Indlæg fra læserne 27. maj: Hizb ut-Tahrir opfordrer til ikke at stemme

Hizb ut-Tahrir

Af Michael Nedersøe

 

Torsdag morgen kunne man i flere medier læse, at Hizb ut-Tahrir endnu engang kommer med en opfordring til deres muslimske brødre og søstre. De opfordrer i sin enkelthed til, at man boykotter det forestående folketingsvalg den. 5. juni.

 

De vil ikke demokratiet, men vil gerne bruge demokratiet til at bekæmpe demokratiet. De vil gerne kalifatet, men når det går galt, kommer man klynkende tilbage og påberåber sig retten til at blive beskyttet under demokratiets beskyttende vinger.

 

De vil ikke Danmark, men gerne den danske velfærd. Er det ikke snart på tide, at disse primitive tåber drager konsekvensen af deres ord og handlinger, og rejser hjem til nogle af de lande, der deler deres værdier?

 

Her kan de så praktisere deres hadske form for Islam (Sharia) blandt ligesindede. Nuvel, det kommer nok ikke til at ske foreløbig, da der ikke er noget, der hedder velfærd i disse lande. I mellemtiden bør vi, i lighed med andre lande, forbyde Hizb ut-Tahrir ved lov samt tvangslukke Grimhøjmoskeen og andre ekstremistiske foreninger.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…