Kravlede ind gennem et vindue til ung sovende kvinde – hvad der herefter skete, er helt utroligt

Modelfoto / Colourbox

Meget kan man sige om den 29-årige mand, der midt om natten kravlede ind ad et åbent vindue til en ung sovende kvinde, men han forstod da i hvert fald, at et nej er et nej.

 

Natten til den 28. april i år kravlede den 29-årige ind ad et åbent vindue til en stuelejlighed i Tranbjerg, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse

 

På sofaen lå en 20-årig kvinde og sov. Den 29-årige havde set hende gennem vinduet, og han forklarede, at han blev seksuelt ophidset, og derfor besluttede sig for at kravle ind for at spørge hende om de skulle have samleje.

 

Tog alt tøjet af og befamlede den sovende kvinde

Inde i lejligheden tog han alt tøjet af og rørte den sovende kvinde på ballerne.

Da den 20-årige vågnede spurgte han hende, om hun ville have samleje og komplimenterede hendes bagdel.

 

Kvinden afviste ham og bad om tage tøj på og forlade stedet, hvilket han gjorde. Kort efter blev han opdaget af en patrulje, da han gik rundt i området. Han blev genkendt ud fra signalementet og anholdt.

 

I retten var han tiltalt for at have forsøgt at tilsnige sig samleje med den 20-årige. Det nægtede han dog var tilfældet, og i retten blev han kun dømt for blufærdighedskrænkelse af kvinden.

 

Blev også dømt for blotteri på stisystem

Ud over krænkelsen i Tranbjerg blev den 29-årige også dømt for to blufærdighedskrænkelser i december 2017, hvor han blottede sig foran to forskellige kvinder på et stisystem i Brabrand. Derudover blev han dømt for sidste år at have stjålet tre pornoblade i en butik.

 

Retten i Aarhus har i dag takseret den 29-åriges mildest talt grænseoverskridende adfærd til ti måneders fængsel.

Anklager Anna Truelsen hæfter sig ved, at den 29-årige har flere domme bag sig af lignende art.

”Den 29-årige er også tidligere dømt for forskellige former for blufærdighedskrænkelser, men alligevel er han fortsat med lignende kriminalitet,” siger Anna Truelsen og understreger:

 

”Det seneste tilfælde var særligt groft, idet han brød ind og krænkede en kvinde i et privat hjem. Derfor er jeg tilfreds med, at han nu er blevet idømt en længere ubetinget fængselsstraf.”

 

Den 29-årige modtog dommen og er varetægtsfængslet efter dom.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…