Indvandrere gennemførte brutale, timelange gruppevoldtægter af unge kvinder, mens de forhånede dem – det hele blev optaget på video

Foto: Fabian Strauch/Picture Alliance/Ritzau Scanpix

Retssalen er tæt pakket. Fem indvandrere sidder anklaget for gruppevoldtægt. Da anklageren opruller, hvad de har gjort, bliver modbydelighederne tilsyneladende for meget for en kvindelig tilhører. Hun må løbe ud af retssalen.

 

De fem anklagede viser derimod ikke den ringeste anger eller anden form for sindsbevægelse. De ser ud, som om det hele ikke interesserer dem en pind – næsten som om de keder sig.

 

Overalt i retsbygningen er der politifolk. Familie og venner til de anklagede, herunder to med islamisk tørklæde, fylder godt op på tilhørerbænkene.

 

En mand med fuldskæg får at vide, at han ikke må tage fotos i retssalen. En anden – ligeledes med fuldskæg – får besked på at tage sin kasket af.

 

Sådan var der i landsretten i den tyske by Kleve i fredags. Die Welt beskriver forløbet.

 

Gruppevoldtægter

De fem anklagede omtales som Nidal E., Ahmed D., Amro L., Mehmed Y. og Taykan A. De er 25-29 år gamle. Alle er født i Tyskland. Tre har tysk pas, to er tyrkiske statsborgere.

 

De er en del af et større billede. Tyskland har i de senere år oplevet en stribe gruppevoldtægter. I et par af tilfældene var gerningsmændene sågar mindreårige på gerningstidspunktet.

 

Indvandrere er stærkt overrepræsenterede, når det gælder disse gruppevoldtægter. Ifølge Forbundskriminalpolitiet er over halvdelen – 54,8 procent – af gerningsmændene udlændinge! En voldsom overrepræsentation.

 

Indvandrere er generelt overrepræsenterede, når det gælder voldtægter. Deres andel i Tyskland ligger på 37 procent. Men indvandrerandelen er altså særligt høj, når det gælder gruppevoldtægter.

 

Sex og magt over tyske kvinder

Gerningsmændene går selvfølgelig efter sex – i en perverteret form. Men bag deres adfærd ligger efter alt at dømme også lysten til at vise deres magt over for de tyske kvindelige ofre, en ekstrem hang til dominans og en flokadfærd, hvor man gejler hinanden op.

 

Ifølge statsadvokaten udvalgte gerningsmændene omhyggeligt deres ofre. I flere tilfælde opgav de falske navne til dem. Deres mål var klart: ”gangbang” – gruppevoldtægt.

 

Så sent som sidste tirsdag (13. november) kunne Den Korte Avis berette om et andet eksempel på gruppevoldtægt i Tyskland: Fem unge asylansøgere voldtog en bare 14-årig skolepige i byen Ulm.

 

Men tilbage til retssalen i Kleve og de forbrydelser, der blev oprullet her.

 

Den 15. februar i år mødte Amro L., Taykan A. og Mehmed Y. to piger på et diskotek. De aftalte at mødes på en café. Herfra tog de videre til Amro L.’s lejlighed i den nærliggende by Krefeld. Man bliver slået af pigernes nærmest grænseløse naivitet.

 

Det gik da også galt.

 

Bedøvelsesmiddel

De tre indvandrermænd skænkede energidrik med alkohol op til pigerne. I hemmelighed hældte de bedøvelsesmiddel op i drinksene.

 

Snart var der frit spil for de tre mænd. De voldtog deres ofre, forhånede dem, slog dem og optog det hele på deres smartphones.

 

På et tidspunkt ringede de til Ahmed D., der var hos sin veninde. De lod, som om han skulle hjælpe dem med en skade på bilen.

 

Da Ahmed D. ankom, så han de to hjælpeløse piger, og så fandt han ud af, at han også ville voldtage en af dem. Sådan lyder det fra anklageren. Der var ingen respekt eller gensidighed i det. Mændene brugte bare pigerne til seksuelt afløb, dominans og aggression.

 

Truede med, at han tilhørte berygtet indvandrerklan

Den 2. marts mødte Amro L. og Ahmed D. to andre piger på et diskotek og tog dem med for at få sex. Den ene af pigerne var mindreårig.

 

Da den ene af dem sagde nej til sex, truede Ahmed D. hende ifølge statsadvokaten. Han sagde, at han tilhørte en bestemt berygtet storfamilie fra Libanon. Det drejer sig om en af de allerværste af de kriminelle indvandrerklaner, som hærger Tyskland.

 

Dette er muslimsk parallelsamfund for fuld udblæsning. Forbryderklaners magt bliver brugt til at true helt unge tyske piger til sex med indvandrermænd. Stadig ifølge anklageren.

 

Tvangssex og fornedrelse i fire timer

Den værste seksuelle tortur, som statsadvokaten har beskrevet under retssagen i Kleve, gik ud over en pige/kvinde den 20. marts i år.

 

I mindst fire timer gennemførte Amro L. og Ahmed D. ”talrige seksuelle handlinger” med hende.

 

Undervejs opstod der et problem, fordi hun ikke havde villet indtage tilstrækkeligt meget af sin drink med bedøvelsesmiddel. Så de kunne ikke bare bruge hende som et bevidstløst stykke kød – hun begyndte at gøre modstand. Så tvang de hende til sex.

 

På et tidspunkt slap kondombeholdningen op. Så tog to af mændene hen i en kiosk for at købe flere, mens de angiveligt sagde til hinanden – vel nærmest stolte: ”Hold op, hvor er vi syge.”

 

Som statsadvokaten udtrykte det: Offeret blev ”objekt for de anklagedes magt- og fornedrelsesfantasier”.

 

Kunne ikke voldtage derhjemme på grund af bedstemor

En medsammensvoren kiggede med på mishandlingen og deltog ind imellem i den. Han bedyrede over for retten, at det hele var foregået med pigens accept. ”Jeg fik ikke indtryk af, at noget skete mod hendes vilje, ellers havde jeg grebet ind.”

 

I forbifarten bemærkede anklageren i retten, at denne medsammensvorne måtte hægte sig på de andre. Han kunne nemlig ikke have gennemført sine seksuelle overgreb derhjemme – for han boede sammen med bedstemor, tanter, niecer og nevøer.

 

Chokeffekt på journalister

Det hører til sjældenhederne i tyske medier, at man får et så usminket billede af anklager for seksualforbrydelser, hvor indvandrermænd fornedrer og på det groveste misbruger tyske piger/unge kvinder.

 

Det er da også kun ganske få tyske medier, der så klart bryder med den politiske korrekthed. Heller ikke i danske medier er det almindeligt, at man går så langt i beskrivelsen af indvandrermænds vold og ydmygelser over for kvindelige ofre.

 

Men denne retssag har åbenbart haft en chokeffekt på nogle journalister. Dramaet i retssalen går hånd i hånd med de generelle oplysninger om gruppevoldtægter: Deres antal vokser, og indvandrermænd er stærkt overrepræsenterede.

 

En katastrofal udlændingepolitik som den, forbundskansler Angela Merkel har ansvaret for, giver sig mange udslag. Her taler vi om et af de mest modbydelige.

 

Så modbydeligt, at en kvindelig tilhører måtte løbe ud af retssalen.

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus203542798/Kleve-Prozess-wegen-Gruppenvergewaltigung-startet.html

 

https://www.welt.de/debatte/kommentare/plus203211130/Kriminalitaet-Gruppenvergewaltigung-und-das-Strafrecht-kommt-nicht-mit.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…