Lån penge online

Skal du låne penge, kan det være en rigtig god idé for dig at ansøge om et lån online. Det er efterhånden blevet utroligt populært for danskerne at få lån via nettet, men det er som regel også meget nemmere end at skulle en tur i banken for at snakke med op til flere personer og vente i mange dage eller endda uger på at få svar på en ansøgning.

 

Så hvis du gerne vil låne penge på en nem og enkel måde, kan det være en klog beslutning at ansøge online hos en af de mange online låneudbydere.

Lån kun hvis du har råd til det

Du bør naturligvis altid kun låne penge, hvis du har råd til det. Der er mange, der ender med at låne penge i en situation, hvor de rent faktisk ikke har råd til at betale af på lånet igen, og så ender de i en svær økonomisk situation, hvor det kan tage lang tid at få betalt af på gælden.

 

lån penge hvis du har råd til at afdrage på dem efterfølgende. Ellers bør du ikke låne penge.

Derfor skal du vælge et kviklån

Selvom der er mange, der er påpasselige med kviklån, er der dog stadig en række fordele ved dem, som du bare ikke finder ved mange af de traditionelle lån.

 

Det er blandt andet meget mere effektivt at ansøge om et kviklån, og udbetalingen af pengene kommer som regel med det samme. Så skal du bruge penge her og nu, og gider du ikke at vente på dem, er kviklån altså den nemmeste måde at få pengene sat ind på din konto.

Ansøg nemt og enkelt med dit NEM-id

For at kunne ansøge om et lån via nettet, kræver det, at du har et gyldigt og fungerende NEM-id. Du skal nemlig bruge dit NEM-id til at underskrive den endelige låneaftale, som er det juridiske dokument for, at du har indgået en låneaftale med netop den låneudbyder.

 

Så hvis du ikke har et NEM-id, kan du altså ikke ansøge om lån online i Danmark. Så få bestilt dig et NEM-id, og sørg for at have det klar når du skal i gang med at ansøge om nye lån.

Vælg en lang løbetid hvis du vil have en lav månedlig ydelse

Er det vigtigt for dig at slippe med en så lav månedlig ydelse som overhovedet muligt, bør du vælge at låne dine penge et sted, hvor du har mulighed for at få en lang løbetid på dit lån. På den måde har du nemlig mulighed for at strække lånet ud over lang tid, hvilket også sænker den månedlig ydelse markant.

 

Der vil være stor forskel på den månedlige ydelse, hvis du eksempelvis sammenligner et lån med 12 måneders løbetid og 72 måneders løbetid. Lånet vil blive dyrere ved at vælge de 72 måneder, men til gengæld vil du kun skulle slippe en brøkdel hver måned sammenlignet med en afdragsperiode på 12 måneder.

Krav for at kunne låne penge online

Bare fordi du vælger at låne penge via nettet, betyder det ikke, at der ikke stadig er nogle krav til dig som låner, som du skal leve op til, før du kan få dit lån godkendt af den enkelte låneudbyder.

 

For at få et lån online i Danmark skal du som regel leve op til følgende:

 

  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en dansk bankkonto
  • Du skal have dansk adresse
  • Du skal være minimum 18 år gammel
  • Du skal have et NEM-id
  • Du skal have en fast indkomst
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

 

Der kan være yderligere krav, men disse plejer som regel at gå igen hos mange af udbyderne.

Få et lån til det du drømmer om

Lån penge til lige netop det, du går og drømmer om at købe eller realisere. Der er ingen, der blander sig i, hvad du vil bruge pengene på, hvis du vælger at få dig et kviklån eller forbrugslån online.

 

Så hvad enten du vil på ferie, købe store gaver eller bare forkæle dig selv, har du altså mulighed for at låne pengene til det via nettet. Det er nemt og sikkert, og du kan få pengene udbetalt allerede i dag.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…