Manden, der kontaktede Inger Støjberg på et værtshus, er blevet fundet skyldig i kvindedrab og forsøg på at partere liget

Selv ministre har et privatliv, og lørdag aften den 10. november sidste år havde daværende integrationsminister Inger Støjberg (V) været til koncert sammen med nogle naboer og veninder.

 

De sluttede aftenen på værtshuset Den Grå Kok Vinkælderen i Hadsund. Her blev Inger Støjberg kontaktet af en 28-årig mand, der indledte en samtale med hende, hvorefter han forlod værtshuset.

 

Nu er den 28-årige mand ved Retten i Aalborg den 4. juli blevet kendt skyldig i drabet på en 40-årig kvinde, som han forsøgte at partere, efter at han havde slået hende ihjel.

 

Han er blevet idømt 13 års fængsel, skriver Ritzau.

 

Drabet fandt sted få timer efter, at den 28-årige havde forladt Den Grå Kok Vinkælderen.

 

Den delvist parterede kvinde blev fundet i mandens garage den 11. november, og da politiet anholdt den 28-årige på gerningsstedet, fandt man flere blodindsmurte knive og save på stedet.

 

Forsøgte at overtale en ven til at deltage i drabet

Lige siden anholdelsen har den 28-årige erklæret, at han intet husker om drabet, da han havde været stærkt beruset af en blanding af øl og whisky og desuden taget stesolider.

 

Den dømte mand kendte ikke den 40-årige kvinde, som han rent tilfældigt mødte under byturen i Hadsund sammen med en ven.

 

I retten har vennen forklaret, at han var sammen med både den dømte og den myrdede kvinde, men at han på et tidspunkt havde forladt dem.

 

Vennen har desuden forklaret, at den 28-årige havde foreslået ham, at de begge først skulle have sex med kvinde, hvorefter de skulle dræbe hende.

 

Det var en enig domsmandsret, der afsagde både skyldspørgsmål og straf.

 

Anklageren havde forlangt 16 års fængsel, medens forsvareren havde plæderet for frifindelse med den begrundelse, at den sigtede og nu dømte mand havde været sindssyg i gerningsøjeblikket.

 

Den dømte udbad sig betænkningstid med hensyn til en eventuel anke.

 

Var fan af Peter Lundin

Da politiet ransagede den 28-åriges lejlighed fandt man blandt andet tegninger af henrettelser og med seksuelle motiver.

 

Desuden fandt politiet på den dømtes mobiltelefon et billede, hvor han havde farvet ansigtet sort-hvidt i lighed med den måde, Peter Lundin har ladet sig afbilde på.

 

Ligeledes fandt politiet også et eksemplar af Peter Lundins bog hos den nu dømte 28-årige mand, skriver Ritzau.

 

Læs også:

https://denkorteavis.dk/2018/inger-stoejberg-var-i-kontakt-med-den-mand-der-nu-er-sigtet-for-drabet-paa-en-kvinde-i-hadsund-og-forsoegte-at-partere-liget/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…