Indlæg fra læserne 26. september: Højskolesangbogens afkristning # Helt ærligt # De grønne unge # Eksplosioner # Befolkningseksplosion

Højskolesangbogens afkristning

Af Visti Christensen

 

Hedenske religioner er på vej ind i Danmarks Højskolesangbog. Det skete, da Højskolernes bestyrelse bad en muhamedaner om at skrive en Ramadansang.

 

I år kan Højskolesangbogen fejre 175 års jubilæum. Og i den anledning har man fra Redaktionen side fundet det betimeligt med lidt multikulturelle tiltag.

 

Nu er det ingen hemmelighed, at flere og flere kulturradikale folk har fundet kristendommen lidt for affældig. Og det vil de så gøre noget ved.

 

Højskolelærerne er i de senere år – i stigende grad – blevet rekrutteret fra det venstreorienterede overdrev, hvor de fleste kristendomsfjender færdes. 

 

Og den traditionelle venstreradikale opskrift er igen benyttet. Den, der kan sidde på uddannelsesstederne kan få større indflydelse end rimeligt er.

 

Men i takt med det radikale venstres vigende tilslutning, har det i nogen tid været Socialistisk Folkeparti, der bevidst søgte denne taktiske indflydelse i undervisningssektoren. 

 

Dette synes dog nu at være opdaget, ligesom elverpigerne ikke i længden kan skjule, at de er hule i ryggen. Men nu er det så Højskolerne, der skal erobres. 

 

Og her synes det så igen at lykkes for de radikale kræfter at gøre sin indflydelse gældende. Således bestemte et bestyrelsesflertal at åbne for en muslimsk missionerende sang.  

 

Men det var kun begyndelsen. Nu har Højskoleforeningerne valgt en ny formand. Og det er ingen ringere end den tidligere radikale kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen.

 

Hende husker de fleste nok mest for hendes happening, hvor hun iførte sig muslimsk kvindetørklæde og trådte frejdigt reklamerende frem for offentligheden.

 

Så jo, der sker sandelig noget. Både på Christiansborg og i Højskolebevægelsen er de radikale på spil.


 

Helt ærligt

Af Morten Dreyer

Regeringen er ikke så hurtig ved at forbedre politi situationen. Mette har lang og rigtig god tid.

Vi mangler flere politi, og rekruteringen trækker ud.

I Stockholm er man anderledes aktiv.

Her har man haft checkhæftet fremme. Og kontaktet en en række tidligere politi medarbejdere.
De er nu indsat til at granske forbrydelser fra et skrivebord.
Ældre garvede og meget erfarne politifolk, er nu på nedsat tid i gang med at løse en række af
forbrydelser.

Kunne man ikke genantage ældre politifolk i Danmark?
Måske ikke på fuld tid, der skal jo være plads til golf, tennis og børnebørn, samt de årlige
ferier.

Men enhver hjælp til at fjerne bunkerne af sagsakter, må da være dejligt. Og et skridt på vejen.


 

De grønne unge

Af Ole Olsen

 

Alle omkring 35 år, eller over. Skulle læse dette – Kopieret fra en ven.
Skulle tjekke ud ved kassen i det lokale supermarked for nylig, da den unge kassearbejder foreslog jeg skulle tage mit eget indkøbs net med næste gang, pga. plastik poser skader miljøet. Jeg undskyldte og forklarede, ”Vi havde ikke denne grønne ting, tilbage da jeg var ung”
Kassemedarbejderen svarede, ”Det er jo vores problem i dag” Jeres generation bekymrede jer ikke om miljøet til de kommende generationer”. Hun havde ret i en ting, ” ´vores generation havde ikke denne grønne ting i ”vores” dage. Så hvad gjorde vi dengang ??
Efter lidt betænknings tid, og ”soul-searching” om ”vores” gamle dage, er her hvad jeg kan huske, at vi havde:
Dengang, sendte vi mælkeflaskerne, sodavands-, og ølflasker tilbage til butikken. Butikken sendte dem tilbage til fabrikken, så de kunne blive vasket, steriliseret og fyldt op igen, så man kunne bruge de samme flasker gentagne gange. Så de virkelig blev genbrugt. Men vi havde ikke den grønne ting tilbage i de gamle dage.
Vi gik op af trapper, fordi vi ikke havde rulletrapper i alle butikker og kontorbygninger. Vi gik til butikken og gik ikke ind i en 300 hestekræfter stor maskine hver gang vi sku to stoppesteder. Men hun havde ret. Vi havde ikke denne grønne ting tilbage i de gamle dage.
Dengang, vaskede vi vores babyers bleer pga. vi ikke havde de der smid-væk-slags. Vi tørrede tøj på en tørresnor, ikke i en energi slugende maskine der brænder 230 volt strøm af – – vind og solkraft tørrede vores tøj dengang i vores gamle dage. Børn fik tøj fra deres brødre og søstre eller venner, ikke altid helt nyt mærketøj. Men den unge dame havde ret. Vi havde ikke den grønne ting tilbage i de gamle dage.
Dengang havde vi et TV, eller radio, i huset – – ikke i alle rum. Og Tv’et havde en lille skærm på størrelse med et lommetørklæde (husker I dem?), ikke en skærm på størrelse med Bornholm. I køkkenet mixede og rørte vi med vores hænder, pga. vi ikke havde elektriske maskiner til at gøre alt arbejdet for os. Når vi sendte skrøbelige ting med posten forede vi med gamle aviser for at beskytte det, ikke skumgummi eller bobleplast. Dengang satte vi ikke gang i en maskine og brændte benzin af bare for at slå græs. Vi brugte en håndskubbet græsslåmaskine, som kørte på menneskekraft. Vi motionerede ved at arbejde, så vi ikke behøvede at tage i motionscenter, for at løbe på løbebånd, som bruger strøm til at virke. Men hun havde ret. Vi havde ikke den grønne ting dengang i de gamle dage.
Vi drak fra en hane når vi var tørstige, i stedet for at bruge plastikkopper eller flasker hver gang vi skulle have lidt vand. Vi brugte fyldepenne, som vi kunne genfylde med blæk, i stedet for at købe nye kuglepenne, og vi skiftede bladet ud på vores barberskraber, i stedet for at smide hele skraberen ud, bare pga. bladet var blevet sløvt. Men vi havde ikke den grønne ting dengang i de gamle dage.
Dengang, tog folk bussen, og børn kørte på deres cykler til skole, eller gik i stedet for at gøre deres mor og far til en 24 timers taxi service. Vi havde en stikkontakt i rummet, ikke en hel sværm af stik til at supplere et dusin af apparater. Og vi behøvede ikke et computerstyret aggregat for at modtage et signal fra en satellit 2.000 kilometer ude i rummet, for at guide os hen til den nærmeste pizzabar (som ikke lå på hvert gadehjørne). Men er det ikke trist, at den nuværende generation beklager sig over, hvordan vi “gamle” mennesker var, bare pga. vi ikke havde denne grønne ting, dengang i de gamle dage.
Vær så venlig at smide dette op på din facebook profil så andre egoistiske gamle mennesker, der behøver en lektion i at konversere med smart-buksede unge, kan læse dette.
Bare husk, den grønne ting kom pga. at de gamle gjorde fremskridt, så dem der lever i dag, kunne få en bedre levestandard.
Efter opfodring lånt af en ven, som har bedt om at få det spredt rundt.

Af Jens Andersen
Befolkningseksplosionen skyldes at en masse humanitære organisationer herunder FN og kirken, har arbejdet for at reducere børne-dødeligheden rundt i verden UDEN samtidig at have gennemført en effektiv børnebegrænsningspolitik. Resultatet ser vi nu.
Store folkevandringer.
At klimaet ændrer sig skyldes, at forureningen er vokset.
Og det ændrede klima skyldes, at jordens befolkning er 3-doblet siden 1945.
Danmark har en indvandring på ca. 19.000 personer om året og fødselsoverskuddet er ca. 6.000. Det betyder at den danske befolkning er vokset ca. 45 % siden 1945.
Den syriske befolkning er cirka 7-doblet siden 1945. Det betyder at syrerne flygter fra krig, ingen jord og intet arbejde. De tager aldrig tilbage.
Der er kun en løsning på de problemer vi står overfor, det er at reducere jordens befolkning. Alt andet er kun tom snak.
Den muslimske indvandring er en katastrofe. Religiøse mennesker er et problem for dem selv og for deres omgivelser.
Religion har gennem hele mennesket historie skabt voldsomme problemer. Sundt tænkende og oplyste mennesker er helt på det rene med, at det kun er fup.
Jeg bor selv i Chile hvor jeg forsøger at redde 10.000 ha. oprindelig skov.

Jens Andersen

Indvandringen er forårsaget af befolkningseksplosionen.
Befolkningseksplosionen skyldes at en masse humanitære organisationer herunder FN og kirken, har arbejdet for at reducere børne-dødeligheden rundt i verden UDEN samtidig at have en effektiv børnebegrænsningspolitik. Resultatet ser vi nu.
Store folkevandringer.
At klimaet ændrer sig skyldes, at forureningen er vokset og det skyldes at jordens befolkning er 3 doblet siden 1945.
Danmark har en indvandring på ca. 19.000 personer om året og fødselsoverskuddet er ca. 6.000. Det betyder at den danske befolkning er vokset ca. 45 % siden 1945.
Den syriske befolkning er cirka 7-doblet siden 1945. Det betyder at syrerne flygter fra krig, ingen jord og intet arbejde. De tager aldrig tilbage.
Der er kun en løsning på de problemer vi står overfor, det er at reducere jordens befolkning. Alt andet er kun tom snak.
Jeg bor i Chile hvor jeg forsøger at redde 10.000 ha. oprindelig skov.
Den muslimske indvandring er en katastrofe. Religiøse mennesker er et problem for dem selv og for deres omgivelser.
Religion har gennem hele mennesket historie skabt voldsomme problemer. Sundt tænkende og oplyste mennesker er helt på det rene med, at det kun er fup.
Jens Andersen

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…