Indlæg fra læserne 6. juni: Ghettoplanen # Overbefolkning

Det er godt nok modigt i et valgår

Af Lone Skovlund

 

Disse 6 partier SF – Socialdemokratiet – Venstre – Konservative – Liberal Alliance – Dansk Folkeparti har vedtaget en lov, der betyder kaos i flere tusinde menneskers liv: nemlig den såkaldte ghettoplan, som ude i det virkelig liv betyder at flere tusinde mennesker nu bliver tvangsflyttet fra deres hjem, fordi der fra Christiansborg politikernes side – røde som blå – gennem de sidste 30 år har været ført en totalt forfejlet indvandringspolitik og fra kommunernes side en meget aggressiv anvisningspolitik, så man i dag står med det, de samme politikere kalder ghettoer. Og UPS! Så kom man lige i tanker om at det jo er valgår, og så skal man da vise handlekraft, og det skal jeg love for de har gjort.

 

Politikerne vil give disse ghettoområder en hjælpende hånd. Hvordan kan det være en hjælpende hånd, at vore boliger skal sælges fra eller rives ned om ørerne på os?

 

Der er mennesker i det her land, der ikke bare kan gå ud og købe sig en ejerlejlighed. Lejeboliger er der mange af. Men de koster kassen. Og partierne bag ghettoplanen har ikke afsat penge til at bygge nye, billige boliger. Hvorfor rive gode velfungerende boliger ned, der er til at betale for almindelige mennesker?

 

Hvad hjælper det at flytte os ud i et andet boligområde, hvor huslejen er højere? At nedrive en ghetto og sprede familier vidt omkring vil også medføre en masse nye ghettoer. Hvis der er 10 ghettoer med 200 til 400 familier i hver, vil der formodentlig opstå mindst 2000 nye ghettoområder. Det er bare at flytte problemerne rundt, men så kan politikerne jo ikke se dem længere, og så er problemet løst.

 

Det er jo ikke boligerne, der kaster sten efter politiet eller laver kriminalitet, men derimod mange af de mennesker, man som stat/kommune selv har anbragt der. Løs dog selve problemet frem for at smide os ud, der opfører os ordentligt. Det her kan da ses som et opgør med den almene sektor, og det synes jeg er bekymrende, men det er måske en del af en større plan i forbindelse med befolkningsudskiftningen?

 

Og jeg forstår da slet ikke at S og SF, som ellers har alles velbefindende på hjerte, at de bare er med til at smide folk ud af deres hjem, og Dansk Folkeparti, som ellers er på de ’svages’ side, og de såkaldte borgerlige partier Venstre, Konservative og Liberal Alliance, jamen tak alle sammen for en gang varm luft .

 

Jeg har stemt på et af disse partier de sidste 20 år. Det er så slut nu. Men min stemme går da heller ikke til nogen af de øvrige partier, der står bag dette makværk af en lov. Hvorfor skulle nogen af jer have min stemme som tak for at jeg nu bliver smidt ud af min bolig gennem 37 år uden at have gjort noget galt? Uden at vide hvor jeg skal hen, til hvilken pris og hvornår?

 

Min ’forbrydelse’ er at – jeg er etnisk dansker – har en uddannelse – har været på arbejdsmarkedet i 48 år og betalt min skat hver måned i de 48 år – og har som følge af ovennævnte haft en rimelig løn, betalt enhver sit og ikke ligget nogen til last – og aldrig været kriminel. Alligevel smider I mig ud af mit hjem. Og nu er jeg i mellemtiden blevet pensionist og har simpelthen ikke penge til indskud og flytning, og har i øvrigt ikke noget ønske om at flytte.

 

Kan huske en TV-debat mellem Lars Løkke og Mette Frederiksen, hvor I begge nærmest ikke kunne være i jeres egen krop af afsky overfor Rasmus Paludan, som I sagde ville deportere en bestemt befolkningsgruppe ud af landet. Hvad er det lige I gør her?? I deporterer danskere ud af deres hjem mod deres vilje. Jeg ved ikke hvad der er værst. Det her ligner retsløse tilstande for en del af befolkningen – jeg føler afmagt!


 

Jorden er i dag overbefolket med 1,5 milliard mennesker. Det bør tages alvorligt!

Thure Barsøe-Carnfeldt, klimaingeniør, forfatter, fhv.MF, foredragsholder og talsmand for Klimapanelet for genrejsning af planeten Jorden

Miljøbekymringerne kender ingen grænser, man glemmer helt at tale om den stigende overbefolkning som bærer en stor del af ansvaret for vores ulykker. Jorden nåede sin grænse for hvor mange mennesker den kunne rumme i 1990. De ekstra 1,5 milliard mennesker vi er blevet til siden, har overskredet jordens kapacitet og truer nu menneskeheden fordi overbefolkningen fortsætter.

 

Miljøbekymringerne kender ingen grænser. Alle overbyder hinanden for at få det til at lyde som om man har et særligt kendskab til hvad grunden er til det skiftende vejrlig. Ingen tvivl om at vi mennesker har været nogle svin og at det er os som har forurenet jordens overflade med plast, kemikalier, gasser og meget andet bras. Mange forskere går sammen og udsender den ene rapport efter den anden om jordens måske kommende undergang. Politikerne siksakker rundt i informationsvirvaret og forsøger at fremkomme med sporadiske forslag på at tilgodese de mange borgere som er oprørte og utilfredse med de overmåde mange trusler som politikere, journalister og medier frembringer.

 

Her på jorden er det kun menneskene som forurener med deres forskellige levemåder. Forureningen af vores planet er især taget til under opvæksten af den halvanden milliard mennesker som er kommet til siden 1990. Nu er vi 7,5 milliarder. Jorden nåede sit mætningspunkt i 1990 og protesterer nu mod overbelastningen, vi oplever meget alvorlige klimavariationer. Alligevel fortsætter menneskene med Krigshandlinger og lader milliarder af benzin, dieselbiler, flyvemaskiner og skibe konstant tilsvine atmosfæren så planeten til sidst bliver overopvarmet.

 

Sandheden er, at ingen ved noget konkret om noget som helst. Vi har levet over evne i de seneste 70 år. Vi har svinet hinanden og jorden til med CO2, metaller, salte og plastik. Nogle af os, har været så uforsigtige og har sat alt for mange børn i verden, uden at tænke på konsekvenserne og hvor mange mennesker jorden i det hele taget kan bære.

 

Hvornår hørte vi sidst fra FN og politikerne om jordens igangværende overbefolkning og følgerne heraf? Kina har i en årrække tvunget sin befolkning til kun at få et ban per familie. Nu har de desværre tilladt at familier igen kan få to børn. Vi oplever at det er befolkningerne i de fattigste og mest underudviklede områder i verden som føder flest børn. Om det også er religiøst betinget bør FN undersøge. Der må kunne etableres motivations programmer som kan hjælpe befolkningerne til at føde færre børn. Det afgørende spørgsmål står tilbage: ”Kan vi bringe antallet af mennesker som beboer planeten-Jorden tilbage på de 6 milliarder som jorden kan bære? En så kraftig reduktion af befolkningen vil kunne klares på ca. 80 år med færre fødsler. Det vil kræve masser af motivation og lovgivning under vejs. Samtidig skal vi genskabe de mange forskellige typer skove og brakjord. Halvdelen af de gamle store Urskove er fjernet for at give plads til fødevareproduktion og fældningen fortsætter desværre. Salg af CO2 kvoter over grænserne skal stoppes, de flytter kun rundt på problemerne.

 

Mange år frem bliver vi nød til at fortsætte med at genbruge så meget affald som muligt. Det bliver svært at forhindre mennesker i at avle for mange børn. Det lyder som et ubehageligt indgreb, men vi skal finde en måde hvorpå vi kan reducere klodens børnefødsler. Det kan ikke gå for hurtigt.

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…