Indlæg fra læserne 6. maj: Biskop i tænketanken om forfulgte kristne # Valgkampen til Europa-Parlamentet # Europa # Holger Danske

Biskop i tænketanken om forfulgte kristne

Af Jørn Haugaard
Mon ikke biskoppen i Aarhus er blevet vækket og har fået et vink med en vognstang, at han
fra 1. april 2018 er den kongelige families ny præst, da Dronningen har beskikket biskop over Aarhus Stift Henrik Wigh-Poulsen som ny kongelig konfessionarius.
Man kan vel ikke besidde den stilling og ikke interessere sig for forfulgte kristne.
Men da sørgeligt at andre må fortælle ham det – og godt at vi har en Dronning der da tager troen mere højtideligt end biskoppen – levebrødsbiskop kan man vel godt sige.
Mon ikke Dronningen må føle sig en del skuffet over sin personlige konfessionarius.

Vi må ikke glemme flygtninge- og migrationsspørgsmålet i valgkampen til Europa-Parlamentet

Af Kasper Justesen Europaordfører Venstres Ungdom og William Kierstein Nordby Flygtninge- og integrationsordfører, Venstres Ungdom

 

Snart står det på valg til Europa-Parlamentet, og alle partier er ved at stille sig i stilling med hver deres EU-profil og nye legekammeratere i EU. Lige fra En Marche! i Frankrig til Lega i Italien til lille Alternativet i Danmark søger de politiske partier nye græsgange i EU. Det kommer uden tvivl til at koste sæder hos de store etablerede partier i Europa-Parlamentet (EPP og S&D), fordi vi står i en europæisk brydningstid. Derfor er det vigtigt, at de partier, der fremadrettet får mere magt i Europa-Parlamentet, i højere grad begynder at handle på baggrund af de europæiske borgeres bekymringer.

 

Alle husker billederne fra aviser og TV. Året er 2015. Derhjemme i stuerne kan danskerne følge en mindre gruppe af flygtninge, der vandrer på den sønderjyske motorvej. Det var et helt uvant syn på vores breddegrader. Det var helt uhørt for danskerne, at sådan noget kunne ske, og hele asylkrisen i 2015 var en øjenåbner for de europæiske politikere på, at det asylsystem, de har skabt, er under ekstremt pres.

 

Europas ledere måtte lige så stille også erkende, at ingen er tjent med åbne indre grænser, når de ydre grænser står vidt åbne. Det var blandt andet derfor, at regering anført af Inger Støjberg i 4. januar 2016 indførte grænsekontrol mellem Danmark og Tyskland. Der er ingen tvivl om, at vores ydre grænser i EU kommer til at stå under et mere og mere massivt pres. En stor undersøgelse foretaget af Gallup viser, at der i årene 2015-2017 var flere end 750 mio. mennesker over 15 år klar til at emigrere. Det bliver i stor stil den europæiske-dørklokke, som de kommer til at ringe på.

 

Vi skal rette op på det tidligere tiders fejl. Alt for længe har en nonchalant og laissez-faire attitude til migration præget mange europæiske politikere. Med det kommende Europa-Parlamentsvalg har vi en god mulighed for at gøre dette. Vi skal derfor ikke glemme udfordringerne med flygtninge- og migration i EU-debatten. Vi skal turde italesætte dem. Ellers finder vi aldrig fælles og nødvendige løsninger i EU.

 

Derfor vil vi gerne sende en opfordring til Danmarks kandidater Europa-Parlamentet. Kære Europa-Parlamentskandidater, glem ikke spørgsmålet om flygtninge- og migration. For det spørgsmål er vigtigere end nogensinde før.


 

Europa

Af Niels V. Casse

 

Vi medvirker til vores egen undergang, materialisme og ikke mindst dovenskab og passivitet har banet vejen for, at mere beslutsomme og voldelige elementer kan overtage vore lande og ødelægge vor kultur.

 

Idag trues Europa ikke af en krig indbyrdes, det stoppede anden verdenskrig.

 

Idag trues Europa af udefrakommende, invasive arter der medbringer deres voldskultur, samt en slags religion der opfordre til vold, mord og ødelæggelse.

 

Enten man vil det eller ej, enten man vil kalde det racisme eller ej, så er faktummet, at Europa gennem næsten 1000 år har har bfragt verden frem til det stade hvor det i dag befinder sig.

 

De skandinaviske vikinger frembragte det smukke og meget sødygtige vikingeskib, der dannede grundlag for den videreudvikling af skbe frem til vore dages containerskibe. Fanmark f.eks. er hjemsted for verdens største containerrederi.

 

Hvad ville vi gøre uden alle de opdagelser som i førnævnte periode er gjort i Europa, McAdam og asfalten, James Watt der skabet grundlaget for dampmaskinen, Stephenson og jernbanerne, Daimeler/Benz og automobilen, Rudolf Diesel og dieselmotoren, B&W og verdens første dieseldrevne skib, Ellehammer og bdr. Wright med flyvemaskinen, Werner von Braun og raketterne, vi kunne blive ved i det uendelige.

 

Vi europærerne byggede katedralerne, vi europærer skabte kunsten, Michelangelo, Monet, Turner, Rembrandt, Rodin, Constable, C.W. Eckersberg, Emil Nolde, Hans Holbein, Albrecht Dürer, van Delft, osv, osv. For slet ikke at tale om det skrevne ord.

 

Den moderne verden er skabt af europæerne (de indvandrede amerikanerne er også europærer). Kun meget lidt er skabt udenfor Europa, krudtet i Kina, tallene fra arabien før Muhamed. Kina idag lever højt på vore opfindelser, Kina er verdens største kopist, de kopiere alt og videreudvikler kun, men grundforskningen var og er europæisk, uden den ingen kopier.

 

Det er på tide at vi rejser os op og ranker ryggen, og erkender hvem vi europærer er og har skabt, noget vi europærer kan være meget stolte af.

 

Der et folkeslag som vi kan takke for megen hjælp, Jøderne i Europa, de har bidraget væsentlig til udviklingen af denne verden. Det til trods for, at de har været forfulgt og forsøgt udryddet, af netop europæerne. Til de mange jøder skal der lyde en varm tak!

 

Det er på tide at vi ser os selv i spejlet og erkender, VI GJORDE DET, OG VI ER STOLTE!!!!!!!

 

Stop offerlams nentaliteten, gør modstand mod voldsmændene der med religionen som skjold vil underkaste os!

 

Det er på tide, på høje tid!


 

Holger Danske er ved at vågne!

Af Flemming Nielsen

Her er der tale om en parabel; Holger Danske, som har sovet på Kronborg i århundrede og som hævdes at vågne, den dag Danmark stander i våde!
Han er ved at vågne, i form af den store majoritet af Danskere, der i årtier; har befundet sig i en søvnlignende tilstand, hvor segmentet har accepteret stort set alt hvad man har budt dem fra magthavernes side..
Fredelige mennesker, folk der blot vil fred med andre..
Nu går den ikke længere. Folket er træt af floskler som; nok er nok.. NU, siger folket; NU er det nok!!
Folket vil ikke længere finde sig i magthavernes laden stå til! Deres strudsepolitik, der er i færd med at omdanne det fredelige Danmark, til en mellemøstligt slagmark, med hvad det indebærer!!
Disse politikere; og for at holde en sober tone; undlades sammenligninger med scavenius med flere; virker nu desperate, efter at Folket har stemt en rebel ind i deres lukkede kreds..
Rebellen Paludan, har ramt en nerve i befolkningen, som gør; at de etablerede politikere, er ved at “gøre” i bukserne.. Og, det har de god grund til..
Folket; incl os her; vi giver rebellen en chance for at vise hvad han duer til, og det kan føre til samme chok for de “etablerede” som da Trump blev valgt som præsident i USA..
Vi ser allerede tydelige tegn på dette. Trump, som blev, og stadig bliver udsat for den mest afskyelige hetz, fra de “etablerede”.. Paludan, er udsat for nøjagtig den samme behandling, fra disse politisk orienterede, og dygtigt orkestreret af samtlige medier, aviser, DR og TV2….Her er den faglige stolthed, veget for een, der ikke spiller med på deres politiske melodi, og når det sker, så skyer man ingen midler for at lukke munden på manden..
Ja, Folket, ser med spænding fremtiden i møde.
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…