Cherif El-Ayouty advarer: Islams endelige mål er at erobre Vesten

Foto: Steen Raaschou

Hvad er Islams allerhelligste budskab? Er det at bede? Er det at udføre pilgrimsrejse – “hadj”? Er det at give almisse? Er det at faste under Ramadan? Er det at erklære, at der er kun én Gud, og at Mohammed er Hans profet?

 

Svaret er: intet af de fem.

 

Islams allerhelligste, vigtigste og højeste budskab er JIHAD – i praksis den sjette “søjle”.

 

Hvad står ”Jihad” for?

 

Jihad betyder ”at bestræbe sig” – især at “kæmpe”.

 

Jihad betyder kun to slags ”kamp” i Koranen og i alle andre muslimske skrifter.

 

Den ene er, at en muslim skal kæmpe mod sine egne dæmoner og svagheder for at blive et ordentligt menneske (Hvilket i vesterlændinges øjnene lykkedes så godt som ikke i det store billede).

 

Den anden er at kæmpe for at sprede islam over hele kloden, og denne version er nedfældet mange flere steder i helligskrifterne end individuelle “bestræbelser” på bedre opførsel.

 

Kampen ved at føre krig skal fortsætte “indtil hele menneskeheden enten omvender sig til islam eller bliver underkastet den muslimske stats myndighed.”

 

El Sisi er præsident i Egypten, den største muslimske nation i Mellemøsten. Hvert år deltager han i et møde med to tusinde imamer i Al Azhar, som er sunni-Islams vigtigste institution i hele verden. Han opfordrer dem til at ændre deres undervisning af muslimer.

 

Læs også
Befolkningen siger nej til at modtage jihad-terrorister, jihad-brude og deres børn – men politikerne tænker kun på konventionerne

Den hidtidige indoktrinering fastslår nemlig, at en milliard muslimer skal dræbe alle de 6 milliarder ikke-muslimer. Kun én stat skal herske over hele jorden – Allah og hans tjenere.

 

Verden oplever nu en genoptagelse af Islams 1.000 år gamle krig – altså jihad mod de vantro.

 

Den første jihad begyndte fra den arabiske halvø og varede ca. 400 år. Derpå brød det arabiske imperium sammen.

 

Den anden jihad var tyrkisk, og den varede 600 år indtil. Også den gik i stå i konfrontation med de kristne europæere, som var militært overlegne.

 

I dag har de fleste af Islams magthavere forstået, at de ikke kan besejre Vesten i regulær krigsførelse. Den aktuelle udslettelse af “Islamisk stat” i Syrien er et eksempel.

 

I stedet er en tredje jihad begyndt.

 

Læs også
Video – Mor om morderisk søn: Han er Islams stolthed

Den tredje jihad udnytter svaghederne i Vesten: demokrati, tilbedelse af menneskerettigheder og illusioner om multikulturelt samliv mellem muslimer og ikke-muslimer.

 

Vores bureaukratisk forstening i stat og kommune forenes med en politik, der vil medføre befolkningsudskiftning og demokratiets sammenbrud.

 

Frankrigs præsident Macron og de afsindige svenske magthavere er eksempler på den fjendtlige overtagelse af vandvid over sund fornuft.

 

Medier og universiteter leverer massiv fordrejning og fortielse med hensyn til den islamiske invasion.

 

Europas borgere svigtes af politiet og holdes i uvidenhed af politikere.

 

Kritikere underlægges i stigende grad censur, og gradvist indføres islamisk dominans i skoler og hospitaler gennem pression, klager, løgn, vold eller trusler om vold.

 

Læs også
Imamer deler Sverige mellem sig – ildevarslende rapport fra forsvaret om islamisme

Dette lammer beslutningstagere i det offentlige institutioner, og dagligt udsættes den enkelte borger for kriminalitet, voldtægt og i værste fald ritualmord.

 

Regler for familiesammenføring og asylsøgning åbner døren bredere for invasionen.

 

Strategien lykkes skridt for skridt – helt uden krig med kanoner og jagerfly.

 

I dag er der 50 millioner muslimer i Europa. Af dem modtager 80 procent bistandshjælp og andre tilskud. Den stille erobring fortsætter, og europæerne betaler årligt enorme omkostninger, så det invaderende herrefolk kan holde sig i live og sætte langt flere børn i verden end de oprindelige befolkninger, uanset om der vil gå 100 år inden Islams magthavere opnår deres mål.

 

Hvad tror du, der vil ske med økonomien, hvis Islam erobrer Europa?

 

Hvordan vil det gå med CERN, NASA, MIT, Boeing, Microsoft, Intel, Novo Nordisk, Apple, Mærsk, verdens biotekniske centre, verdens kræftforskningscentre, molekylære og nanoteknologiske videnskabscentre, medicinalindustrien og så videre og så videre?

 

Læs også
Såret dansk jihadkriger fængslet i Tyrkiet, og der skal han blive, mener flere politikere – nu vil DF have en forklaring på hans danske statsborgerskab

Er det ikke på tide at forsvare Vesten?

 

Intet sted i verden findes samfund og stater med en sådan høj grad af sikkerhed, komfort og frihed som i de vestlige nationer. Hvis du ønsker, at dine børn, børnebørn og oldebørn skal leve under rimelige betingelser, er det ikke nødvendigt at indføre her og nu totalt stop for adgang til enhver muslim – uanset påskud eller undskyldning?

 

Global islamisering af verden vil resultere i det største folkedrab i menneskehedens historie. Muslimer vil gøre ikke-muslimer til slaver for herskabet, mens herrefolket laver intet og venter på dommedagen og ophøjelse til paradiset.

 

Cherif El-Ayouty er folketingskandidat for Nye Borgerlige

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…