Muslimsk skole: Pigerne må ikke få frokost, før drengene har spist færdig

Model/Arkivfoto fra Storbritannien / skærmprint fra liveleak

Storbritannien bliver hastigt mere muslimsk.

 

Muslimernes andel af befolkningen vokser, og islam gennemsyrer flere områder som for eksempel skoler.

 

På den muslimske skole, Al-Hijrad i Birmingham, er der et nyt hårrejsende eksempel.

 

På Al-Hijrad skolen har pigerne ikke tilladelse til at spise deres forkost, før drengene har spist færdig. (telegraph.co.uk)

 

Det er en ekstrem ydmygelse af piger, som viser, at de intet er værd i forhold til drenge.

 

Skolen bruger også stærkt diskriminerende tekster, som opmuntrer til vold mod kvinder.

 

Det siger en repræsentant for den britiske skoleinspektion, Ofsted, ifølge avisen.

 

Pigerne bagerst i bussen

Muslimske skoler i England og andre europæiske lande har længe praktiseret en omfattende undertrykkelse af piger med en vidtgående kønsadskillelse, hvor det tydeligt markeres, at drenge hersker over piger.

 

Fra Sverige er der blandt andet et eksempel på, at pigerne fra en muslimsk skole skulle sidde bagerst i skolebussen, og at de skulle bruge bagindgangen i bussen. Drengene sad forrest og benyttede den forreste dør. (Den Korte Avis)

 

Der er også kønsadskillelse på almindelige britiske skoler. Det skete som del af en omfattende islamisering af en række skoler i britiske storbyer. Det blev for nogle år siden afsløret af skoleinspektionen, Ofsted. (Den Korte Avis og Den Korte Avis)

 

Men allerede i 2011 skrev vi om en islamisering af britiske skoler, som stred mod britisk lovgivning.

 

Kønsadskillelsen og undertrykkelsen af pigerne finder sted på et utal af skoler, siger skoleinspektionen, Ofsted ifølge telegraf.co.uk.

 

Islam vinder over de verdslige love

Sådan er det, fordi antallet af muslimer i Storbritannien vokser. I en by som Birmingham er andelen af asiater og afrikanere vokset fra 30 til 40 procent på 10 år.

 

I flere byer er britiske børn nu i mindretal.

 

Desuden bliver muslimer i Storbritannien generelt bliver mere fundamentalistiske. Den unge generation følger islam mere slavisk en den ældre generation. Det viser flere undersøgelser i Storbritannien og andre europæiske lande.

 

Der er flere der erklærer sig enig i, at kvinder er underlagt mænd.

 

Sådan som det kommer til udtryk i koranen (Sura 4:34). Her står der, at mænd står over kvinder, og at mænd har ret til at slå kvinder, der ikke adlyder dem.

 

Lige netop det, der kom til udtryk på Al-Hijrah skolen med drengene der spister før pigerne og teksterne om at slå kvinder.

 

Denne kønsadskillelse blev forbudt med en lov fra 2017.

 

Men skolerne er ligeglade. Undertrykkelse fortsætter.

 

Skoleinspektionen siger, at den føler sig isoleret i sin kamp mod kvindeundertrykkelse på de muslimske skoler.  Den får stort set ingen opbakning fra politikere i deres kamp mod denne undertrykkelse.

 

Det britiske samfund er i fuld gang med at underkaste sig det voksende antal muslimer og deres krav om, at skoler og andre institutioner skal underlægges islams love og regler.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…