, hvor hendes plads er i samfundet:

 

”En kone skal adlyde sin mand. Hun skal adlyde sin mand. Profeten sagde til dig, at din mand er dit paradis og dit helvede. Så adlyd ham.”

 

Og børnene skal have tæsk, hvis de ikke overholder deres bønner, lyder det ligeledes kulturberigende fra imam Abu Bilal i Grimhøjmoské:

 

”Frygt Allah, brødre og søstre, lær jeres børn Salah (at bede). Det er obligatorisk for jer at lære dem at bede fra de er syv år. Og endda at slå dem, hvis de ikke laver Salah, når de er 10 år.”

 

Selvsamme kulturberigende imam fastslår også i TV-udsendelsen, at gifte kvinder, der laver ægteskabelige sidespring, skal stenes til døde, medens jomfruer, der har sex før ægteskab, dog kan nøjes med piskeslag.

 

Syrienkrigere og drab på jøder

Ifølge Østjyllands Politi har ikke færre end 24 syrienkrigere haft deres gang i Grimhøjmoskéen, men det stopper ikke her.

 

En af landets andre moskéer er Masjid Al-Fruq moskéen på Nørrebro i København. Det var her Omar El-Hussein havde sin gang op til angrebet på Krudttønden i 2015 og derefter på den jødiske synagoge i Krystalgade.

 

Under angrebet på Krudttønden blev først filminstruktøren Finn Nørgaard dræbt, medens vagtmanden Dan Uzan blev dræbt under angrebet på synagogen.

 

Men det stopper ikke med moskéerne.

 

På en af de muslimske friskoler, Nord-Vest Privatskole på Nørrebro i København, blev eleverne blandt andet undervist i jihad, der på arabisk betyder at kæmpe.

 

Skolen har nu fået frataget sit årlige statstilskud på elleve millioner kroner og er dermed lukket.

 

Tilbage står, at Alternativets kulturberigere ikke mindst gør sig bemærket i retssalene og rundt omkring i moskéer og på muslimske friskoler, hvor kulturberigelsen kommer til udtryk i form af kriminalitet og underminering af de vestlige frihedsidealer.

 

Artiklen er baseret på følgende Kilder:

http://www.statistikbanken.dk/10338 (Tabelkode: STRAFNA4)

 

https://www.statistikbanken.dk/10021 (Tabelkode FOLK2)

 

Læs også:

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-03-03-moskeerne-bag-sloeret-faa-overblikket-over-tv-2s-afsloeringer

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…