Indlæg fra læserne 4. september: Manglende undskyldning # Islam i Danmark # Udskamning af almindelige mennesker # Nysgerrighed

Manglende undskyldning

Af Visti Christensen

 

Vi er nok flere, der forgæves har ventet på en undskyldning fra Lars Løkke Rasmussen. Den er ikke kommet, og den kommer nok heller ikke. Vi befinder os under sandhedens radar.

 

Men mener man at have retten, erfaringen, indsigten og al serve-ret på sin side, er der jo ikke behov for at sige undskyld, hvis man anfægtes i sin almægtighed. 

 

Men en undskyldning er påkrævet, hvis gode relationer skal genetableres. Efterfølgende korrektioner af faktiske forhold er skinmanøvrer for at retfærdiggøre sig selv på forventet efterbevilling.  

 

I Tyskland er man stadig skyldbetynget over de ting, der skete i Hitlers dage. Man vedkender sig det og siger undskyld. Som i Polen i disse dage.

 

Og udfra ordvekslingerne dernede fornemmer man, at undskyldningen er ærlig og tilbundsgående ment. Præcis som Mette Frederiksens undskyldning til Godhavnsdrengene.

 

At nægte at sige undskyld kan være en overlevelsestaktik. For eftermælets skyld. 


 

Hvorfor er Islam tilladt i Danmark

Af Pernille Birkler

 

Der findes et utal af trosretninger, som alle har deres egne regler for den måde, deres medlemmer skal leve på.

 

Alle kender vist til bl.a. disse to, Jehovas Vidner og Islam.

 

Er man først medlem af Jehovas Vidner, kan man ikke bare melde sig ud igen, i så fald er det total udstødelse, selv for familiemedlemmer.

 

Men tænk, om der var dødsstraf for at forlade Jehovas Vidner, og denne dødsstraf også blev effektueret? 

 

Der er nok ingen tvivl om, hvordan de danske politikere i så fald ville reagere. Et godt bud er, at Jehovas Vidner øjeblikkelig ville blive forbudt – og naturligvis.

 

Men den politiske ideologi Islam, som kalder sig et trossamfund, bliver modtaget med åbne arme og helt uden skrupler, og der tillades opførelse af moskeer over hele landet, hvor der prædikes sharia. 

 

Sharia er det regelsæt, som muslimer skal følge, og sharia er bl.a. voldsomt kvindeundertrykkende og indebærer tørklædet, flerkoneri, kønsopdelte skoler, kønsopdelt idræt osv. osv. Plus utallige andre uhyrligheder, spisesedlen er lang som et ondt år. I Islam er kvinder mindre værd end mænd – hvorfor ser vi ikke kvindebevægelsen i store demonstrationer på gader og stræder imod Islam? 

 

Sharia diskriminerer også mod andre trosretninger og anser vantro og frafald fra Islam som kætteri, der straffes med døden. Og det er muslimernes erklærede mål at udskifte vores grundlov med sharia – velbekomme.

 

Med Islam følger også en voldsom stigning i kriminalitet, vold og drab, og det danske politi er nu begyndt at forlade korpset pga. arbejdspresset – i stedet ser vi så sharia-politi dukke op i parallelsamfundene. Men på Christiansborg fatter man stadig ikke en bønne, der lalles der blot videre.

 

Ingen dansk politiker tør røre ved Islam. Vore politikere har en enorm berøringsangst, når det gælder Islam, og de er tilsyneladende parate til at ofre hele Danmark på det alter.

 

Islam hører ikke hjemme i Danmark.


 

Udskamning af almindelige mennesker

Af Lone Eriksen

Radiolytning

Forestil dig, at en ganske almindelig dansker åbner for sin radio og det første, der høres er en udskamning af lytteren. Denne borger er blevet opmærksom på udviklingen i sit eget land og ser tilbage på de foregående 30 år, hvor der har fundet en løbende og uhæmmet tilvandring sted af personer fra muslimske lande fjernt fra Danmark. Personer, der har en helt anden kultur og opfattelse af verden end den danske, f.eks. generel kvindeundertrykkelse, adskillelse af kønnene og en lovreligion, der dikterer alt i denne tilværelse og selvfølgelig en vedholdende nedbrydning af det land som er danskernes fædreland.

 

Lytteren er nu blevet så bekymret for udviklingen i sit og sine børns fædreland, at dette har ført til den fornuftige tanke, at ”nok er nok” og at vedkommende nu stemmer på et parti, der går imod denne udvikling.

Journalistisk venstreparti

Den alvidende og fordømmende radiostemme tilhører et medlem af journalistisk venstreparti og den sagesløse radiolytter får nu slynget i hovedet, at lovligt opstillede partier, hvis program også indeholder, at ”nok er nok” tilhører den yderste højrefløj! Her gik lytteren rundt og var af den opfattelse, at den yderste højrefløj bestod af nazister med deres inhumane syn på jøder og ikke partier, som blot var opmærksomme på den faktuelle igangværende afvikling af ens fædreland.

Manipulationen

Det er her manipulationen af danskerne sniges ind. Den statsejede radio DR tillader sig at påstå, at danskere, der er bekymrede for den fatale befolkningsudskiftning, tilhører personer på denne fløj. Det har historisk set altid været nazister og fascister der udgjorde den yderste højrefløj, men nu sættes fornuftigt tænkende danskere i denne ekskluderende bås.

 

Bedragets formål

Dette forsøg på bedrag skyldes to ting. Når de statsansatte journalister påstår at almindelig sund tankevirksomhed tilhører den yderste højrefløj, får de pudset deres egen glorie i forhold til egne kolleger og den ”snakkende klasse”. Samtidig er deres forehavende, at skræmme folk væk fra at stemme på partier, der støtter en blomstrende og vital fornuft.

 

Borgere, der er blevet opmærksomme på den ulyksalige udvikling af deres land bliver der heldigvis flere og flere af, også blandt unge og større børn. De er grundlæggende bekymrede for det egen, deres børns og kommende børns tilværelse.


 

Nysgerrighed er en nøgle til oplevelser og et spændende liv 

Af Muhammad Ansar Mehmood

Da jeg var lille var en af mine bedste oplevelser at vende en stor sten eller et stykke råddent træ og se det mylder af liv, der kribler frem.  Der var bænkbider, tusindben, snegle, biller, og orm. Da jeg var yngre husker hvor bange jeg var for de små skabninger. Senere da jeg blev modigere og har fanget et par stykker, husker jeg at undersøge hvad de skabninger hedder, og jeg husker at jeg for første gange så en sommerfugl, hvorfor var det så fantastisk?  Kender i det, når man ser noget fremmede for første gange, og man bare kigger på det dagen lange. 

 

Vi tænker måske ikke over det, men nysgerrighed er fundamentet for opdagelser, viden og udforskning. Vores nysgerrighed bliver automatisk slået til når der sker noget uventet eller høre, ser, lugter, og føler noget som får dig til at undersøge hvad end det er.  Nysgerrighed styre vores udvikling. Når vi bliver voksne, er en væsentlige grund til, at vi får en uddannelse og senere en job. Videnskab er i sig selv at være aktivt nysgerrig, hvorfor har man blå øjne? Hvorfor er nogle højre end andre?  Jeg kan give en eksempel, forleden dag var jeg på vej hjem på min cykel, da jeg hører ambulance bag mig der kører på fuld skrue ned ad gaden og stopper brat op, og det første der popper op er, hvad er der sket? Man bliv nysgerrig, det er nogle af de nysgerrigheder der popper op i min hverdag, de kommer og går, men man glemmer det ikke. Jeg kan stadige huske dengang da jeg var på rejse, kan ikke huske hvor, men jeg kan huske jeg så en krabbe på strand, og fulgte efter den, at være nysgerrig er ikke bare vores egenskaber, men det er også vores minder, minder som aldrig bliv glemt. For at blive bedre til at være nysgerrig, går jeg rundt og kigger på verden på en nyere måde end dagen før, for måske at se en forskel på de veje som jeg ved jeg gået forbi tusind gange. 

 

 ”At rejse er at leve” sagde H.C Andersen og det må jeg give ham ret i, hver gange jeg skal rejse ville jeg gerne vide alt om stedet, men når man er ligesom mig og har en far der nogle gange kan finde på at være hemmelighedsfuld, får man endnu mere trang til at find ude af det, og det ville ikke hjælpe, at spørge sin far indtil han falder i søvn, tro mig det virker ikke.  Jeg ville sige, at mennesket bedste egenskab er at være nysgerrig, kreativitet, social og at tilpasse sig. Så jeg ville bede jer læsere om, at være nysgerrig for det kan være en fordel. Man kan åbne nye dør til livets store glæder og minder. 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…