Når der er grænsekontrol, virker den: Stor narkofangst ved grænsen ved Frøslev, efter at en tolder fik mistanke til en bil

Colourbox

En 36-årig ungarsk mand er anholdt og sigtet for forsøg på at smugle 120.000 rivotril-tabletter ind Danmark.

 

Et godt og tæt samarbejde mellem Toldstyrelsen og Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) i Politi- og Toldgruppen (PT-gruppen) ved den dansk-tyske grænse har ført til en betydelig fangst på narkoområdet.

 

En 36-årig ungarsk statsborger blev således anholdt på fersk gerning ved grænsen, mens han forsøgte at smugle 120.000 stk. rivotril-tabletter ind i Danmark.

 

Tolder fattede mistanke til en bil

Ved en fælles politi- og toldkontrol ved grænseovergangen i Frøslev onsdag aften fattede en toldfunktionær mistanke til en VW Caddy med ungarnske nummerplader, som var på vej ind i Danmark.

 

Efterfølgende blev bilen bragt ind til nærmere kontrol, hvor det stod klart, at der var 22 kasser med rivotril – et smertestillende middel, der blandt andet bruges til behandling af epilepsi – gemt i et skjult rum i varebilen.

 

Den 36-årige mand, der var fører af bilen, blev anholdt af betjente fra UKA Vest og sigtet for forsøg på indsmugling af tabletterne.

 

Manden blev ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg torsdag varetægtsfængslet i fire uger. Den 36-årige erkender og har ikke kæret varetægtsfængslingen.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…