Indlæg fra læserne 9. september: Røveriofre får ikke tilstrækkelig hjælp # Muslimsk invasion # Demokratiske hjerner # El-løbehjul

Røveriofre får ikke tilstrækkelig hjælp

Af Ole Kragelund

 

Den Korte Avis skrev om en 67-årig kvinde, der blev frarøvet 1500 kroner. Det skete uden for kommunens ældrecenter i Solrød. Her havde hun netop fået hjælp til at hæve pengene.

Efter min mening er det ikke tilstrækkelig hjælp, røveri-ofre får fra politiet. Hverken når røveriet foregår inde på et kommunalt ældrecenters matrikel som i denne sag – eller det foregår i ofrenes hjem eller ude på offentligt område.

Og generelt synes jeg, at politiets rapporter i landets lokale ugeaviser bagatelliserer sådanne overgreb (bl.a. ved at kalde dem “tricktyveri”) mod sagesløse borgere. Med “borgere” mener jeg alle mellem 0 og 110 år.
Håber, den ny regering – OG de 179 medlemmer af Folketinget (i det mindste et flertal af dem) – NU vil OPprioritere politiets indsats mod personfarlig kriminalitet, bl.a. røveriforsøg og indbrud i folks boliger og biler.

Muslimsk invasion

Af Lone Eriksen
Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye udtaler, at man ikke kan fortryde en omelet og ser med blandede socialdemokratiske følelser tilbage på de 241.555 udlændinge, hvoraf langt størstedelen er muslimer, der siden 1983 har fået dansk statsborgerskab. Han mener jo med denne erklæring om omeletten, at ingredienserne ikke kan skilles ad igen, når de først én gang er blandet sammen

 

Der er to ting at sige til det.

 

Invasionen af personer fra muslimske lande er ikke som en omelet. En stor del af dem kan sendes retur, hvis der udfærdiges et lovgrundlag.

 

En anden ting, som kunne klæde ministeren, ville være at udtale højt og tydeligt. Og jeg arbejde for at vi danskere ikke vil kokkerere flere omeletter. For nu at blive i symbolernes verden.


Demokratiske hjerner

Af Lene Andersen

 

Jeg har nu fået samlet mig selv op fra gulvet, hvor jeg faldt ned efter at have hørt TV2 News her til morgen.

 

Er vi blevet fuldstændig skøre ???? De autoriteter, der skulle uddanne og danne kommende generationer i vestlig kultur, demokrati, landenes historie m.m.m. er gået fuldstændig i sort. Nu må man ved gud ikke bruge kønsbetegnelserne han , hun, hende m.m. Jeg ved så ikke hvad vi skal bruge, for det meldte historien intet om, kun at ledelsen havde anmodet de undervisende professorer om ikke at bruge de “kønsbetegnende” ord.

 

Så var det jeg faldt ned af stolen.

I længere tid har jeg spekuleret på, hvad det er der er gået galt i vesten, hvor samtlige hjerner, uanset hvem, hvad og hvor, har udviklet sig til en grød, hvor det er fuldstændig umuligt for en eneste fornuftig tanke at nå igennem.
Det startede med rygerne, der nu er så kriminaliserede, at det er svært at komme videre med dem. Enorme befolkningsgrupper hoppede på limpinden, uden at tænke sig om.
Så kom “metoo”, hvor enhver kunne poppe op og beskylde hvem som helst for årtiers gamle overgreb, og uanset det ikke kunne bevises, var de stakkels mænd der beskyldtes ødelagt med ødelagte karrierer, familier m.m. De neurotiske kvindemennesker blev aldrig straffede, for hele folkestemninger holdt med dem, uanset enhver med lidt hjerneaktivitet kunne se, at der var tale om overgreb ikke på kvinderne men på mændene. Som en kuriøsitet kan nævnes at jeg hørte skuespillerinden Lisa Rinna fra USA som et argument for rigtigheden af en kvindes beskyldning, at “hun er læge”. Skulle det borge for kvaiteten???
Så tabte vi interessen for denne sindsyge bevægelse, og så kastede vi os over klimaet. Her havde en tåbelig svensk familie en stakkels autistisk datter, som nemt kunne anspores til at stille sig op og klandre alle andre for ikke at tage sig af klimaet. Vi måtte ikke spise oksekød, for køerne pruttede ude på markerne, vi må ikke flyve, vi må helst ikke køre bil, kun el-bil, osv.osv. Hele vesten jublede over dette stakkels pigebarn som nu er sendt over Atlanten, fordi hun skam ikke vil flyve.
Og nu her den såkaldt “uddannede verden”, der beder professorer om ikke at bruge kønsbenævnelser som han, hun og andet.
Og så er det man tænker, hvad har gjort at befolkninger i Vesten, befolkninger som nok har fejlet i mange ting, men som dog også har opfundet vedunderlige ting, nu totalt har mistet hjernekapacitet, selv tanken om at forsvare os selv mod invasioner er os vederstyggelig.
Jeg tør næsten ikke sige det, men jeg kan kun komme i tanke om en eneste ting, nemlig “DEMOKRATIET”. Demokratiet der af kriminelle politikere i hele vesten er brugt til at lære b efolkningerne ikke at tænke selvstændigt, at staten er bedre egnet til at tage alle beslutninger, herunder desværre også til at opdrage kommende generationer.
Og det er den styreform vi forsøger at påtvinge andre, der med fuld ret ler ad os og heller beholder deres egen styreform, der måske ikke er ideel men i deres øjne bedre end vores. Man kan næsten være tilbøjelig til at give dem ret og så iøvrigt bare være glad for at være så gammel, så man forhåbentlig er gået før det bliver rigtig slemt.

El – Løbehjul
Af Muhammad Ansar Mehmood

 

El-løbehjulene fylder mere og mere på gader og stræder. Alt for få regler om el-løbehjul ifølge Københavns politi.

Det elektriske løbehjul fylder mere og mere i byerne specielt i storbyerne. Antallet af løbehjul er kraftigt steget, det kan man se på gaderne. “Vi har brug for at fortæller, hvad reglerne er. Det er ikke bare legetøj”, siger Københavns politi.

 

Mange københavnere og turister har taget elektriske løbehjul i brug i trafikken, men det er ikke sikkert. Ifølge Københavns politi er der alt for få regler om el-løbehjul. Elløbehjul kan slå dig ihjel hvis du ikke følger reglerne. 18 august 2019 blev en 22-årig mand på el-løbehjul kørt ned af en taxa, eller den britiske TV- og Youtubestjerne, Emily Hartridge blev dræbt i en ulykke i London, hun kolliderede med en Lastbil, ifølge BBC.

 

El-løbehjul raser over hele verden, hvor regeringer kæmper med ulykker og dødsfald. Jeg mener at man skal forbyde elløbehjul i hvert fald i storbyerne. Ifølge nyhedsbureauet AFP viser en undersøgelse fra det amerikanske consumer report, at over 1500 personer i USA er bliver behandlet for skader efter ulykker på elløbehjul, siden de blev indført i 2017. Otte personer er blevet dræbt. Bare i løbet af det første halvår af 2019 er over 100 personer kommet alvorligt til skade på grund af el løbehjulene. 

 

Forledelen dag, så jeg en dreng på et elløbehjul, jeg troede ikke der var noget galt ved det indtil jeg læste reglerne, man skal være 15 år for at køre løbehjul.  Elløbehjul har forårsaget stor skader og efter min mening burde det forbydes. Over hele USA melder skadestuer og hospitaler ifølge avisen New York Times desuden om en skarp stigning i alvorlige ulykker med elektriske løbehjul. Og det er ikke kun brugerne selv, der kommer til skade.

 

I både Los Angeles (især i området omkring den populære Venice Beach) og i bilbyen Detroit er hundredvis af cyklister og fodgængere således kommet til skade, når brugerne af de (på verdensplan) i alt 20 millioner elektriske løbehjul ikke ser sig for og vælter cyklister eller kører ind i fodgængere. Hvis i vil undgår skader, så læse reglerne for el-løbehjulet på dette billedet:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…