Medlemmer af indvandrerklaner modtager kontanthjælp, selv om de lever i luksus – men så dummede én af dem sig

Tyskland hærges af magtfulde indvandrerklaner, der kontrollerer mange kriminelle aktiviteter.

 

Samtidig modtager medlemmer af klanerne kontanthjælp. Motivet til dette er formentlig både almindelig griskhed og behovet for at skjule deres enorme indtægter fra kriminalitet. Udadtil giver de den som almindelige bistandsklienter.

 

Kunne ikke lade være med at prale

Men onsdag morgen slog politiet til mod et stort hus i byen Leverkusen, hvor en række af den såkaldte Goman-klans medlemmer har deres bolig.

 

Politiaktionen gik i gang, fordi en af klanens medlemmer havde dummet sig.

 

På nettet kunne han ikke lade være med at prale af det luksusliv, han og hans familie førte.

 

Han offentliggjorde det foto, som vi bringer her. Som man kan se, ligner manden absolut ikke en almindelig kontanthjælpsmodtager. Tværtimod giver han den som selvglad rigmand.

 

Politiet opdagede klanmedlemmets pralerier og det fine rigmandsfoto, og så slog man til.

 

Allerede da politifolkene ankom tidligt om morgenen, blev de bekræftet i, at der virkelig var bid. Ikke nok med, at klanmedlemmerne boede i et imponerende hus. Der holdt også luksusbiler på stribe foran døren.

 

De er helt ligeglade

Politiet har sigtet otte personer i alderen 23-31 år for socialt bedrageri. De er tilmeldt Jobcenter Leverkusen som mindrebemidlede, der har behov for kontanthjælp.

 

Der er vel at mærke ikke tale om en eller anden fejltagelse. Det er svindel med åbne øjne. Sidste år var der en lignende sag mod selve Goman-klanens overhoved, Michael Goman.

 

Disse indvandrerklaner er fuldstændig blottet for samfundssind. De er dybt kriminelle. De rager til sig, som de bedst kan. Og dermed dræner de samfundets kasser, så der bliver færre midler til de virkeligt trængende.

 

Men det er de helt ligeglade med.

 

En paralleløkonomi, hvor indvandrerne har magten

Takket være Angela Merkels politisk korrekte asylpolitik har disse indvandrerfamilier fra Mellemøsten fået muligheden for at berige sig på tyskernes bekostning. Den mulighed har klanerne i den grad benyttet sig af.

 

Men så var der altså et klanmedlem, der ikke kunne holde sig i skindet, og det giver nu nogle smæk. I det hele taget har politiet på det seneste sat klanerne under forstærket pres.

 

Det overlever klanerne nu sagtens, og de vil fortsætte med at berige sig. Tyskland har fået en parallel-økonomi, hvor indvandrerne har magten.

 

Og så skal de forresten huske at komme ned på jobcenteret for at hæve deres kontanthjælp …

 

https://www.bild.de/regional/koeln/koeln-aktuell/leverkusen-von-wegen-mittellos-polizei-hausbesuch-beim-goman-clan-66164150.bild.html#remId=1586700261724370348 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…