Indlæg fra læserne 25. november: Omskæring

Omskæring af små drenge – hvad med de små piger?

Af Pernille Birkler

 

Vi har efterhånden mange muslimske ghettoer i Danmark, lukkede samfund med egne love og regler, og hvor danske myndigheder ofte er forment adgang, hvad vore politikere har sanktioneret og ser gennem fingre med.

 

Men engang imellem slipper der lidt ud til offentligheden fra ghettoernes mørke. Flere muslimer har f.eks. skrevet om den vold, de muslimske forældre bruger mod deres børn. Skønt den slags er forbudt i Danmark, bliver det tiet ihjel.

 

For nylig var det så omskæring af små drenge, der var en tur i mediemøllen. Omskæring af drenge er desværre tilladt i Danmark, men så skal det gøres under ordnede forhold, med bedøvelse og af en autoriseret læge. Det må naturligvis ikke foregå hjemme på køkkenbordet.

 

Men det fik mig til at tænke på de muslimske piger. 

 

For en del år siden var der stor opstandelse herhjemme over den bestialske omskæring af små piger. Der er lande, hvor den slags er et religiøst eller kulturelt krav, i Somalia er således op mod 98 % af kvinderne omskåret. Det er et modbydeligt indgreb, som naturligvis er forbudt i Danmark, men man opdagede, at somaliske forældre så i stedet tog deres døtre med til hjemlandet og fik dem omskåret dér.

 

Mon den trafik fortsætter – nu under myndighedernes radar? Der er jo ikke styr på ret meget, når det gælder muslimerne i Danmark, hvor selv de, der kalder sig flygtninge, i stor stil rejser på ferie til det land, de er ”flygtet” fra. Og der er mange somaliere i Danmark.

 

Med den stigende islamisering af vores land lukker myndighederne måske også øjnene for denne trafik, da jeg kan forestille mig de ramaskrig, der ville rejse sig, hvis man satte spotlys på emnet. Mainstream-medierne og visse politikere ville omgående ryge op i det røde felt og skrige op om ”den personlige frihed”, ”krænkelse af privatlivet” og mere fra samme skuffe. 

 

Muslimerne i Danmark har utrolig lang snor, og de har utallige særrettigheder, også når det gælder om at holde landets love – eller rettere om ikke at holde dem, eksemplerne er legio. Og man kan nemt forestille sig, at der foregår andre former for køkkenbords-kirurgi i ghettoerne end omskæring af små drenge.

 

I takt med det stigende antal muslimer i Danmark stiger desværre også den politiske korrekthed – som er noget, fanden har skabt – samt knægtelse af vores ytringsfrihed. Derfor er det nærliggende at frygte, at i leflen for islam har myndighederne også på dette punkt sat kikkerten for det blinde øje.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…