Indtryk fra en valgkamp – på godt og ondt

Lars Vestergaard

Af Lars Vestergaard

Folketingskandidat for Dansk Folkeparti, Københavns Storkreds

 

Jeg har deltaget i mange debatter i den lange valgkamp. Og der er givet mange tomme løfter, guld og grønne skove og ønsker til fremtiden. Men bortset fra valgflæsket, så har der været et par udmeldinger, som har overrasket mig.

 

En kandidat fra Venstre sagde, at han gik ind for statsfinansierede moskeer og en statsfinansieret imam-uddannelse – og lige efter denne melding, sagde den konservative kandidat, der stod ved siden af: ”Ja, og hvis de så bare bliver bedt om at prædike på dansk”. For mig var dømmekraften helt væk hos disse to højtuddannede akademiske kandidater. For det første vil jeg formode, at det er stik imod grundloven at finansiere en religiøs uddannelse anden end den teologiske uddannelse, som normalt fører til en præstegerning i den danske Folkekirke, som er nævnt i Grundloven. Og for det andet hjælper det jo ikke, at imamer med en dansk uddannelse på dansk kan sige, at ”jøder og homoseksuelle skal slå ihjel”. Jeg er ret forbavset. Jeg checkede med Venstre og de konservative bagefter, og det er ikke helt i overensstemmelse med, hvad partierne mener – men kandidaterne sagde det. Jeg ved ikke, hvad jeg skal tro.

 

Men på den anden side, så sagde Pernille Weiss (C) jo også, at hun ikke frygter 10 mio. afrikanere i Europa. Hun sidder i Europa-bevægelsen med Stine Bosse og Jan E. Jørgensen. Ja, og nu er hun valgt ind i Europa-Parlamentet. Av! Tænk jer nu om, inden I stemmer på onsdag. Stem DF og helst personligt.

 

Så blev det af en kandidat fra Alternativet sagt, at Alternativet vil arbejde for, at der skal komme 2.000 kvoteflygtninge hvert år. Hvis du ganger familiesammenføringen på, så ender det med et sted mellem 6.000 og 12.000 nye borgere, som skal forsørges for dine skattepenge. Kan vi trække dette kæmpe millionbeløb fra Venligboerne?

 

Det Radikale Venstre ønsker også flere flygtninge til Danmark. B regner med, at det er nye vælgere, de importerer. Hvad med de borgere, B deler tilværelse og land med. Er de ligegyldige? Jeg kan godt blive træt af politikere, der hellere vil arbejde for alle andre mennesker i verden end danskerne selv. Tænk over det, når du stemmer.

 

Og så har Det Radikale Venstre en politisk leder, som i virkeligheden har anvist en flugtvej for udviste kriminelle udlændinge ved at svømme fra Lindholm til fastlandet. De har hverken asylstatus eller anden ret til at opholde sig i Danmark. De begår grov kriminalitet og skal udvises, men vil ikke hjem. Hvornår siger borgerne og vælgerne STOP til politikere, der IKKE arbejder for de danskere, der har opbygget dette land og deres børn og børnebørn. Og selv socialdemokratiet har nu sagt, at de vil modtage kvoteflygtninge igen. Danmark er på vej ud over kanten. Socialdemokratiet er farlig for Danmark.

 

Derudover vil Socialdemokratiet genindføre blasfemiparagraffen. Prøv lige at høre Trille synge denne hér: https://www.youtube.com/watch?v=wTIN-sfz4BA Hun blev anklaget for blasfemi tilbage i 1970 – er det virkelig de tilstande, vi ønsker tilbage? Socialdemokratiet burde skamme sig grundigt. De lefler lige som B, Ø, F og Å for den nye muslimske befolkning. Pas på med det. Jeg frygter virkelig Socialdemokratiet med de udmeldinger. Stol aldrig på dem. Deres kampagne er i øvrigt betalt af dine fagforeningspenge.

 

Venstre vil fjerne både restforbeholdene og grænsekontrollen og som medlem af ALDE i Europa vil de nedlægge alle grænser og lade alt styre fra Bruxelles. Må jeg lige minde om, at Venstre og Det Radikale Venstre sidder i den liberale gruppe i EU, som hedder ALDE. Google lige dem og find ud af, hvor meget suverænitet, de vil afgive. Meget farlig alliance.

 

Så husk nu at stemme på onsdag og gerne personligt på noget, der er lidt blåt, ikke Venstre – de er for radikale. I andre dele af verden slår man gerne ihjel for at få demokrati – eller man slår gerne ihjel for at afskaffe demokrati. Derfor er det så vigtigt at bakke demokratiet op. Det ægte demokrati. Det er DIN stemme, der gælder. Hvert kryds tæller. Stem personligt.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…