Muslimer har i stort tal stemt på De Radikale – det kan få store konsekvenser for Danmark

Marie Krarup (Foto: Folketinget)

Af Marie Krarup, MF for Dansk Folkeparti

 

Der er nogen, der jubler for øjeblikket. Det viser sig nemlig, at stemmeandelen i ghettoerne er steget kraftigt fra 2015 til 2019. Muslimerne går til valg, – og en meget stor del af dem stemmer på Det Radikale Venstre.

 

Er det ikke bare dejligt, at de fremmede bruger demokratiet, spørges der? Viser det ikke bare, at integrationen virker rigtig godt og at de fremmede, herunder muslimerne, hurtigt bliver demokrater, når det kommer til Danmark?

 

Nej og nej!

 

Det er uhyggeligt! Muslimer stemmer radikalt i massevis. Det vil give partiet mulighed for at slappe udlændingepolitikken så meget, at ghettoerne kan vokse og vokse. Og endnu flere stemme på de radikale. Og Danmark blive mere og mere muslimsk. Danmark er på vej til afskaffelse med demokratiske midler.

 

Partiet vil jo fjerne den stramme udlændingepolitik og gøre det lettere at få familiesammenføring, asyl, opholdstilladelse og statsborgerskab til fremmede.

 

Det er ligeså naturligt at ghettoerne stemmer på Radikale Venstre, som det er at de ganske få tilbageværende rigmænd formentlig stemmer på Liberal Alliance. Der er interessesammenfald. Så det er ikke det, der gør udviklingen så uhyggelig.

 

Det der gør udviklingen uhyggelig er, at de fremmede via demokratiet og Det Radikale Venstre kan få åbnet ladeporten igen, så tilstrømningen til Danmark kan stige.

 

I forvejen står vi med en stor andel af muslimer, der har vist sig vanskelige at integrere.

 

Hvis den andel kommer til at stige med mere end fødselstilvæksen (som i forvejen er højere end danskernes), så bliver problemerne selvsagt større og større i fremtiden.

 

Den demografiske udvikling kan gøre danskerne til et mindretal i deres eget land.

 

I begyndelsen kan danskerne komme i mindretal i mindre områder – men det kan vokse sig større.

 

Som ghettoerne.

 

De kan nu udvides, hvor Radikale Venstre er blevet styrket og står til at få stor indflydelse på en socialdemokratisk regering.

 

Hvis muslimer får stor indflydelse via demokratiet, er det efter min mening en ulykkelig historie.

 

For de vil næppe have interesse i at bevare og vedligeholde det, som vi holder af.

 

Islamisk kultur er i direkte modsætning til vores danske, kristne kultur.

 

Muslimske demokrater vil næppe opretholde de danske normer, som kun et fåtal har taget til sig.

 

Så selvom der er nogen, der jubler over, at flere muslimer har taget demokratiet til sig, vil jeg ikke anerkende det som et gode i sig selv.

 

Det er først et gode, når de ny-tilkomne kulturelt har assimileret sig med danskerne.

 

Når de gifter sig med os, når de elsker det danske sprog og de danske sange, og den danske historie, det danske flag osv osv. Så er det helt ok, at de får indflydelse via demokratiet.

 

Men så længe der ikke er tale om kulturel integration, er det dybt uhyggeligt, at de via demokratiet kan få åbnet ladeporten (dvs. lempet udlændingepolitikken) og få flere og flere fremmede til landet.

 

Vi kan kun sikre os, at Danmark vedbliver med at være dansk, hvis vi lukker helt ned for tilstrømningen fra muslimske lande nu.

 

Samtidig skal vi sende folk på midlertidige opholdstilladelser ud, så snart det er muligt, og vi skal jævnligt revurdere alle andre opholdstilladelser.

 

Der skal kun tildeles et minimum af statsborgerskaber til udlændinge, – evt. kun ved giftermål med en dansker.

 

Hvis vi gør det, kan vi forhåbentlig nå at redde Danmark.

 

Hvis Radikale Venstre derimod får mulighed for at åbne op for tilstrømningen fra muslimske lande igen, så er Danmark ikke dansk om 100 år. Måske ikke engang om 50 år.

 

Så bliver Danmark mere muslimsk.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…