Nu er folk godt trætte af to udlændinge, der hærger med indbrud, hvor de stjæler bestemt ting

Ukendte gerningsmænd har stjålet smykker og kreditkort fra en villa i Sevel mellem Holstebro og Skive og efterfølgende brugt kreditkortene i både hæveautomat og butik.

 

Lignende fremgangsmåde er benyttet ved tyverier og bedragerier i Vendsyssel og Midt- Og Vestjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at genkende gerningsmændene.

 

Den 14. maj 2019 i tiden mellem kl. 15.30 og kl. 17.30 stjal ukendte gerningsmænd smykker og kreditkort fra en villa i Sevel ved Vinderup.

 

Kreditkortet blev efterfølgende misbrugt i flere pengeautomater i Skive, ligesom der med det stjålne kort blev købt en mobiltelefon i Føtex i Skive.

 

Taler gebrokkent engelsk

De to efterlyste er udlændinge, der taler gebrokkent engelsk

 

Efterforskningen har vist, at den samme metode har været benyttet den 11. maj 2019 I Nordjyllands Politikreds. Det var i Øster-Vrå i Vendsyssel, hvor der ligeledes blev stjålet smykker og kreditkort, der efterfølgende blev benyttet i Sæby.

 

På baggrund af overvågningsbilleder ønsker Midt- og Vestjyllands Politi hjælp til genkendelse af gerningsmændene.’

 

Gerningsmændene beskrives som:
A: mand, 25-35 år, slank af bygning, mørkt hår, mørkt skæg, ved købene i Føtex samt ved kontanthævningerne var han iført mørk sixpence kasket, sort jakke, blå/hvid ternet skjorte, blå jeans, sorte sko.
B: mand, 25-35 år, almindelig af bygning, ved købene i Føtex var han iført lys skjorte, blå jeans, sorte sko. Ved kontanthævningerne var han desuden iført mørk kasket og solbriller.

 

Kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114, hvis du har oplysninger, der kan hjælpe politiet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…