Venstremand: Inger Støjberg kom, så og sejrede i Herning

Inger Støjberg til politisk møde på Hotel Eyde i Herning (Foto: Ole Sørensen)

Der var fyldt til sidste plads i mødelokalet på Hotel Eyde i Herning mandag aften.

 

Her var der den årlige Generalforsamling, men også et par politiske indlæg. Det første kom efter stegt flæsk, persille sovs og kartofler, og det skulle på ingen måde lede hen til noget, med tidligt valg flæsk.

Derimod var det et oplæg om dagens politiske situation, fra den altid godt forberedte Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg.

 

I klare vendinger blev fløjlshandskerne taget af i integrationsdebatten.

Sådan kunne Støjberg forklare den danske indstilling, hvor det aldrig rigtigt, er lykkedes med en alvorlig integration.

 

Der skal ikke bare tages hånd om dem, der må og skal være her. Men der skal i langt højere grad, stilles krav i det danske samfund.

 

Integration er jo en svær størrelse, men det skal kunne lykkes, med flere stramninger og krav. Danmark er på den rette kurs, men der mangler meget endnu.

Sundheds debatten er et andet valgtema.

Inger Støjberg kom faktisk ikke særligt meget ind, på emner i en kommende valgkamp men nævnte dog, at den nye sunhedsreform, kommer til og fylde en del i debatten, de kommende uger.

 

Vores klima er også på programmet, men Danmark kan ikke gøre ret meget, i den store globale verden, hvis de andre ikke vil være med på klima vognen.

 

Hvis de blå partier skal danne regering i næste valg periode, må vi som Venstre-folk, stå virkeligt sammen og leve op til det gamle ord om vi ved, hvad vi har med Venstre ved roret.

Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg, var under sit ophold i Herning skarpt bevogtet af fem agenter fra PET.

 

Inger Støjberg og Ole Sørensen

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…