Dansk Folkeparti: ’Klimakampen’ bag facaden – Hvor er den danske presse?

Foto: Ole Sørensen

 

 

 

 

 

Af Lars Vestergaard
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti, Københavns Storkreds

 

Klimahysteriet breder sig – og vi skal alle dø om 12 år. Sådan lyder advarslen, hvis du ikke stemmer på BØF-Å + til dels A. Men det er en stor løgn.

 

Nok er CO2-indholdet i atmosfæren steget, biodiversiteten truet og meget mere, og naturligvis skal vi gøre noget, men løsningen er ikke den BØF-Å foreslår. De røde partier siger samtidig, at de vil have ’strukturelle forandringer’, og hvad er det så?

 

Den venstreorienterede canadiske klimaaktivist Naomi Klein citeres i ’Jordbrug’, 9. juni 2016 (Link 1) for følgende:

 

’Klimaforandringerne kræver grundlæggende politiske og økonomiske forandringer. Løsningerne kommer bare ikke fra vores politikere. De kommer, når der er sociale bevægelser, som presser på for at få forandringer. Og når regeringerne er sårbare over for pres’’, siger Naomi. Det minder mest af alt om revolution for at indføre et nyt politisk system.

 

Og det er lige præcis det, der sker, når f.eks. Alternativet (Å) opfordrer til klimakamp og siger direkte til skoleeleverne, at de skal gå på gaden og råbe på forandring. De er spændt for en vogn, som fører til et systemskifte, men de ved det ikke selv.

 

Let påvirkelige børn og unge fanges ind med angst, klimaangst. Således rekrutteres og mobiliseres store kræfter til det systemskifte, som de venstreorienterede ikke fik med vold i de glade 68’ere – nu får de det med klimakampen. De vil omvælte verden og køre i delebiler på el og ikke eje noget, men leje det hele af staten for at redde kloden. Kan du genkende det? Ja, ren kommunisme! Din frihed er truet.

 

Men endnu tydeligere siger Sheila M. Cannon (Link 2) det i en artikel med henvisning til Greta Thunberg: ’Greta Thunberg vil have ‘systemændringer, ikke klimaændringer’.

 

’Systemet, der skal ændres, er kapitalismen, som er ved at miste sin legitimitet, fordi systemet ikke reagerer effektivt på klimaændringer’.

 

Og skolebørnene tages som gidsler med en mindreårig marionetdukke, den unge Greta Thunberg og hendes kampagneteam (Link 3+6), som tilsyneladende er betalt af store fonde med både Bill Gates (Bill & Melinda Foundations) og George Soros (Open Societies Foundations) som bagmænd. George Soros er mest kendt for at spekulere imod store landes valuta så som pundet, bare som et eksempel. George Soros vil skabe social uro og ravage bare for at tjene penge. Det handler om magt – og penge. Derudover har George Soros sammen med Bill Gates etableret det globale, radikale og venstreorienterede lobby- og aktivist netværk ‘Open Society Foundation’. Samme organisation har i øvrigt finansieret en rapport om Dansk Folkeparti, som handler om højrepopulisme i Europa. Læs den i link nr. 5.

 

Når George Soros involverer sig, drejer det sig om magt og penge. Venstrefløjen bliver ført rundt ved næsen af en valutaspekulant – og befolkningen stemmer stadig BØF-Å. Og Greta Thunberg er våbnet, som har opnået nærmest religiøs status via ’main stream media’ (MSM). Klimahysteriet og folkene omkring Greta Thunberg finansieres ifølge de nævnte kilder af George Soros.

 

Men uanset hvilke nye samfundsformer BØF-Å og til dels A sigter efter, så er CO2 indholdet i luften højere end nogensinde, både naturen og biodiversiteten lider, og de fysiske ressourcer bliver færre. Så noget skal gøres. Men det bliver IKKE en genindførelse af KOMMUNISME i sin nye form Globalisme og One World Government via hårdkogte valutaspekulanter og IT-stormænd, der skal være redningen. Det skal være sammen med befolkningen, demokratiet og med snusfornuftige og pragmatiske løsninger, alle kan leve med. Din frihed er truet.

 

Kan I se mønstret? Læs de nedenstående links med artikler og bliv klogere. Vær kritisk. Hvor er den danske presse?

 

Link 1:

http://jordbrug.dk/det-kraever-et-opgoer-med-kapitalismen-at-redde-klimaet/?fbclid=IwAR0REDkWEhwdAPVUCc6eqFELOC1w09jTgYmKPFgNzMKluNQ3XyBv6IqbFkc

 

Link 2:

https://www.weforum.org/agenda/2019/03/climate-strikes-greta-thunberg-calls-for-system-change-not-climate-change-here-s-what-that-could-look-like/?fbclid=IwAR38cxCv6GHGdFuKYrma9QcR54ke1tuAMuP24GqFoV2b87pNC5kkvB78kQc

 

Link 3:

https://www.nyatider.nu/the-global-network-behind-greta-thunberg/?fbclid=IwAR3AISvvFxMcYA5e8G2sZHaeFHCN3ubgcuYxAaz8qGIwvM6WxZTu28q_vUU

 

Link 4:

https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Resources/Grantee-Profiles/Grantee-Profile-ONE?fbclid=IwAR02YDChVszqiB0nsjW8y7sIOWSWRxsx59eDUwuF321wY_O_3bPrtoQKhTw

 

Link 5:

https://www.opensocietyfoundations.org/reports/populism-europe-denmark

 

Link 6:

https://www.freiewelt.net/nachricht/greta-thunbergs-deutsche-organisatorin-wird-von-george-soros-finanziert-10077715/?fbclid=IwAR0xU0UUgBHLmk4ECQ7NGG1D9vjauT60YTKMjqeMy5Bodpg_NBeglHShK4I

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…