Indlæg fra læserne 6. august: Højskolesangbogen. VOR nationale symbol # Kvoteflygtninge # Socialdemokraterne

Højskolesangbogen. VOR nationale symbol

Af Arne Hornborg

 

Højskolesangbogen, den DANSKE folkesjæl er udsat for et islamisk angreb.

 

Bestyrelsen, formanden for Højskolesangbogsudvalget er, desværre, varme fortalere for at en islamisk sang, ,,Ramadanen’’ skal med i den kommende udgave i Højskolesangbogen.

 

Komplet forrykt.

 

Den danske Højskole og Islam, ramadan er hinandens totale modsætninger.

 

Hvor Højskolerne står for oplysning, for danske værdier, så står islam for det stik modsatte.

 

Hvor Højskolerne står for demokratisk frihed, for ligestilling, så er Islam en ,,LOVRELIGION’’ der er ikke mindst kvindeundertrykkende.

 

Der må fra så mange danskeres side, såvel som politisk protestere at den ramadansang kommer i VOR nationale symbol. VORT hjerteblod.

 

Er bestyrelsen, formanden så fast ansatte så de ikke kan afskediges. Ellers er der mere end grund nok til et opgør på det område.

 

Som sædvanlig benytter Tv sig af at samle deltagere der, ganske frelste, er helt enige om at Ramadansangen skal med i Højskolesangbogen. Hvor blev modstanderne af?

 

En af de kvindelige deltagere fortæller, smilende, at Ramadansangen er en ,,kærlighedserklæring til København’’ at dét er virkeligheden på Nørrebro.

Mere trist kan det vist ikke blive.

 

Forhåbentlig vil der rejse sig en dansk proteststorm mod den infiltrering af VOR smukke danske Højskolesangbog.

 

Ramadansangen har intet at gøre i Højskolesangbogen.


Kvoteflygtninge

Af Henrik Pedersen

Det forekommer mig helt vildt, at Danmark nu skal tage imod et antal stærkt behandlingskrævende kvoteflygtninge i et i forvejen belastet sundhedsvæsen. Al ære og respekt for menneskelig lidelse, og vi skal helt klart hjælpe, men bare ikke på den måde. Det er den sædvanlige godhed, hvor det er gratis at være god. Skatteyderne og vore egne udsatte betaler. Vi har jo også selv behandlingskrævende og oversete mennesker hos os – flygtninge i vores eget land, kan man næsten sige.

Der har været beretninger om, hvordan udvælgelsen af kvoteflygtninge foregår: et vildt kaotisk opløb med skubben, masen og puffen for at nå først hen til udvælgelskomiteen og være en af de heldige. Scener, der langt overgår et stormagasin under udsalg.

Når det så yderligere viser sig ved beregninger, at man får op til 100 gange mere for pengene ved at hjælpe på stedet, virker det helt meningsløst med disse heldige kvoteflygtninge.

Vi har et moralsk ansvar for at hjælpe rundt omkring i verden, men det gøres nu bedst lokalt med støtte i form af boliger, hospitaler mm under militær beskyttelse. Så kunne Læger uden Grænser gøre en virkelig humanitær indsats i stedet for at fungere som menneskesmuglere i Middelhavet.

Indadtil burde opmærksomheden rettes mod vore egne udsatte: ensomme, svage, gamle, hjemløse m.fl. hvor man burde lave et opsøgende arbejde.

Udadtil kunne vi passende begynde at hjælpe de hundreder af millioner forfulgte kristne, som ikke giver meget lyd fra sig og som næsten synes glemte.


Socialdemokraterne

Af Connie Dahl

Socialdemokraterne, dem ved man hvor man har!

Ja, det skal man love for. Regeringen er dårligt startet, før man laver det ene løftebrud efter det andet, men det giver jo stof til eftertanke. Som ærlig borger kan folk aldrig stemme på dem igen, vi er nogle som har lært: sig altid sandheden, for den vil du altid kunne huske og efterleve.

De vil også være børnenes minister, det vil de sikkert kunne klare, da de fleste ministre stadig opfører sig som børn. Så stem aldrig S igen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…