Kommune giver klar besked til muslimer: Du kan ikke bede i arbejdstiden, hvis du er ansat her

Modelfoto fra Colourbox

Antallet af muslimer vokser i Sverige. Det samme gør muslimers forsøg på at praktisere sharia i det offentlige rum.

 

Ifølge sharia skal rettro muslimer bede fem gange i døgnet. En del muslimer vil bede i arbejdstiden.

 

Men det er slut nu i Bromölla kommune i Skåne.

 

Det er besluttet, at kommunalt ansatte ikke må bede i arbejdstiden.

 

Forbuddet gælder alle, men det er i realiteten rettet mod muslimer, skriver Fria Tider.

 

Det er frem for alt muslimer, som har et ritual omkring deres fem bønner, hvor de vender sig mod Mekka og lægger sig på knæ et antal gange mens de fremsiger deres bøn.

 

Men den går ikke længere, hvis man er ansat i Bromölla Kommune.

 

Kommunen er styret af det indvandringskritiske parti Sverigedemokraterne i samarbejde med de to borgerlige partier Moderaterne (M) og Kristendemokraterne (KD).

 

“Formålet med beslutningen er, at man ikke skal kunne forlade sine arbejdsopgaver for at bede”, siger Eric Berntsson (SD) til kristianstadsbladet.se

 

Det politisk korrekte Aftonbladets Anders Lindberg raser mod beslutningen og kalder det “islamofobi”.

 

Et sekulært samfund eller et samfund styret af religiøse love

Sverige og andre europæiske lande er sekulære. Det betyder, at de er styret af demokratiske beslutninger. Religion er et privat anliggende. Landene har religionsfrihed, men samfundet er ikke styret af religiøse love.

 

I muslimske samfund er det anderledes. Islam er en lovreligion. Sharia er islams love og regler for samfundets indretning og menneskers adfærd. Det er regler givet af Allah og det er regler, der står over demokratisk vedtagne love.

 

I muslimske lande er sharia mere eller mindre indarbejdet i lovgivningen. Iran, SaudiArabien for eksemel er lande der er helt styret efter sharia.

 

Men også i vestlige lande følge rettro muslimer shariaen, som blandt meget andet siger, at muslimer skal bede fem gange i døgnet.

 

Og da islam samtidig pålægger muslimer at udbrede islam, så bliver det ofte forsøgt henlagt til det offentlige rum. Som vi så det med flere hundrede muslimer på Rådhuspladsen og på Christiansborgs Slotsplads.

 

Hvis et sekulært samfund tillader muslimer at dyrke sharia med kvindeundertrykkelse og at praktisere sharia i det offentlige rum, så bliver samfundet gradvist islamiseret.

 

Derfor er Bromölla Kommunes forbud et skridt , der kan dæmme op for islamiseringen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…