Indlæg fra læserne 5. marts: Udenlandske læger # Kina # Man skal aldrig sige aldrig # Syriens-forbrydere

Udenlandske læger
Af Michael Nedersøe
Efter at have set “de udenlandske læger” på DR1, spørger jeg mig selv, er Danmark ved at udvikle sig til et medicinsk uland?
Danmark har i tidligere tider brugt ikke ubetydelige ressourcer på at uddanne bl.a. norske og svenske læger, alt imens man frasorterede unge håbefulde danske studerende. Det lader til, at denne uddannelsespraksis nu bider os selv i halen.
I programmet kan man se og høre, hvor lav standard vi efterhånden accepterer her til lands. Flere af de læger, der kommer til Danmark, har nærmest vundet deres universitetsgrader i EU’s vanvidstombola. Her snakker vi om lande som Ukraine og Rumænien, altså lande hvor penge og de rette forbindelser vægter højere end intelligens og ihærdighed.
Dette bekræftes såvel af de udenlandske studerende samt universiteternes ledelse. Lad mig slå en ting helt fast. Vi kan som land ikke tillade, at vores syge borgere bliver behandlet af andenrangs læger, eller i værste fald en rigmandssøn, der givetvis ikke ville bestå en tilsvarende dansk uddannelse. Derudover er der den sproglige barriere, som er uacceptabel.
Vi skal huske på, at de borgere, der bliver indlagt på danske sygehuse, i forvejen er i en yderst sårbar situation. Måske man skulle skrue ned for uddannelsen af udenlandske lægestuderende og op for de danske.

 

Er det virkelig det Kina vi danskere så gerne vil samarbejde med?

Af Georg Julin

 

Linfen, Shanxi-provinsen, Kina — Kinesiske myndigheder har brugt dynamit til at sprænge en kendt kristen mega-kirke i luften i Shanxi Provinsen. Det sker efter lang tids konflikt mellem religiøse grupper og det kommunistiske parti.

 

Vidner til begivenheden fortæller ifølge Internetmediet www.assistnews.net at den paramilitære enhed under Folkets Hær først brugte dynamit, og efterfølgende gravemaskiner for at ødelægge Golden Lampstand Church der havde en menighed på mere end 50.000 medlemmer i byen Linfen i Shanxi-provinsen. Det er journalist Chris Baynes der for The Independent rapporterer fra området, der er en af Kinas fattigste regioner. Sprængstofferne blev anbragt i kirkens krypt for på den måde at sikre at hele bygningen faldt sammen og ikke kunne genrejses.

 

Kirken har tidligere, i 2009, været udsat for en række angreb og forfølgelser for at forhindre de troende i at samles om deres tro. Flere hundrede politifolk og betalte bøller ødelagde dengang dele af kirken og beslaglagde menighedens bibler, og endte med anholdelser af kirkelederne.

 

Lederne fik domme på op til syv års fængsel for angiveligt ulovligt at have brugt markarealer og bl.a. forstyrret den offentlige trafik.

 

Der er omkring 60 millioner kristne i Kina, hvoraf mange kommer i uafhængige forsamlinger og kirker, lige som Golden Lampstand Church. Millioner af kristne, Buddhister og muslimer kommer endvidere i statskontrollerede forsamlinger, så myndighederne kan holde kontrol med dem. De store bølger af ikke statsanerkendte kirker er vokset i de senere år, hvilket har sat sit tydelige præg på det ateistiske kommunistiske regime.

 

Den kinesiske konstitution garanterer ellers for frihed til frit at vælge religion, men i stedet bruger myndighederne så andre love og regler af teknisk karakter til at genere de ikke-registrerede kirker som ekstra afgifter på grunde, bygningsfejl i kirkerne, eller blot ”forstyrrelse af ro og orden”, er de mest almindelige anklager mod kirkelederne. Ifølge det statslige nyhedsmedie Global Times, var grunden til at sprænge bygningen væk faktisk at der ikke var opnået tilstrækkelige bygningstilladelser.

 

Det var en lokal kristen landmand der oprindelig tilbød et stykke jord til en lokal kristen organisation der herefter byggede kirken, men en lokal embedsmand anklagede dem efterfølgende for i virkeligheden at have bygget et ulovligt varehus. Religiøse grupper skal ifølge kinesisk lov registreres hos de lokale myndigheder, og nu hævdedes det pludseligt at kirken var ulovligt opført for over ti år siden.

 

En lokal præst der beder om anonymitet havde allerede tidligt om morgenen observeret en stor gruppe af paramilitære politikfolk omringe hele område hvor kirken lå og senere blev bragt til eksplosion. The Golden Lampstand Church blev bygget af ægteparret, evangelist Wang Xiaoguang og Yang Rongli, med udgangspunkt i både kirke og bopæl for menigheden. Ægteparret har boet og prædiket i Linfen siden 1992, og oprindeligt etableret menigheden i improviserede lokaler som fabrikker og gartnerier.

 

Selv om myndighederne ikke tidligere blokerede for mulighederne for at udnytte bygninger til kirkelokaler, ødelagde de altså forleden dag hele området og sendte lederne i fængsel.

 

”De gentagne forfølgelser af kirken Golden Lampstand Chruch, demonstrerer igen at den kinesiske regering ingen respekt har for religiøs frihed eller humanitære rettigheder,” udtaler grundlæggeren og generalsekretær for ChinaAid, Bob Fu. ”ChinaAid opfordrer det internationale samfund til at fordømme nedrivningen af denne kirkebygning og samtidig opfordre den kinesiske regering til på fair vis at kompensere de kristne der har betalt for kirken, og øjeblikkeligt indstille den bevidste ødelæggelse af kirker rundt om i Kina.”

 

ChinaAid har yderlige fortalt om en katolsk kirke i Xi’an, hovedstaden i Shaanxi provinsen, der den 27. december 2018 led samme skæbne. Myndighederne smadrede kors, konfiskerede statuer, det eukaristiske alter og andre religiøse effekter, mens de smadrede kirken med store tunge gravemaskiner. Nedrivningen af bygningerne fik spontant mere end 100 kirkemedlemmer til at protestere foran regeringsbygninger i den forløbne uge.

 

Artiklen er skrevet af journalist Michael Ireland, www.assistnews.net og oversat af Georg Julin som har følgende kommentar: Prisen for samhandel med verdens snart største økonomi har store og uoverskuelige menneskelige konsekvenser. Hvornår hører vi om det fra danske medier – politikere?


 

Man skal aldrig sige aldrig!

Af Niels V. Casse

 

Der er et gammelt ordsprog der siger ”man skal aldrig sige aldrig” Det må en tidligere statsminister jo sande. Poul Nyrup Rasmussen fremkom med en bemærkning om Dansk Folkeparti (DF), aldrig ville blive stuerent.

 

Den tidligere formand for DF Pia Kjærsgaard sidder i dag som folketingets formand, det højeste embede i Danmark efter kongehuset. DF’s nuværende formand Kristian Thulesen Dahl står til at blive medlem af en kommende blå regering.

 

Det er derfor direkte tåbeligt af Lars Løkke at udtale sig så konsekvent omkring Danmarks deltagelse i den europæiske union. Det kunne gå hen og blive en meget stor kamel at sluge med hud og hår for ham på et senere tidspunkt.

 

Der er ikke noget i denne verden der ikke kan ændres, intet er statisk, alt kan ske. Ingen, heller ikke Lars Løkke, ved hvad fremtiden vil bringe, verden i morgen kan se meget anderledes ud end den af i dag.

 

Dagens EU er meget forskellig fra det EF danskerne stemte ja til i 1972, og forskelligheden er ikke nødvendigvis til det bedste.

 

Man skal aldrig sige aldrig! Husk det Lars Løkke!


 

Syriens-forbrydere

Af Lene Andersen

 

I forbindelse med hele debatten om hjemtagelse af Syriens-forbryderne, er jeg gang på gang blevet korrekset, når jeg tillader mig at udtrykke min mening om de sidste mange årtiers danske politikere, der i mine øjne er de værste landsforrædere – langt værre end dem der blev henrettet efter 2. Verdenskrig.

 

I mange årtier er disse politikere blevet advaret om den farlige migration af muslimer i Vesten, herunder Danmark. Selv muslimerne har på intet tidspunkt lagt skjul på, hvorfor de er migreret til vesten, men de danske politikere har hverken villet høre på muslimerne eller på fornuftige og advarende danske stemmer. Og, det aller værste er, at de seneste årtiers politikere ikke bare har lukket disse personer ind i hundredetusind vis men, de har alle fået opholdstilladelse med underforståelse af, at de bare kan blive her i al evighed, og for at sætte en tyk streg under dette, har samme landsforræderiske politikere kastet tusindvis af statsborgerskaber i grams, uanset ansøgernes kriminelle løbebane og farlighed for riget ifølge PET’s arkiver.

 

Nu ved disse politikere ikke hvilket ben de skal stå på, og for ikke at måtte indrømme deres tidligere kriminelle handlinger, vil de nu udføre endnu flere kriminelle handlinger og – for at det ikke skal være løgn – med undskyldningen, at det er de jo nødt til på grund af internationale konventioner.

 

Når det så fremføres, ar det jo er danskerne selv, der har valgt disse politikere må det altså frem, at der ikke har været mange andre at stemme på, at hele det politiske system og medieverdenen har ageret på venstrefløjens præmisser og at samme politiske system og medieverdenen hele tiden og fortsat sviner bl.a. DF og partiets vælgere til.

 

Så, for at vende tilbage til landsforræderdiskussionen, ved jeg ikke hvad der skal til for at være en landsforræder, men i min optik er det personer, der med fuldt overlæg forråder deres land grundet personlig, politisk eller anden vinding, og det er i høj grad hvad der er sket i dette tilfælde. Hvilke aftaler der ligger til grund kan man jo bare gisne om, men hele bundtet er i mine øjne landsforrædere, og jeg har bestemt intet hørt der kan pirke ved den overbevisning.

 

Så hvis man fortsat vil agere naivt, så velbekomme, men forvent ikke at jeg ændrer mening uden vældig gode argumenter, så med mindre du er i besiddelse af sådanne, så spild ikke tiden.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…