Inger Støjberg kaldte imamen en fej hund: Nu vil han godt give hånd til kvinder – men kun med en pistol for panden

Grimhøj-moskéens berygtede imam og formand, Qussam El-Saadi, vil som udgangspunkt ikke give hånd til kvinder, men der er dog en undtagelse, erkender han.

 

Det sker på baggrund af sagen med den radikale politiker Ida Auken, som i dagbladet Politiken rasede over en imam, der erklærede, at han ikke ville give hende hånden til afsked, fordi hun er en kvinde.

 

”Jeg kan godt give en kvinde hånden, hvis jeg kommer i en nødsituation. Får jeg en pistol for panden, så giver jeg hende hånden,” siger Qussama El-Saadi til BT.

 

Det virker ikke særligt principfast for en muslim, der er forpligtet til at kæmpe og dø for Allahs sag og få belønningen i Allahs himmel i form af ”… haver og vinmarker og jomfruer med faste bryster,” som det bliver ham lovet i Koranens Sura 78: 31-34.

 

Og Danmarks tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg havde for nogle år siden da heller ikke meget til overs for hans mod.

 

Inger Støjberg til imamen: Du er en fej hund

Under et møde med selvsamme imam i april 2014 lagde tidligere udlændinge- og integrationsminister  ikke skjul på, hvad hun mente om ham:

 

”Jeg har kaldt dig en fej hund, og det synes jeg også, at du er. Jeg begriber ikke, at du sidder her i dag og begræder, at Victor Kristensen er død samtidig med, du kalder ham en helt,” lød det fra Inger Støjberg den 21. april 2014 ifølge TV 2.

 

Victor Kristensen iførte sig et selvmordsbælte og gik i døden for Islamisk Stat.  Derfor var han ifølge imamen en helt.

 

Inger Støjbergs bemærkning faldt på et tidspunkt, hvor det var kommet frem, at 22 ud af 27 østjyske syrienkrigere havde haft deres gang i Grimhøj-moskeen, inden de drog ud for at kæmpe for Islamisk Stat og det muslimske kalifat.

 

I et senere interview i BT den 31. januar 2017 nægtede Inger Støjbergs ”feje hund” at tage afstand fra Islamisk Stat:

 

”Nej vi tager ikke afstand fra noget som helst,” sagde han dengang til BT.

 

Men ingen har kunnet bevise, at moskéen opfordrede unge muslimer fra Danmark til at tage til Syrien og kæmpe for kalifatet udover, at moskéens imam hylder dem og kalder dem helte, når de som konvertitten Victor Kristensen iført selvmordsbælte dør den såkaldte martyrdød for Islamisk Stat.

 

Imamen: Vi vil stå fast på vores rettigheder

For imam Qussam EL-Saadi er der i dag stadig ingen tvivl.

 

Muslimer har ret til at fravælge håndtrykket med kvinder, og det har intet med køn eller respekt at gøre, understreger han over for BT uden i øvrigt at uddybe, hvad det så handler om.

 

Imamen fra Grimhøj-moskéen fortæller, at han ikke har mødt mange kvinder, der er blevet sure over, at han ikke vil give dem hånden.

 

”Med undtagelse af Inger Støjberg,” tilføjer han og fortsætter:

 

”Vi må stå fast på vore rettigheder, og hvis ikke vi må det, så skal det måske ikke hedde Danmark, men Inger Støjberg-land,” siger han til BT.

 

Nogle af de rettigheder, som imamen mener, at muslimer skal stå fast på at holde i hævd, forsøger moskéen dog at skjule for den danske offentlighed.

 

Stening og pisk for utroskab

Selvom man fra Grimhøj-moskéens side officielt hævder, at man følger dansk lovgivning og opfordrer muslimer til at deltage aktivt i samfundet, lyder der bag de lukkede døre helt andre toner.

 

Det afslørede TV 2 i udsendelsen ”Moskéerne bag sløret”.

 

Således kunne TV-stationen ved hjælp af skjult kamera afsløre, hvordan en af moskéens imamer, Abu Bilal, underviste en gruppe kvinder og børn i islams retssystem, sharia.

 

”Hvis en ægteskabsbryder, enten mand eller kvinde, begår hor, så er deres blod halal, og de skal dræbes ved stening. Hvis hun er jomfru, så er straffen piskeslag,” lyder det blandt andet fra Abu Bilal på optagelserne.

 

Parallelsamfundet lever videre i bedste velgående og understøttes i moskéerne, hvor den radikale leder Morten Østergaard op til det netop overståede folketingsvalg forsøgte at hente stemmer.

 

Morten Østergaards forklaringsproblem

De Radikale raser over håndtryksloven, men når en imam nægter at give en kvindelig radikal politiker hånden, lyder der et ramaskrig og imamen bliver kaldt en idiot af Ida Auken.

 

Den slags vil ikke blive glemt rundt omkring i landets moskéer, så når Morten Østergaard næste gang skal ud og hente muslimske stemmer hos landets imamer, har han noget af et forklaringsproblem.

 

Tænk blot på, at imam Quassama El-Sardi fra Grimhøj-moskéen den dag i dag husker Inger Støjberg ganske tydeligt seks år efter, at hun kaldte ham en fej hund op i hans åbne ansigt.

 

Men til forskel fra den radikale Ida Auken kaldte Inger Støjberg trods alt ikke en imam for en idiot.

 

Læs også:

https://www.bt.dk/samfund/imam-om-haandtryk-til-kvinder-faar-jeg-en-pistol-mod-panden-saa-giver-jeg-hende

 

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-02-28-tv-2-afsloerer-dansk-imam-underviser-muslimer-om-stening-og-pisk

 

https://denkorteavis.dk/2019/naar-en-radikal-moeder-virkeligheden-ida-auken-raser-over-at-en-imam-naegter-at-give-hende-haand-og-kalder-ham-idiot/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…